Ухвала
від 24.10.2023 по справі 139/657/23
МУРОВАНОКУРИЛОВЕЦЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ВІННИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 139/657/23

УХВАЛА

про залишення позову без розгляду

24 жовтня 2023 року смт Муровані Курилівці

Суддя Мурованокуриловецького районного суду Вінницької області Коломійцева В.І., розглянувши в порядку спрощеного позовного провадження цивільну справу за позовом ОСОБА_1 до відділу освіти Мурованокуриловецької селищної ради, треті особи: Заклад загальної середньої освіти «Ліцей №1» смт Муровані Курилівці Могилів-Подільського району Вінницької області, Мурованокуриловецька селищна рада Вінницької області про визнання протиправним припинення виплати середнього заробітку та стягнення середнього заробітку, -

ВСТАНОВИВ:

ОСОБА_1 звернувся до суду із позовом до відділу освіти Мурованокуриловецької селищної ради, треті особи: Заклад загальної середньої освіти «Ліцей №1» смт Муровані Курилівці Могилів-Подільського району Вінницької області, Мурованокуриловецька селищна рада Вінницької області про визнання протиправним припинення виплати середнього заробітку та стягнення середнього заробітку.

Ухвалою судді Мурованокуриловецького районного суду Вінницької області від 28.09.2023 року відкрито провадження у справі та вирішено розглядати справу в порядку спрощеного позовного провадження без виклику сторін.

23.10.2023 до суду надійшла заява позивача про залишення позову без розгляду.

Дослідивши матеріали справи, суд приходить до висновку про задоволення заяви позивача з наступних підстав.

Так, згідно з ч.1 ст.13 ЦПК України суд розглядає справи не інакше як за зверненням особи, поданим відповідно до цього Кодексу, в межах заявлених нею вимог і на підставі доказів, поданих учасниками справи або витребуваних судом у передбачених цим Кодексом випадках.

У відповідності до ч.3 ст.13 ЦПК України учасник справи розпоряджається своїми правами щодо предмета спору на власний розсуд.

Згідно з п.5 ч.1 ст. 257 ЦПК України суд постановляє ухвалу про залишення позову без розгляду, якщо позивач до початку розгляду справи по суті подав заяву про залишення позову без розгляду.

Розгляд справи по суті не розпочався.

Таким чином, судом не встановлено підстав, які б перешкоджали задоволенню клопотання.

Враховуючи наведене, позов ОСОБА_1 до відділу освіти Мурованокуриловецької селищної ради про визнання протиправним припинення виплати середнього заробітку та стягнення середнього заробітку слід залишити без розгляду.

Керуючись ст. ст. 257, 260-261 ЦПК України, суд, -

ПОСТАНОВИВ:

Позов ОСОБА_1 до відділу освіти Мурованокуриловецької селищної ради, треті особи: Заклад загальної середньої освіти «Ліцей №1» смт Муровані Курилівці Могилів-Подільського району Вінницької області, Мурованокуриловецька селищна рада Вінницької області про визнання протиправним припинення виплати середнього заробітку та стягнення середнього заробітку - залишити без розгляду.

Ухвала судунабирає законноїсили змоменту їїпідписання суддею,однак можебути оскарженав апеляційномупорядку доВінницького апеляційногосуду протягом15днів здня отриманняїї копії.

Суддя: В.І. Коломійцева

Дата ухвалення рішення24.10.2023
Оприлюднено25.10.2023
Номер документу114382121
СудочинствоЦивільне
Сутьвизнання протиправним припинення виплати середнього заробітку та стягнення середнього заробітку

Судовий реєстр по справі —139/657/23

Ухвала від 24.10.2023

Цивільне

Мурованокуриловецький районний суд Вінницької області

Коломійцева В. І.

Ухвала від 28.09.2023

Цивільне

Мурованокуриловецький районний суд Вінницької області

Коломійцева В. І.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні