Ухвала
від 19.10.2023 по справі 375/1475/23
РОКИТНЯНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 375/1475/23

Провадження № 2/375/388/23

УХВАЛА

про відкриття провадження та призначення підготовчого судового засідання

19 жовтня 2023 року смт Рокитне

Суддя Рокитнянського районного суду Київської області Штифорук О.В., розглянувши позовну заяву ОСОБА_1 до Товариства з обмеженою відповідальністю "Агрофірма "Рокитне-цукор"</a>, третя особа Товариство з обмеженою відповідальністю "Мілк-Айленд", про розірвання договорів оренди, визнання недійсним договорів суборенди та повернення земельних ділянок,-

ВСТАНОВИВ:

Позивач звернувся до суду з позовом до Товариства з обмеженою відповідальністю "Агрофірма "Рокитне-цукор"</a>, третя особа Товариство з обмеженою відповідальністю "Мілк-Айленд", про розірвання договорів оренди, визнання недійсним договорів суборенди та повернення земельних ділянок.

Ухвалою Рокитнянського районного суду Київської області від 12.06.2023 позовна заява залишена без руху, позивачу надано строк для усунення недоліків.

На теперішній час недолікі усунуті.

Ухвалою Рокитнянського районного суду Київської області від 04.09.2023 позовні вимоги позивача ОСОБА_1 виділені в самостійне провадження.

За формою та змістом позовна заява відповідає вимогам статті 175 ЦПК України.

До позовної заяви додані її копії та копії всіх документів, відповідно до кількості відповідачів.

Справа підсудна Рокитнянському районному суду Київської області.

Відсутні підстави для залишення позовної заяви без руху, повернення позовної заяви чи відмови у відкритті провадження у справі, які передбачені ст.ст. 185, 186 ЦПК України.

Пунктом 4 частини 2 статті 187 ЦПК України передбачено, що при постановленні ухвали про прийняття позовної заяви до розгляду та відкриття провадження у справі, суд зазначає, за якими правилами позовного провадження (загального чи спрощеного) буде розглядатись справа.

З огляду на викладене, вважаю за необхідне розглядати справу за правилами загального позовного провадження та призначити підготовче засідання.

Керуючись ст.ст.13, 175, 177,187 ЦПК України, суд

УХВАЛИВ:

Прийняти позовну заяву та відкрити провадження у справі за позовом ОСОБА_1 до Товариства з обмеженою відповідальністю "Агрофірма "Рокитне-цукор"</a>третя особа Товариство з обмеженою відповідальністю "Мілк-Айленд", про розірвання договорів оренди, визнання недійсним договорів суборенди та повернення земельних ділянок.

Розгляд справи проводити у порядку загального позовного провадження.

Призначити підготовче судове засідання на 10 годину 00 хвилин 30 листопада 2023 року у залі судових засідань №1 Рокитнянського районного суду Київської області.

Учасникам справи надіслати копії ухвали про відкриття провадження у справі.

Відповідачу разом з копією ухвали про відкриття провадження у справі одночасно надіслати копію позовної заяви та доданих до неї документів.

Відповідачу протягом п`ятнадцяти днів з дня отримання ухвали про відкриття провадження у справі, подати відзив на позов, який повинен відповідати вимогам ч.3 ст.178 ЦПК України та відповідно до п.1 ч.5 ст.178 ЦПК України докази, що підтверджують обставини, на яких ґрунтуються заперечення відповідача, якщо такі докази не надані позивачем.

Роз`яснити відповідачу, що відповідно до вимог ч.4 ст.178 ЦПК України, одночасно з надісланням (наданням) відзиву до суду, копію відзиву та доданих до нього документів необхідно надіслати іншим учасникам справи, про що відповідно до вимог п.2 ч.5 ст.178 ЦПК України, суду надати документи, що підтверджують надіслання (надання) відзиву і доданих до нього доказів іншим учасникам справи.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи, яка розглядається за веб-адресою на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет: https://rk.ko.court.gov.ua.

Учасники справи мають право брати участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду, відповідно до ч. 1 ст. 212 ЦПК України, звернувшись до суду із клопотанням не пізніше ніж за п`ять днів до судового засідання, відповідно до ч. 2 ст. 212 ЦПК України.

Ухвала оскарженню не підлягає та набирає законної сили з моменту підписання її суддею.

Суддя О.В.Штифорук

Дата ухвалення рішення19.10.2023
Оприлюднено30.10.2023
Номер документу114490885
СудочинствоЦивільне
Сутьрозірвання договорів оренди, визнання недійсним договорів суборенди та повернення земельних ділянок

Судовий реєстр по справі —375/1475/23

Ухвала від 15.12.2023

Цивільне

Рокитнянський районний суд Київської області

Штифорук О. В.

Ухвала від 30.11.2023

Цивільне

Рокитнянський районний суд Київської області

Штифорук О. В.

Ухвала від 19.10.2023

Цивільне

Рокитнянський районний суд Київської області

Штифорук О. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні