Ухвала
від 02.11.2023 по справі 451/1636/21
РАДЕХІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 451/1636/21

Провадження № 6/451/26/23

УХВАЛА

судового засідання

02 листопада 2023 року місто Радехів

Радехівський районний суд Львівської області у складі:

головуючого судді Куцик-Трускавецької О.Б.,

секретар судового засідання Мурин Н.В.,

розглянувши у відкритому судовому засіданні подання старшого державного виконавця Радехівського відділу державної виконавчої служби у Червоноградському районі Львівської області Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції Сеньчук О.С. про розшук боржника, -

установив:

24.10.2023 на розгляд суду поступило подання старшого державного виконавця Радехівського відділу державної виконавчої служби у Червоноградському районі Львівської області Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції Сеньчук О.С. про розшук боржника ОСОБА_1 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , РНОКПП НОМЕР_1 , місце реєстрації: АДРЕСА_1 .

В обґрунтування вимог подання покликається на те, зокрема, що на примусовому виконанні у відділі примусового виконання рішень управління державної виконавчої служби Радехівського відділу державної виконавчої служби у Червоноградському районі Львівської області Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції перебуває виконавче провадження, боржником по якому виступає ОСОБА_1 , зокрема:

-виконавче провадження (номер за АСВП: 67932847), відкрите 17.12.2021, по примусовому виконанні судового наказу No451/1636/21 від 06.12.2021 року виданого Радехівським районним судом Львівської області про: стягувати з ОСОБА_1 , ІНФОРМАЦІЯ_1 на користь ОСОБА_2 аліменти на утримання дітей: ОСОБА_3 , ІНФОРМАЦІЯ_2 та ОСОБА_4 , ІНФОРМАЦІЯ_3 , у розмірі однієї третини усіх видів заробітку (доходу) платника аліментів, але не менше 50 відсотків прожиткового мінімуму для дитини відповідного віку та не більше десяти прожиткових мінімумів на дитину відповідного віку, починаючи стягнення з 05.11.2021 року і до досягнення дітьми повноліття.

Державним виконавцем 17.12.2021 винесено постанову про відкриття виконавчого провадження та скеровано сторонам для відома та виконання. З метою перевірки майнового стану боржника скеровано запити в реєструючі органи. Виконавцем встановлено, що у боржника відсутнє майно, яке можна звернути для стягнення та будь-які рахунки.

ОСОБА_1 в судове засідання не з`явився, хоча про день, час та місце розгляду справи повідомлявся судом належним чином. Рекомендоване повідомлення про вручення поштового відправлення (повістки про виклик до суду) не вручене під час доставки, повернуте за зворотньою адресою з відміткою «адресат відсутній за вказаною адресою», що підтверджується трекінгом поштових відправлень (а.с.36-37).

30.10.2023 начальником Радехівського відділу державної виконавчої служби у Червоноградському районі Львівської області подано клопотання про розгляд справи без її участі (а.с.34).

Зважаючи на вимоги частини 2 статті 247 ЦПК України фіксування судового процесу за допомогою звукозаписувального технічного засобу не здійснюється.

Суд, вивчивши наведені у поданні аргументи та дослідивши додані до нього документи, доходить такого висновку.

Державним виконавцем 17.12.2021 винесено постанову про відкриття виконавчого провадження щодо виконання виконавчого листа у справі №451/1636/21 від 06.12.2021, виданого Радехівським районним судом Львівської області.

17.12.2021 старшим державним виконавцем Сеньчук О.С. зроблено запит про наявність будь-якого майна, що зареєстроване за боржником ОСОБА_1 .

Згідно з відповідей на запити у ОСОБА_1 відсутній нерухоме майно, транспортний засіб, рахунки в банку та будь-які доходи.

Державний виконавець виїздив 23.10.2023 за місцем реєстрації боржника ( АДРЕСА_1 ), про що складено Акт державного виконавця. Відповідно до вказаного акта ОСОБА_1 за зазначеною адресою не проживає, ліквідного майна на яке може бути звернуто стягнення немає.

Встановити фактичне місцезнаходження боржника старшому державному виконавцю не вдалось.

Відповідно до вимог статті 438 ЦПК України розшук боржника або дитини оголошується за місцем виконання рішення або за останнім відомим місцем проживання (перебування) боржника або дитини чи місцезнаходженням їхнього майна, або за місцем проживання (перебування) стягувача.

Відповідно до частини 1 статті 36 Закону України «Про виконавче провадження» у разі відсутності відомостей про місце проживання, перебування боржника - фізичної особи, а також дитини за виконавчими документами про відібрання дитини виконавець звертається до суду з поданням про винесення ухвали про розшук боржника або дитини.

Таким чином, судом беззаперечно встановлено, що боржник ОСОБА_1 на виклики державного виконавця не з`являється, при перевірці майнового стану боржника майна не виявлено, фактичне місце перебування боржника невідоме.

Зазначені обставини свідчать про існування перешкод у виконанні рішення суду у зв`язку із неможливістю встановити місце перебування боржника ОСОБА_1 ..

Враховуючи вищенаведене, суд доходить висновку, що подання головного державного виконавця Радехівського відділу державної виконавчої служби у Червоноградському районі Львівської області Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції Ірини Вавричук про розшук боржника ОСОБА_1 слід задовольнити.

Керуючись статтями 247, 260, 261, 438 ЦПК України, Радехівський районний суд Львівської області,

постановив:

судове засідання у справі №451/1636/21 проводити без фіксування судового процесу за допомогою звукозаписувального технічного засобу.

Подання головного старшого державного виконавця Радехівського відділу державної виконавчої служби у Червоноградському районі Львівської області Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції Сеньчук О.С. про розшук боржника ОСОБА_1 - задовольнити.

Оголосити розшук боржника ОСОБА_1 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , РНОКПП НОМЕР_1 , місце реєстрації: АДРЕСА_1 .

Здійснення розшуку боржника ОСОБА_1 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , доручити Відділенню поліції №1 Червоноградського районного відділу поліції ГУНП у Львівській області.

Ухвала може бути оскаржена до Львівського апеляційного суду протягом п`ятнадцяти днів з дня її проголошення.

Головуючий суддяО. Куцик-Трускавецька

Дата ухвалення рішення02.11.2023
Оприлюднено06.11.2023
Номер документу114633841
СудочинствоЦивільне
Сутьрозшук боржника

Судовий реєстр по справі —451/1636/21

Ухвала від 02.11.2023

Цивільне

Радехівський районний суд Львівської області

Куцик-Трускавецька О. Б.

Судовий наказ від 06.12.2021

Цивільне

Радехівський районний суд Львівської області

Куцик-Трускавецька О. Б.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні