Ухвала
від 26.10.2023 по справі 707/2065/23
ЧЕРКАСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЧЕРКАСЬКОЇ ОБЛАСТІ

707/2065/23

2/707/835/23

У Х В А Л А

І М Е Н Е М У К Р А Ї Н И

26 жовтня 2023 року м. Черкаси

Черкаський районний суд Черкаської області у складі:

головуючого-судді Тептюка Є.П.

за участю секретаря Лисенко О.С.

представника позивача ОСОБА_1

представника відповідача ОСОБА_2

розглянувши у відкритому судовому засіданні в залі суду в місті Черкаси в порядку спрощеного позовного провадження об`єднану цивільну справу за позовом ОСОБА_3 , ОСОБА_4 , ОСОБА_5 до товариства з обмеженою відповідальністю «Грін Ленд Індастрі» про розірвання договору оренди землі, з зобов`язанням повернути земельну ділянку,-

в с т а н о в и в:

У провадженні Черкаського районного суду Черкаської області перебуває об`єднана цивільна справа за позовом ОСОБА_3 , ОСОБА_4 , ОСОБА_5 до товариства з обмеженою відповідальністю «Грін Ленд Індастрі» про розірвання договору оренди землі, з зобов`язанням повернути земельну ділянку.

Представник позивача ОСОБА_5 адвокат Стойко А.Ю. звернувся з заявою про залишення позовної заяви ОСОБА_5 без розгляду, на підставі п. 5 ч. 1 ст. 257 ЦПК України, у звязку з відсутністю заборгованості та вчасним розрахунком за оренду землі в 2021 році.

Відповідно до вимог п.5 ч.1ст. 257 ЦПК України,суд постановляє ухвалу про залишення позовної заяви без розгляду, якщо позивач до початку розгляду справи по суті подав заяву про залишення позову без розгляду.

Враховуючи, що заява подана до початку розгляду справи по суті, представник позивача має повноваження на звернення з заявою про залишенні позовної заяви без розгляду, зважаючи, що таке право позивача врегульовано чинним ЦПК України, суд вважає, що заява підлягає до задоволення.

На підставі викладеного, керуючись п. 5 ч. 1 ст. 257 ЦПК України, суд-

у х в а л и в:

Заяву представника позивача ОСОБА_5 адвоката Стойко Анатолія Юрійовича про залишення позовної заяви ОСОБА_5 дотовариства зобмеженою відповідальністю«Грін ЛендІндастрі» пророзірвання договоруоренди землі,з зобов`язаннямповернути земельнуділянкубезрозгляду задоволити повністю.

Позовну заяву ОСОБА_5 дотовариства зобмеженою відповідальністю«Грін ЛендІндастрі» пророзірвання договоруоренди землі,з зобов`язаннямповернути земельнуділянку -залишити безрозгляду.

Продовжити розгляд справи в частині вимог позивачів ОСОБА_3 та ОСОБА_4 .

Роз`яснити позивачу ОСОБА_5 , що особа, позов якої залишено без розгляду, після усунення умов, що були підставою для залишення заяви без розгляду, має право звернутися до суду повторно.

Ознайомитись з повним текстом ухвали, в електронній формі, сторони можуть за веб-адресою Єдиного державного реєстру судових рішень: http://www.reyestr.court.gov.ua/.

Ухвала набирає законної сили негайно після їїпідписання суддею.

Апеляційні скарги на ухвалу можуть бути подані протягом 15 днів з дня її складення через суд першої інстанції до Черкаського апеляційного суду або безпосередньо до Черкаського апеляційного суду.

Учасник справи, якому повне рішення або ухвала суду не були вручені у день його (її) проголошення або складення, має право на поновлення пропущеного строку на апеляційне оскарження: на ухвали суду - якщо апеляційна скарга подана протягом п`ятнадцяти днів з дня вручення йому відповідної ухвали суду.

Суддя: Є. П. Тептюк

СудЧеркаський районний суд Черкаської області
Дата ухвалення рішення26.10.2023
Оприлюднено27.10.2023
Номер документу114441672
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають із земельних відносин, з них: що виникають з договорів оренди

Судовий реєстр по справі —707/2065/23

Рішення від 19.12.2023

Цивільне

Черкаський районний суд Черкаської області

Тептюк Є. П.

Ухвала від 26.10.2023

Цивільне

Черкаський районний суд Черкаської області

Тептюк Є. П.

Ухвала від 28.09.2023

Цивільне

Черкаський районний суд Черкаської області

Тептюк Є. П.

Ухвала від 05.09.2023

Цивільне

Черкаський районний суд Черкаської області

Тептюк Є. П.

Ухвала від 04.07.2023

Цивільне

Черкаський районний суд Черкаської області

Тептюк Є. П.

Ухвала від 04.07.2023

Цивільне

Черкаський районний суд Черкаської області

Тептюк Є. П.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні