Ухвала
від 09.06.2023 по справі 445/1390/21
ЗОЛОЧІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 445/1390/21

Провадження № 2/445/48/23

УХВАЛА

про проведення судового засідання

в режимі відеоконференції

09 червня 2023 року Золочівський районний суд Львівської області в складі:

головуючого судді Сивака В. М.,

секретаря судового засідання Захарчук Н.Я.

розглянувши у відкритому судовому засіданні клопотання представника відповідача - адвоката Кремінець М.М. про проведення судового засідання в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду через систему EASYCON у цивільній справі за позовом Товариства з обмеженою відповідальністю "Агроль" до ОСОБА_1 про визнання недостовірною і такою, що принижує ділову репутацію інформацію та зобов`язання спростувати поширену відносно ТзОВ "Агроль" інформацію, --

в с т а н о в и в:

в провадженні Золочівського районного суду Львівської області знаходиться цивільна справа за позовом Товариства з обмеженою відповідальністю "Агроль" до ОСОБА_1 про визнання недостовірною і такою, що принижує ділову репутацію інформацію та зобов`язання спростувати поширену відносно ТзОВ "Агроль" інформацію.

Підготовче засідання у даній цивільній справі відкладено на 14.06.2023 року на 15 год. 00 хв.

08.06.2023 року на адресу суду скеровано клопотання представника відповідача про проведення судового засідання в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду через систему EASYCON.

Згідно з ч.1 ст. 212 ЦПК України, учасники справи мають право брати участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду за умови наявності у суді відповідної технічної можливості, про яку суд зазначає в ухвалі про відкриття провадження у справі, крім випадків, коли явка цього учасника справи в судове засідання визнана судом обов`язковою.

Оскільки, представником відповідача заявлено клопотання про проведення судового засідання у режимі відеоконференції поза межами приміщення суду через систему EASYCON, що обґрунтоване об`єктивними обставинами, подане у строк передбачений законом, враховуючи віддаленість місце знаходження представника відповідача і наявну технічну можливість проведення судового засідання в такому режимі, з метою забезпечення участі у судовому засіданні усіх учасників справи, суд вважає за можливе провести судове засідання у режимі відеоконференції через систему EASYCON.

На підставі викладеного та керуючись ст. 212, 258-259 ЦПК України, суд -

п о с т а н о в и в:

клопотання представника відповідача - адвоката Кремінець М.М. про проведення судового засідання в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду через систему EASYCON у цивільній справі за позовом Товариства з обмеженою відповідальністю "Агроль" до ОСОБА_1 про визнання недостовірною і такою, що принижує ділову репутацію інформацію та зобов`язання спростувати поширену відносно ТзОВ "Агроль" інформацію -- задовольнити.

Підготовче засідання у цивільній справі №445/1390/21, призначене на 14.06.2023 р. на 15 год. 00 хв., провести в режимі відеоконференції через систему EASYCON з участю представника відповідача - адвоката Кремінець М.М.

Копію ухвали направити представнику відповідача - адвокату Кремінець М.М. на електронну адресу: ІНФОРМАЦІЯ_1

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя В. М.Сивак

Дата ухвалення рішення09.06.2023
Оприлюднено26.10.2023
Номер документу114404390
СудочинствоЦивільне
Сутьвизнання недостовірною і такою, що принижує ділову репутацію інформацію та зобов`язання спростувати поширену відносно ТзОВ "Агроль" інформацію

Судовий реєстр по справі —445/1390/21

Ухвала від 15.01.2024

Цивільне

Золочівський районний суд Львівської області

Сивак В. М.

Ухвала від 09.06.2023

Цивільне

Золочівський районний суд Львівської області

Сивак В. М.

Ухвала від 15.02.2023

Цивільне

Золочівський районний суд Львівської області

Сивак В. М.

Ухвала від 03.08.2021

Цивільне

Золочівський районний суд Львівської області

Сивак В. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні