Ухвала
від 27.10.2023 по справі 735/54/16-ц
КОРОПСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа №735/54/16-цр.

Провадження по справі 6/735/11/2023р.

УХВАЛА

ІменемУкраїни

27 жовтня 2023 року смт.Короп

Коропський районний суд Чернігівської області в складі:

головуючого судді Грушко О.П.

при секретарі - Хілько Н.В.

розглянувши у відкритому судовому засіданні подання начальника Коропського відділу ДВС у Новгород-Сіверському районі Чернігівської області Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції Міненка В.В. про примусовий привід боржника ОСОБА_1 ,-

В С Т А Н О В И В :

Начальник Коропського відділу ДВС у Новгород-Сіверському районі Міненко В.В. звернувся до суду з даним поданням вказуючи на те, що на виконанні у Коропському відділі ДВС у Новгород-Сіверському районі Чернігівської області знаходиться виконавче провадження № АСВП 71312511 з виконання виконавчого листа № 735/54/16-ц від 20.02.2023 року, виданого Коропським районним судом про стягнення з ОСОБА_1 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , на користь ОСОБА_2 аліментів на утримання неповнолітньої дитини доньки ОСОБА_3 , ІНФОРМАЦІЯ_2 , в розмірі 1/3 частини всіх видів заробітку (доходу) боржника, щомісячно, починаючи з 20.01.2016 року і до повноліття дитини. З часу відкриття виконавчого провадження щодо боржника, останній систематично не з`являється до відділу, на виклики державного виконавця не реагує, рішення суду виконує не в повному обсязі, аліменти не сплачує. А тому просить суд застосувати примусовий привід боржника ОСОБА_1 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , що проживає в АДРЕСА_1 , до Коропського відділу державної виконавчої служби у Новгород-Сіверському районі, Чернігівської області Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції.

В судове засідання начальник відділу ДВС не з`явився, але надав на адресу суду заяву, в якій просить розглянути справу без його участі.

Боржник та стягувач в судове засідання не з`явились.

Відповідно п.14 ч.3ст.18 ЗаконуУкраїни «Провиконавче провадження»державний виконавецьмає правовикликати фізичнихосіб,посадових осібз приводувиконавчих документів.що перебуваютьу виконавчомупровадженні.У разіякщо боржникбез поважнихпричин нез`явивсяза викликомвиконавця,виконавець маєправо звернутисядо судущодо застосуваннядо ньогоприводу.

Згідно ст. 438 ЦПК України, розшук боржника або дитини, привід боржника оголошуються за місцем виконання рішення або за останнім відомим місцем проживання (перебування) боржника або дитини чи місцезнаходженням їхнього майна, або за місцем проживання (перебування) стягувача.

З матеріалів виконавчого провадження № 71312511, дослідженого в судовому засіданні, вбачається, що ОСОБА_1 неодноразово викликався до Коропського відділу державної виконавчої служби у Новгород-Сіверському районі, Чернігівської області Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції, однак до відділу не з`являється.

За таких обставин подання підлягає задоволенню.

На підставі викладеного, керуючись ст. 36 Закону України „Про виконавче провадження, ст. 438 ЦПК України, суд, -

У Х В А Л И В:

Застосувати примусовий привід боржника ОСОБА_1 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , що проживає в АДРЕСА_1 , до Коропського відділу державної виконавчої служби у Новгород-Сіверському районі, Чернігівської області Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції.

Копію даної ухвали направити для виконання в СПД № 2 Новгород-Сіверського РВП ГУНП в Чернігівській області.

Апеляційна скарга на ухвалу суду подається протягом п`ятнадцяти днів, з дня її проголошення в порядку,передбаченому ст.ст. 354, 355 ЦПК України.

Якщо в судовому засіданні було оголошено лише вступну та резолютивну частини судового рішення або у разі розгляду справи (вирішення питання) без повідомлення (виклику) учасників справи, зазначений строк обчислюється з дня складення повного судового рішення.

Суддя: О. П. Грушко

Дата ухвалення рішення27.10.2023
Оприлюднено31.10.2023
Номер документу114496021
СудочинствоЦивільне
Сутьпримусовий привід боржника ОСОБА_1

Судовий реєстр по справі —735/54/16-ц

Ухвала від 27.10.2023

Цивільне

Коропський районний суд Чернігівської області

Грушко О. П.

Ухвала від 20.02.2023

Цивільне

Коропський районний суд Чернігівської області

Грушко О. П.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні