Ухвала
від 01.11.2023 по справі 641/4581/23
КОМІНТЕРНІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ХАРКОВА

Комінтернівський районний суд м.Харкова

Провадження № 2/641/2856/2023 Справа № 641/4581/23

У Х В А Л А

І М Е Н Е М У К Р А Ї Н И

01 листопада 2023 року

Комінтернівський районний суд м. Харкова у складі:

головуючого судді - Боговського Д.Є.,

за участю секретаря судового засідання Онди В.В.,

розглянувши у відкритому судовому засіданні у залі суду в місті Харкові цивільну справу за позовом ОСОБА_1 до Комунального некомерційного підприємства «Міська поліклініка №19» Харківської міської ради, третя особа - Департамент охорони здоров`я Харківської міської ради про порушення права на свободу світогляду та віросповідання, -

В С Т А Н О В И В:

ОСОБА_1 звернувся до суду з позовом, в якому просить зобов`язати відповідача не порушувати ст. 63.3, 70.1, абзац 3 п. 70.9 ст. 70 Податкового кодексу України, ч. 1 ст. 28, 201 Цивільного Кодексу України відносно нього, провести реєстрацію позивача, як фізичної особи в «міській поліклініці №19» м. Харкова для отримання медичної допомоги та не порушувати ст. 22, 32, 35 Конституції України.

До суду надійшла заява позивача ОСОБА_1 про залишення позову без розгляду.

У судове засідання учасники процесу не з`явились.

Суд, оглянувши матеріали справи, вважає, що заява представника позивача про залишення позовних вимог без розгляду підлягає задоволенню.

Так, відповідно до положень п. 5 ч. 1 ст. 257 ЦПК України суд постановляє ухвалу про залишення позову без розгляду, якщо позивач подав заяву про залишення позову без розгляду.

На підставі викладеного, керуючись ст. 257 ЦПК України, суд -

У Х В А Л И В:

Позовну заяву ОСОБА_1 до Комунального некомерційного підприємства «Міська поліклініка №19» Харківської міської ради, третя особа - Департамент охорони здоров`я Харківської міської ради про порушення права на свободу світогляду та віросповідання - залишити без розгляду.

Роз`яснити позивачу його право на повторне звернення до суду після усунення умов, що були підставою для залишення заяви без розгляду.

Ухвала може бути оскаржена в апеляційному порядку шляхом подачі протягом п`ятнадцяти днів з дня її проголошення безпосередньо до Харківського апеляційного суду апеляційної скарги.

Учасник справи, якому ухвала не була вручена в день її проголошення, має право на поновлення пропущеного строку на апеляційне оскарження, якщо апеляційна скарга подана протягом п`ятнадцяти днів з дня вручення йому відповідної ухвали суду.

Ухвала набирає чинності після закінчення терміну на апеляційне оскарження, а у випадку її оскарження після розгляду апеляційної скарги судом апеляційної інстанції. Учасники справи можуть отримати інформацію щодо судового рішення за веб - адресою: http://reyestr.court.gov.ua/.

Суддя -Д. Є. Боговський

Дата ухвалення рішення01.11.2023
Оприлюднено03.11.2023
Номер документу114583002
СудочинствоЦивільне
Сутьпорушення права на свободу світогляду та віросповідання

Судовий реєстр по справі —641/4581/23

Ухвала від 01.11.2023

Цивільне

Комінтернівський районний суд м.Харкова

Боговський Д. Є.

Ухвала від 03.08.2023

Цивільне

Комінтернівський районний суд м.Харкова

Боговський Д. Є.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні