Ухвала
від 30.10.2023 по справі 363/5107/23
ВИШГОРОДСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

"30" жовтня 2023 р. Справа № 363/5107/23

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

30 жовтня 2023 року суддя Вишгородського районного суду Київської області Шубочкіна Т.В., дослідивши матеріали позовної заяви ОСОБА_1 доМіжрегіонального офісу захисних масивів Дніпровських водосховищ про про поновлення на роботі та стягнення заробітної плати за час вимушеного прогулу, -

ВСТАНОВИВ:

Позивач звернувся до Вишгородського районного суду Київської області із вищезазначеною позовною заявою.

Ухвалою суду від 19.09.2023 року по справі відкрито спрощене позовне провадження без виклику сторін.

Вивчивши матеріали справи, суддя вважає за необхідне перейти до розгляду справи у судовому засіданні з викликом сторін за наступних підстав.

Відповідно до ч. 5 ст. 279 ЦПК України, суд розглядає справу в порядку спрощеного позовного провадження без повідомлення сторін за наявними у справі матеріалами, за відсутності клопотання будь-якої зі сторін про інше.

За клопотанням однієї зі сторін або з власної ініціативи суду розгляд справи проводиться в судовому засіданні з повідомленням (викликом) сторін.

Згідно ч. 6 ст. 277 ЦПК України, якщо суд вирішив розглянути справу в порядку спрощеного позовного провадження, але в подальшому постановив ухвалу про розгляд справи за правилами загального позовного провадження, розгляд справи починається зі стадії відкриття провадження у справі. У такому випадку повернення до розгляду справи за правилами спрощеного позовного провадження не допускається.

Враховуючи обставини встановлені при вивченні матеріалів справи після відкриття провадження у справі, з метою об`єктивного, всебічного та правильного розгляду справи по суті, суддя вважає за необхідне перейти до розгляду справи у судовому засіданні з викликом сторін у порядку загального позовного провадження.

Керуючись ст. 279, 353 ЦПК України, суд, -

У Х В АЛ И В:

Перейти з розгляду в порядку спрощеного провадження без повідомлення сторін цивільної справи за позовом ОСОБА_1 доМіжрегіонального офісу захисних масивів Дніпровських водосховищ про про поновлення на роботі та стягнення заробітної плати за час вимушеного прогулу в розгляд справи у порядку загального позовного провадження.

Призначити розгляд справи в підготовче судове засідання на 14.11.2023року о14год.50хв. в приміщенні Вишгородського районного суду Київської області.

Викликати учасників справи у судове засідання та направити їм копію вказаної ухвали.

Крім того, сторони мають можливість отримати інформацію щодо справи, яка розглядається на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет. Веб-адреса сторінки: http://vsh.ko.court.gov.ua.

У відповідності до вимог ст. 353 ЦПК України ухвала оскарженню не підлягає, але заперечення на неї включаються до апеляційної скарги на рішення суду.

Суддя Т.В. Шубочкіна

Дата ухвалення рішення30.10.2023
Оприлюднено03.11.2023
Номер документу114580828
СудочинствоЦивільне
Сутьпоновлення на роботі та стягнення заробітної плати за час вимушеного прогулу

Судовий реєстр по справі —363/5107/23

Ухвала від 06.02.2024

Цивільне

Вишгородський районний суд Київської області

Шубочкіна Т. В.

Ухвала від 30.10.2023

Цивільне

Вишгородський районний суд Київської області

Шубочкіна Т. В.

Ухвала від 19.09.2023

Цивільне

Вишгородський районний суд Київської області

Шубочкіна Т. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні