Ухвала
від 18.10.2023 по справі 760/24005/23
СОЛОМ'ЯНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МІСТА КИЄВА

Справа №760/24005/23

1-кс/760/9950/23

У Х В А Л А

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

18 жовтня 2023 року слідчий суддя Солом`янського районного суду м. Києва ОСОБА_1 , за участю секретаря ОСОБА_2 ,

прокурора ОСОБА_3 ,

захисника ОСОБА_4 ,

розглянувши клопотання старшого слідчого слідчого відділу Солом`янського управління поліції Головного управління Національної поліції у м. Києві ОСОБА_5 , погоджене прокурором, який здійснює процесуальне керівництво у кримінальному провадженні ОСОБА_6 , про продовження строку досудового розслідування у кримінальному провадженні №42021102090000250 від 09.12.2021 року, за підозрою ОСОБА_7 , у вчиненні кримінальних правопорушень передбачених ч. 3 ст. 191, ч. 2 ст. 367, ч. 2 ст. 364 КК України, -

ВСТАНОВИВ:

Слідчим відділом Солом`янського управління поліції Головного управління Національної поліції у м. Києві здійснюється досудове розслідування у кримінальному провадженні № 42021102090000250 від 09.12.2021 за ознаками кримінальних правопорушень передбачених ч. 3 ст. 191, ч. 2 ст. 367, ч. 2 ст. 364 КК України.

Досудовим розслідуванням встановлено, що 07 травня 2018 року ОСОБА_7 наказом №176/ос призначено на посаду начальника договірного відділу виробничого підрозділу Вокзал станції «Київ-Пасажирський» філії «Вокзальна компанія» АТ «Укрзалізниця» з покладенням обов`язків, відповідно до посадової інструкції, щодо контролю за формуванням річної розрахункової потреби товаро-матеріальних цінностей, контролю роботи підлеглих, відповідальних за підготовку документів для проведення тендерних процедур, проектів договорів та додаткових угод до них на закупівлю товарів/робіт/послуг, їх погодження із відповідними відділами Філії та здійснення моніторингу цін, тобто, у розумінні ч. 3 ст. 18 КПК України є службовою особою.

Посадовою інструкцією начальника договірного відділу начальника договірного відділу виробничого підрозділу Вокзал станції «Київ-Пасажирський» філії «Вокзальна компанія» АТ «Укрзалізниця» ОСОБА_7 також передбачено наступне:

здійснення контролю за роботою підлеглих, скеровує та координує їх дії. Надає розпорядження та вказівки підлеглим працівникам по колу їх посадових обов`язків;

здійснює контролю за відповідністю розрахункової потреби на придбання ТМЦ, послуг та робіт. Взаємодіє з іншими причетними відділами вокзалу при складанні економічного обґрунтування запропонованої ціни;

є відповідальною за формування річного плану закупівель товарів, робіт та послуг по виробничому підрозділу Вокзал станції «Київ-Пасажирський» філії «Вокзальна компанія» АТ «Укрзалізниця», на підставі доведених Філією контрольних завдань, за напрямком фінансування «Капітальні інвестиції», «Ремонт основних засобів», «Інші послуги (без ремонтів)» та визначення найменування предмету закупівлі згідно ДК 021:2015;

Має право:

підписувати і візувати документи в межах своєї компетенції:

одержувати від підпорядкованих вокзалів та інших підприємств, установ і організацій інформацію, документи та інші матеріали, необхідні для виконання завдань, покладених на відділ.

Відповідно до Статуту акціонерного товариства «Українська залізниця», затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 2 вересня 2015 року № 735 (в редакції постанови Кабінету Міністрів України від 20 жовтня 2021 року № 1094) Товариство утворене як акціонерне товариство, 100 відсотків акцій якого закріплюються в державній власності, на базі Укрзалізниці, а також підприємств, установ та організацій залізничного транспорту загального користування. Товариство в установленому порядку має право бути засновником, співзасновником та учасником інших юридичних осіб. Товариство утворює філії, представництва, інші відокремлені підрозділи без статусу юридичної особи як на території України, так і за її межами, які діють на підставі положень.

Наказом філії «Вокзальна компанія» №ВК-01/90 від 17.12.2020 затверджено Положення про порядок закупівель товарів, робіт та послуг у філії «Вокзальна компанія» акціонерного товариства «Українська залізниця (далі-Положення), з метою розподілу обов`язків та визначення відповідальності структурних/виробничих підрозділів філії «Вокзальна компанія» (далі-Філія) на всіх стадіях процесу під час проведення закупівель відповідно до вимог Закону України «Про публічні закупівлі», нормативно-правових актів Кабінету Міністрів України та Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України, нормативних документів акціонерного товариства «Українська залізниця», що регламентують питання здійснення товарів, робіт та послуг. Відповідно до Положення - ініціатором закупівель проводиться моніторинг рівня цін на всіх етапах закупівлі, а у разі їх зменшення своєчасно ініціює та здійснює внесення змін до Договору.

Відповідно до п.п. 3.1, 3.2 Положення, інформацію стосовно виробників/постачальників (надавачів послуг/виконавців робіт) та вартості товарів/робіт та послуг, Ініціатор закупівлі, до проведення процедури закупівлі зобов`язаний провести попередній моніторинг постачальників предмету закупівлі/виконавців робіт/надавачів послуг та рівня цін на аналогічні товари/роботи/послуги/матеріально технічні ресурси ринку шляхом підбору виробників, марок, технічних та якісних параметрів, які б забезпечували оптимальне співвідношення ціна/якість, отримання інформації з відритих джерел інформації, проводити моніторинг цінової кон`юнктури ринку предмета закупівлі шляхом проведення аналізу та порівняння цінових пропозицій не менше 2 (двох) альтернативних виробників (постачальників), через надсилання не менше 3 (трьох) письмових запитів цінової пропозиції. А також шляхом проведення моніторингу цінової кон`юнктури ринку в автоматизованій системі «Моніторинг» АТ «Укрзалізниця». В подальшому отримана інформація має бути опрацьована та узагальнена відповідальними особами Ініціаторів закупівель та занесена до техніко-економічного обґрунтування, яке має бути підписано виконавцем, керівником Ініціатора закупівлі, керівником відповідального структурного підрозділу та директором Філії.

Таким чином, ОСОБА_7 , будучи службовою особою, уповноваженою на здійснення моніторингу цін для визначення очікуваної вартості Товарів, робіт та послуг, діючи умисно, з метою одержання неправомірної вигоди третіми особами, використовуючи службове становище всупереч інтересам служби вплинула на визначення очікуваної вартості предмету закупівлі.

Так, з метою проведення новорічних свят на вокзалу станції Київ-Пасажирський та підвищення іміджу АТ «Укрзалізниця» та закупівлі штучної новорічної ялинки, якою потрібно прикрасити Центральний залізничний вокзал станції «Київ - Пасажирський», що знаходиться за адресою: м. Київ, пл. Вокзальна, 1 у річний план закупівель, що передбачено Зведеним планом закупівель АТ «Укрзалізниця» на 2021, затверджений рішенням Комісії включено виріб спеціального призначення - Ялинку штучну.

При цьому, з метою формування очікуваної вартості предмета закупівлі, а саме, Ялинки штучної з технічними характеристиками: Каркасна зелена ялинка з комбінованої хвої PVC, пластикових гілок та металевого каркасу, складається: - 6 зрізаних конусів висотою 1,5 м, 1 конусу - 1,5 м, верхівка ялинки -1,5 м, металева підставка у вигляді 8-палої зірки. Кількість гілок - 1928 шт, висота - 12 м, діаметр - 4.8 м (далі- Ялинка штучна), 08.11.2021 в невстановленому досудовим розслідуванням місці та в порушенні вимог Положення та Примірної методики визначення примірної вартості предмета закупівель, затвердженої наказом Мінекономрозвитку від 18.02.2020 №275, ОСОБА_7 обіймаючи посаду начальника договірного відділу, підготувала лише два комерційні запити, до ПОГ «ІНІЦІАТИВИ СТОЛИЧНІ» (код ЄДРПОУ 39984367) та ТОВ «УОЛТ ДЕВЕЛОПМЕНТ» (код ЄДРПОУ 42521247), що не є виробниками вказаної продукції, та в подальшому здійснила направлення вказаних запитів.

Відповідно до комерційних пропозицій, що надійшли від постачальників, ПОГ «ІНІЦІАТИВИ СТОЛИЧНІ» запропоновано ціну за вказаний товар у сумі 714 083, 33 гривень без ПДВ, а ТОВ «УОЛТ ДЕВЕЛОПМЕНТ» запропонувало вартість у розмірі 743 333,33 гривень без ПДВ.

Незважаючи на те, що у вказаних комерційних пропозиціях відсутні дані про виробників, технічні та якісні параметри, які б забезпечували оптимальне співвідношення ціна/якість, а також незважаючи на те, що вартість Товару є значно вищою за ринкову ціну, ОСОБА_7 , в продовження злочинного умислу, внесено відомості до техніко-економічного обґрунтування ціни, яке підписано нею, як начальником договірного відділу, та заступником начальника виробничого підрозділу Вокзал станції Київ-Пасажирський філії «Вокзальна компанія» АТ «Укрзалізниця» ОСОБА_8 .

Вказані дії стали підставою для зазначення рівня очікуваної вартості на закупівлю товару за Кодом ДК 021:2015 - 39230000-1 Вироби спеціального призначення (Ялинка штучна) на загальну суму 720 000,00 гривень з ПДВ та проведення процедур тендерної закупівлі із ФОП « ОСОБА_9 » з номером запису: 2006750000000013604, ІПН 378206184.

За наслідками проведення тендерної закупівлі філією «Вокзальна компанія» АТ «Укрзалізниця» в особі заступника начальника виробничого підрозділу вокзал станції Київ-Пасажирський філії «Вокзальна компанія» АТ «Укрзалізниця» ОСОБА_10 та заступника начальника виробничого підрозділу вокзал станції Київ-Пасажирський філії «Вокзальна компанія» АТ «Укрзалізниця» ОСОБА_8 укладено договір №УЗ/ВК-21381/Ю від 07.12.2021 з ФОП « ОСОБА_9 » про закупілю товару, а саме Ялинки штучної з технічними характеристиками: Каркасна зелена ялинка з комбінованої хвої PVC, пластикових гілок та металевого каркасу, складається: - 6 зрізаних конусів висотою 1,5 м., 1 конусу - 1,5 м, верхівка ялинки -1,5 м. Металева підставка у вигляді 8-палої зірки. Кількість гілок - 1928 шт., висота - 12 м, діаметр - 4.8 м. вартістю 684 000, 00 гривень без ПДВ.

Відповідно до змісту договору №УЗ/ВК-21381/Ю від 07.12.2021 виробником товару зазначено ТОВ «КВАЗАР». Закупівельна вартість товару від виробника, відповідно до договору поставки №30-1 від 30.11.2021 між ТОВ «КВАЗАР» та ФОП « ОСОБА_9 » становить 339 516 гривень (у тому числі ПДВ 56 586 гривень).

Крім того, згідно висновку експертів №3094/22-53/3095/22-71 від 19.05.2023 за результатами проведення комплексної судово-товарознавчої та судово-економічної експертизи у кримінальному провадженні №42021102090000250. Ринкова вартість ялинки штучної, характеристики: каркасна зелена ялинка з комбінованої хвої PVC, пластикових гілок та металевого каркасу. Складається: 6 зрізаних конусів, висотою 1,5 м, й конус - 1,5 м, верхівка ялинки - 1,5 м, металева підставка у вигляді 8 - палої зірки. Кількість гілок - 1928 шт., висота 12 м, діаметр - 4,8 м, у кількості 1 шт., що була предметом договору про закупівлю №УЗ/ВК-21381/Ю станом на 07.12.2021 складала 303 988,67 грн (триста три тисячі дев`ятсот вісімдесят вісім грн 67 коп.).

Таким чином, розмір втрачених активів (збитків) філії «Вокзальна компанія» АТ «Укрзалізниця» в результаті здійснення закупівель товару: код ДК021:2015 - 29230000 - 1, вироби спеціального призначення (ялинка штучна), а саме: каркасна зелена ялинка з комбінованої хвої PVC, пластикових гілок та металевого каркасу. Складається: 6 зрізаних конусів, висотою 1,5 м, й конус - 1,5 м., верхівка ялинки - 1,5 м., металева підставка у вигляді 8 - палої зірки. Кількість гілок - 1928 шт., висота 12 м, діаметр - 4,8 м, у кількості 1 шт, у ФОП « ОСОБА_9 », за договором про закупівлю №УЗ/ВК-21381/Ю від 07.12.2021, розрахунково становить 380 011,33 грвень.

Отже, ОСОБА_7 зловживаючи своїм службовим становищем, умисно, з метою одержання неправомірної вигоди третіми особами, використовуючи службове становище всупереч інтересам служби спричинила втрату майнових ресурсів АТ «Укрзалізниця» на загальну суму 380 011,33 гривень, яка у двісті п`ятдесят і більше разів перевищують неоподатковуваний мінімум доходів громадян, чим спричинила тяжкі наслідки державному підприємству.

Таким чином, ОСОБА_7 , своїми діями, які виразились у зловживанні службовим становищем, тобто умисному, з метою одержання неправомірної вигоди для іншої фізичної особи з використанням службовою особою власного службового становища всупереч інтересам служби, що спричинило тяжкі наслідки, вчинила кримінальне правопорушення - злочин, передбачене ч. 2 ст. 364 КК України.

19 липня 2021 року ОСОБА_7 повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 367 КК України.

Наявність обґрунтованих підозр у вчиненні вищеперерахованими особами інкримінованого їй кримінального правопорушення, повністю підтверджується зібраними у кримінальному провадженні доказами, а саме:

1) Заявою заступника виконавчого директора з реалізації інноваційних проєктів ГО «Трансперенсі Інтернешнл Україна» ОСОБА_11 №ТІ-1106 від 28 грудня 2021 року;

2) Висновок експертів за результатами проведення комплексної судово-товарознавчої та судово-економічної експертизи у кримінальному провадженні №42021102090000250 від 19.05.2023 №3094/22-53/3095/22-71;

3) Речовими доказами у кримінальному провадженні:

- договором №УЗ/ВК-21381/10 від 07.12.2021;

- договором № поставки №30- 1 від 30.11.2021 між ТОВ «КВАЗАР» та ФОП « ОСОБА_9 »;

- комерційна пропозиція до ТОВ «УОЛТ ДЕВЕЛОПМЕНТ» від 08.11.2021 №1130;

- комерційний запит до ПОГ «Ініціативи Столичні» від 08.11.2021 №1129;

- комерційна пропозиція від ПОГ «Ініціативи Столичні» за 11.202021, вх. №1056 від 16.18.2021;

- комерційна пропозиція від 08.11.2021 від ТОВ «УОЛТ ДЕВЕЛОПМЕНТ», вх. 1046 від 16.11.2021;

- протокол допиту свідка ОСОБА_12 від 17.08.2022;

- протоколом огляду від 19.07.2023 робочого комп`ютера із поштовою скринькою « ІНФОРМАЦІЯ_1 » із додатками;

- протоколом огляду журналів вхідної та вихідної кореспонденції виробничого підрозділу Вокзал станції «Київ-Пасажирський» філії «Вокзальна компанія» АТ «Укрзалізниця» від 22.07.2023;

4) протокол допиту свідка ОСОБА_13 від 16.08.2023;

5) протокол допиту додаткового допиту свідка ОСОБА_14 від 25.08.2023;

6) протокол допиту свідка ОСОБА_15 від 18.09.2023;

7) повідомлення від ФОП « ОСОБА_14 » від 18.08.2023;

8) повідомлення від ТОВ «ГЛОБАЛ ДЕКОР»;

9) протокол тимчасового доступу до речей та документів ФОП « ОСОБА_14 » від 25.08.2023;

10) протокол тимчасового доступу до речей та документів ТОВ «ГЛОБАЛ ДЕКОР» від 25.08.2023;

11) висновок експерта№СЕ-19/111-23/39645-ПЧ від 13.09.2023 за результатами судової почеркознавчої експертизи;

12) повідомленням про підозру ОСОБА_7 від 19.07.2023;

13) іншими матеріалами в їх сукупності.

У органу досудового розслідування є підстави вважати, що підозрювана ОСОБА_7 вчинила тяжкий злочин передбачений ч. 2 ст. 364 КК України, за вчинення якого передбачено покарання у виді позбавленням волі на строк від трьох до шести років.

18.09.2023 керівником Солом`янської окружної прокуратури м. Києва розглянуто клопотання про продовження строку досудового розслідування у кримінальному провадження, на підставі якого винесено постанову про продовження строку досудового розслідування до трьох місяців, тобто до 19.10.2023.

Трьох місячний строк досудового розслідування у кримінальному провадженні закінчується 19.10.2023, однак внаслідок особливої складності даного провадження та великим обсягом процесуальних, слідчих (розшукових) дій, які необхідно провести, завершити досудове розслідування у вказаний строк неможливо, так як у даному кримінальному провадженні необхідно виконати наступне:

отримати висновок призначеної у кримінальному провадженні комп`ютерно-технічної експертизи;

отримати висновок за результатами призначеної у кримінальному провадженні технічної експертизи документів;

за погодженням з процесуальним керівником звернутися до Солом`янського районного суду м. Києва з клопотанням про продовження строків міри запобіжного заходу щодо підозрюваної;

вирішити питання щодо зміни підозри;

прийняти рішення щодо розсекречування матеріалів негласних слідчих (розшукових) дій;

виконати з підозрюваною та її захисником вимоги ст. 290 КПК України, а також згідно зі ст. 291 КПК України скласти обвинувальний акт та реєстр матеріалів досудового розслідування.

Також, необхідно виконати інші слідчі дії направлені на завершення досудового розслідування, здійснити відкриття матеріалів в кримінальному провадженні відповідно до ст. 290 КПК України, скласти обвинувальний акт та реєстр матеріалів досудового розслідування, вручити акт та реєстр матеріалів досудового розслідування стороні захисту.

Результати вказаних слідчих (розшукових) та процесуальних дій мають суттєве значення для досудового розслідування та подальшого судового розгляду, оскільки за результатами їх проведення будуть отримані відомості, які будуть використані як доказ факту та обставин, що підлягають встановленню під час кримінального провадження.

Не проведення вищевказаних слідчих (розшукових) та інших процесуальних дій призведе до неповноти досудового розслідування і до порушення вимог Кримінального процесуального кодексу України, зокрема, прав підозрюваного, передбачених ч. 5 ст. 223 КПК України, вимог п. 1, 2 ч. 1 ст. 91 КПК України, згідно якої під час досудового розслідування підлягають доказуванню подія кримінального правопорушення (час, місце, спосіб та інші обставини), а також винуватість обвинувачених у вчиненні кримінального правопорушення.

Крім того, після закінчення досудового розслідування і відкриття матеріалів кримінального провадження необхідний час для ознайомлення сторони захисту з матеріалами досудового розслідування.

Найкоротшим строком, необхідним для виконання вищевказаних слідчих (розшукових) та процесуальних дій у даному кримінальному провадженні є строк, не менше одного місяця.

Провести вказані слідчі та процесуальні дії у п`ятимісячний строк не надалось можливим у зв`язку з особливою складністю кримінального провадження.

Прокурор в судовому засіданні клопотання підтримав в повному обсязі, просив задовольнити з підстав викладених у ньому.

Підозрювана ОСОБА_16 , в судове засідання не з`явилась, повідомлялась належним чином. З слів сторони захисту встановлено, що остання перебуває на лікарняному.

Захисник заперечував, щодо задоволення клопотання, вказуючи що неодноразово продовжували строк досудового розслідування у кримінальному провадженні з метою проведення експертиз. Але прокурором так і проведено зазначені експертизи.

Слідчий суддя, дослідивши матеріали клопотання, вислухавши думку прокурора, приходить до наступного висновку.

Встановлено, слідчим відділом Солом`янського управління поліції Головного управління Національної поліції у м. Києві здійснюється досудове розслідування у кримінальному провадженні №42021102090000250 від 09.12.2021 за ознаками кримінальних правопорушень передбачених ч. 3 ст. 191, ч. 2 ст. 367, ч. 2 ст. 364 КК України

Трьох місячний строк досудового розслідування у кримінальному провадженні закінчується 19.10.2023, однак внаслідок особливої складності даного провадження та великим обсягом процесуальних, слідчих (розшукових) дій, які необхідно провести, завершити досудове розслідування у вказаний строк неможливо, так як у даному кримінальному провадженні необхідно виконати наступне:

отримати висновок призначеної у кримінальному провадженні комп`ютерно-технічної експертизи;

отримати висновок за результатами призначеної у кримінальному провадженні технічної експертизи документів;

за погодженням з процесуальним керівником звернутися до Солом`янського районного суду м. Києва з клопотанням про продовження строків міри запобіжного заходу щодо підозрюваної;

вирішити питання щодо зміни підозри;

прийняти рішення щодо розсекречування матеріалів негласних слідчих (розшукових) дій;

Також необхідно виконати інші слідчі дії направлені на завершення досудового розслідування, а саме здійснити відкриття матеріалів в кримінальному провадженні відповідно до ст. 290 КПК України, скласти обвинувальний акт та реєстр матеріалів досудового розслідування, вручити акт та реєстр матеріалів досудового розслідування стороні захисту.

Відповідно до вимог ч.3 ст.294 КПК України встановлено, що якщо з дня повідомлення особі про підозру у вчиненні злочину досудове розслідування (досудове слідство) неможливо закінчити у строк, зазначений у пункті 4 частини третьої статті 219 цього Кодексу, такий строк може бути продовжений у межах строків, встановлених пунктами 2 і 3 частини четвертої статті 219 цього Кодексу, до шести місяців - слідчим суддею за клопотанням слідчого, погодженим з керівником обласної прокуратури або його першим заступником чи заступником, заступниками Генерального прокурора.

Відповідно до ч.1 ст.295-1 КПК України продовження строку досудового розслідування здійснюється на підставі ухвали слідчого судді, постановленої за відповідним клопотанням прокурора або слідчого.

Згідно з ч.2 ст.295-1 КПК України слідчий, прокурор зобов`язані зазначити у відповідному клопотанні найкоротший строк, достатній для потреб досудового розслідування.

Відповідно до ч.3 ст.295-1 КПК України слідчий суддя зобов`язаний розглянути клопотання про продовження строку досудового розслідування протягом трьох днів з дня його одержання, але в будь-якому разі до спливу строку досудового розслідування, за участю слідчого або прокурора, а також підозрюваного та його захисника, у разі розгляду клопотання про продовження строку досудового розслідування, після повідомлення особі про підозру.

В обґрунтування обставин, які перешкоджають завершенню досудового розслідування у визначений строк, слідчим у клопотанні зазначено неможливо завершити внаслідок особливої складності провадження та зі здійсненням досудових розслідувань кримінальних проваджень, зареєстрованих внаслідок вчинення воєнних злочинів представниками рф на території Київської області, довготривалим проведенням оперативних заходів у зв`язку із завантаженістю оперативних працівників, довготривалим процесом встановлення обставин вчинення кримінального правопорушення та причетних осіб.

Відповідно до ч.4 ст.219 КПК України строк досудового розслідування може бути продовжений у порядку, передбаченому параграфом 4 глави 24 цього Кодексу. При цьому загальний строк досудового розслідування не може перевищувати:

1) одного місяця з дня повідомлення особі про підозру у вчиненні кримінального проступку у випадках, передбачених пунктами 1 і 2 частини третьої цієї статті;

2) шести місяців із дня повідомлення особі про підозру у вчиненні нетяжкого злочину;

3) дванадцяти місяців із дня повідомлення особі про підозру у вчиненні тяжкого або особливо тяжкого злочину.

Оцінивши наведені доводи та процесуальні дії, які потрібно вчинити органу досудового розслідування для завершення розслідування, слідчий суддя вважає, що строк досудового розслідування підлягає продовженню.

Прокурором належним чином обґрунтовано необхідність такого продовження і без вчинення таких дій досудове розслідування не буде повним та об`єктивним.

На підставі викладеного, слідчий суддя приходить до висновку, що клопотання слідчого підлягає задоволенню, і в даному конкретному випадку слід продовжити строк досудового розслідування до п`яти місяців.

Керуючись ст.ст.219, 294, 295-1, 369, 372, 376 КПК України, слідчий суддя, -

УХВАЛИВ:

Клопотання старшого слідчого слідчого відділу Солом`янського управління поліції Головного управління Національної поліції у м. Києві ОСОБА_5 , погоджене прокурором, який здійснює процесуальне керівництво у кримінальному провадженні ОСОБА_6 , про продовження строку досудового розслідування у кримінальному провадженні №42021102090000250 від 09.12.2021 року за підозрою ОСОБА_7 у вчиненні кримінальних правопорушень передбачених ч. 3 ст. 191, ч. 2 ст. 367, ч. 2 ст. 364 КК України - задовольнити.

Продовжити строк досудового розслідування у кримінальному провадженні № 42021102090000250 від 09.12.2021 за ознаками кримінальних правопорушень передбачених ч. 3 ст. 191, ч. 2 ст. 367, ч. 2 ст. 364 КК України, за підозрою ОСОБА_7 , ІНФОРМАЦІЯ_2 , у вчиненні нею кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 364 КК України, до п`яти місяців.

Ухвала оскарженню не підлягає і заперечення проти неї можуть бути подані під час підготовчого провадження в суді.

Повний текст ухвали виготовлено о 15 годині 00 хвилин 23.10.2023 року.

Слідчий суддя - ОСОБА_1

Дата ухвалення рішення18.10.2023
Оприлюднено26.10.2023
Номер документу114393435
СудочинствоКримінальне
Сутьпродовження строку досудового розслідування у кримінальному провадженні №42021102090000250 від 09.12.2021 року, за підозрою ОСОБА_7 , у вчиненні кримінальних правопорушень передбачених ч. 3 ст. 191, ч. 2 ст. 367, ч. 2 ст. 364 КК України

Судовий реєстр по справі —760/24005/23

Ухвала від 18.10.2023

Кримінальне

Солом'янський районний суд міста Києва

Демидовська А. І.

Ухвала від 18.10.2023

Кримінальне

Солом'янський районний суд міста Києва

Демидовська А. І.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні