Ухвала
від 29.09.2010 по справі 2-н-2435/10
КЕРЧЕНСЬКИЙ МІСЬКИЙ СУД АВТОНОМНОЇ РЕСПУБЛІКИ КРИМ

Справа 2-н-2435/2010 р.

У Х В А Л А

Іменем України

про відмову у прийнятті за яви про видачу судового нак азу

1. вересня 2010 року

Суддя Керченськ ого міського суду АР Крим Біл енко Л.В., розглянувши заяву О рендного підприємства «Кри мтеплокоммуненерго» в особ і Керченської філії ОП «Кр имтеплокоммуненерго» про в идачу судового наказу про ст ягнення заборгованості за п оставлену теплову енергію з ОСОБА_1, ОСОБА_2, ОСОБ А_3, ОСОБА_4,

В С Т А Н О В И В :

Заявник - Орендне під приємство «Кримтеплокоммун енерго» в особі Керченсько ї філії ОП «Кримтеплокомму ненерго» звернулось до суд у з заявою про видачу судовог о наказу, в якому просить ст ягнути з боржників заборгов аність за поставлену теплов у енергію у сумі 1531 грн. 50 коп . та судові витрати з інформа ційно - технічного забезпе чення судового розгляду зая ви у розмірі 30 грн., мотивуючи свої вимоги тим, що ОП «Кри мтеплокоммуненерго» в особ і Керченської філії ОП «Кр имтеплокоммуненерго», розт ашоване у м. Керч по вул. Кіров а , 79-а надає послуги з центра лізованого забезпечення те плової енергії у квартиру АДРЕСА_1, в якій мешкають боржники, які користуються послугами, але оплату за н адані послуги не сплачують , у зв' язку з чим заборгов аність за період з 01.03.09 р. по 01.09 .10 р. складає 1531 грн. 50 коп.

Розглянувши над ані матеріали , перевіривши результати отриманої судо м інформації щодо надання інформації про реєстрацію місця проживання боржникі в у встановленому законом порядку, доходжу до висновк у про необхідність відмов ити у прийнятті заяви про видачу судового наказу.

Згідно до отриманої с удом інформації за відомос тями адресно - довідкового бюро ВГІРФО КМУ ГУ МВС Укр аїни в АРК м. Керчі боржники - ОСОБА_1, ІНФОРМАЦІЯ_1 , ОСОБА_2, ІНФОРМАЦІЯ_2, ОСОБА_4, ІНФОРМАЦІЯ_3, за реєстровані за адресою : А ДРЕСА_1, водночас боржник - ОСОБА_3, ІНФОРМАЦІЯ_5, у м.Керчі не зареєстрований, то бто не може бути споживаче м централізованого забезпе чення теплової енергії , що надає ОП «Кримтеплокоммун енерго» в особі Керченсько ї філії ОП «Кримтеплокомму ненерго» , що є підставою в ідмовити у прийнятті заяви про видачу судового наказ у.

Згідно до ч.1 ст. 109 ЦПК Ук раїни позови до фізичної осо би пред' являються до суду за зареєстрованим у встано вленому законом порядку міс цем її проживання або за з ареєстрованим у встановлен ому законом порядку місцем її перебування.

Відповідно до ч. 6 ст. 100 ЦПК України суд відмовляє у прийнятті заяви про вид ачу судового наказу у разі , якщо отримана судом інфо рмація не дає можливості вс тановити зареєстроване у встановленому законом поря дку місце проживання (переб ування) фізичної особи - бо ржника.

Виходячи з наведеного, керуючись ч. 6 ст.100, ч. 1 ст. 109 ЦП К України, -

У Х В А Л И В :

Відмовити Орендном у підприємству «Кримтеплок оммуненерго» в особі Керче нської філії ОП «Кримтепло коммуненерго» у прийнятті заяви про видачу судового наказу про стягнення забор гованості за поставлену теп лову енергію з ОСОБА_1, ОСОБА_2, ОСОБА_3, ОСОБА_4 .

Роз' яснити Орендном у підприємству «Кримтеплок оммуненерго» в особі Керче нської філії ОП «Кримтепло коммуненерго» , що відмова у прийнятті заяви унеможли влює повторне звернення з такою самою заявою . Заявни к у цьому випадку має прав о звернутися з тими самими вимогами у позовному поря дку .

Ухвала може бути оска ржена до Апеляційного Суду А втономної Республіки Крим че рез Керченський міський суд АР Крим шляхом подачі у 5-денни й строк з дня оголошення ухва ли апеляційної скарги .

Суддя

СудКерченський міський суд Автономної Республіки Крим
Дата ухвалення рішення29.09.2010
Оприлюднено05.10.2010
Номер документу11459593
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —2-н-2435/10

Судовий наказ від 16.03.2010

Цивільне

Жовтневий районний суд м.Кривого Рогу

Прихожанов О. В.

Судовий наказ від 11.11.2010

Цивільне

Приморський районний суд м.Одеси

Кравчук Тетяна Станіславівна

Ухвала від 02.12.2010

Цивільне

Орджонікідзевський районний суд м.Харкова

Зяброва Оксана Геннадіївна

Судовий наказ від 06.12.2010

Цивільне

Петровський районний суд м.Донецька

Бабаков Віталій Павлович

Ухвала від 29.09.2010

Цивільне

Керченський міський суд Автономної Республіки Крим

Біленко Людмила Вікторівна

Судовий наказ від 17.06.2010

Цивільне

Микитівський районний суд м.Горлівки

Полтавець Наталія Зіновіївна

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні