Ухвала
від 26.10.2023 по справі 219/9186/21
ДРУЖКІВСЬКИЙ МІСЬКИЙ СУД ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 219/9186/21

Провадження № 2-о/229/58/2023

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

26 жовтня 2023 р.Дружківський міський суд Донецької області в складі головуючого судді Фролової Н.М., присяжних Свєтушак Т.О., Плахотіної О.В., за участю секретаря судового засідання Бочарової К.О., представника заявника адвоката Косинського В.І., розглянувши у відкритому судовому засіданні в залі суду м. Дружківка в режимі відеоконференції в порядку окремого провадження цивільну справу за заявою ОСОБА_1 , заінтересовані особи Опікунська рада при виконкомі Бахмутської міської ради з питань забезпечення прав повнолітніх осіб, які потребують опіки (піклування), КУ Бахмутський психоневрологічнийінтернат про поновлення дієздатності фізичної особи,

ВСТАНОВИВ:

В провадженні Дружківського міського суду Донецької області перебуває цивільна справа за заявою ОСОБА_1 , заінтересовані особи Опікунська рада при виконкомі Бахмутської міської ради з питань забезпечення прав повнолітніх осіб, які потребують опіки (піклування), КУ Бахмутський психоневрологічнийінтернат про поновлення дієздатності фізичної особи.

До судового засідання не з`явився заявник ОСОБА_1 .

Представники заінтересованих осіб до судового засідання не з`явилися, про час та місце розгляду справи повідомлені належним чином, подали суду заяви про розгляд справи без їх участі.

Судом поставлено на обговорення питання щодо витребування інформації з Національної соціальної сервісної служби, Міністерства соціальної політики щодо адреси місця перебування/проживання ОСОБА_1 та адреси, інших засобів зв`язку установи в якій він знаходиться, проти чого не заперечував представник заявникаадвокат КосинськийВ.І.

Суд заслухавши думку представника заявника адвоката Косинського В.І., дослідивши матеріали справи, приходить до наступних висновків.

Із матеріалів справи вбачається, що адреса місця проживання та реєстрації ОСОБА_1 є АДРЕСА_1 .

Вищезазначена адреса,на данийчас відноситьсядо тимчасовоокупованої територіїРосійською Федерацією відповідно до наказу Міністерства з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України від 22.12.2022 року № 309.

Як вбачається з інформації наданої Адміністрацією КУ «Бахмутського психоневрологічного інтернату», ОСОБА_1 , наразі мешкає в республіці Латвія, пансіонат «Ільді», куди був евакуйований 06.04.2022 р. у зв`язку з воєнним станом на території України, введеним Указом Президента України і загостренням навколо території КУ «Бахмутський психоневрологічний інтернат».

Тобто, на даний час відсутня адреса місця проживання/перебування ОСОБА_1 .

З огляду на викладене, суд вважає за необхідне витребувати з Національної соціальної сервісної служби, Міністерства соціальної політики інформацію щодо адреси місця перебування/проживання ОСОБА_1 та адреси, інших засобів зв`язку установи в якій він знаходиться, з метою недопущення порушення прав заявника ОСОБА_1 щодо належного його повідомлення про час та місце розгляду справи.

Керуючись ст.ст. 259-261 ЦПК України, суд

У Х В А Л И В

Витребувати з:

- Міністерства соціальної політики (01601, м. Київ, вул. Еспланадна, 8/10 Е-mail: infozapit@mlsp.gov.ua);

-Національної соціальної сервісної служби України (01601, м. Київ, вул. Еспланадна, 8/10 Е-mail: (info@nssu.gov.ua)

інформацію щодо адреси місця перебування/проживання та адреси, інших засобів зв`язку установи в якій знаходиться ОСОБА_1 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , який Шахтарським міськрайонним судом Донецької області від 10.12.2009 року визнаний недієздатним, перебував в КУ Бахмутський психоневрологічнийінтернат,зареєстрований заадресою: АДРЕСА_1 ,РНОКПП НОМЕР_1 .

Вказану інформацію надати у строк не пізніше п`яти днів з дня отримання вказаної ухвали та надіслати на адресу суду: Донецька область, м. Дружківка, вул. Енгельса,45, Е-mail: inbox@dr.dn.court.gov.ua.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя Н.М.Фролова

Присяжні Свєтушак Т.О.

Плахотіна О.В.

Дата ухвалення рішення26.10.2023
Оприлюднено30.10.2023
Номер документу114464211
СудочинствоЦивільне
Сутьпоновлення дієздатності фізичної особи

Судовий реєстр по справі —219/9186/21

Ухвала від 26.10.2023

Цивільне

Дружківський міський суд Донецької області

Фролова Н. М.

Ухвала від 17.12.2021

Цивільне

Артемівський міськрайонний суд Донецької області

Фролова Н. М.

Ухвала від 23.09.2021

Цивільне

Артемівський міськрайонний суд Донецької області

Фролова Н. М.

Ухвала від 23.09.2021

Цивільне

Артемівський міськрайонний суд Донецької області

Фролова Н. М.

Ухвала від 31.08.2021

Цивільне

Артемівський міськрайонний суд Донецької області

Фролова Н. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні