Ухвала
від 01.11.2023 по справі 753/18845/23
ДАРНИЦЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МІСТА КИЄВА

ДАРНИЦЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.КИЄВА

справа № 753/18845/23

провадження № 2/753/8484/23

У Х В А Л А

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

"01" листопада 2023 р. м. Київ

Суддя Дарницького районного суду міста Києва Кулик С.В., розглянувши позовну заяву ОСОБА_1 в інтересах якого діє адвокат Дадіверіна Людмила Іванівна до Товариства з обмеженою відповідальністю «Інтер-Преміал» та обслуговуючого кооперативу «Житлово-Будівельний кооператив «Лейк Хаус», треті особи Товариство з обмеженою відповідальністю «Градострой», Державне підприємство «Київський державний завод «Буревісник» про визнання майнових прав на житлове приміщення, -

В С Т А Н О В И В:

До Дарницького районного суду м. Києва надійшла позовна заява ОСОБА_1 , в інтересах якого діє адвокат Дадіверіна Л.І., до ТОВ «Інтер-Преміал» та обслуговуючого кооперативу «Житлово-Будівельний кооператив «Лейк Хаус», треті особи ТОВ «Градострой», ДП «Київський державний завод «Буревісник» про визнання майнових прав на житлове приміщення.

Вивчивши матеріали, суддя вважає за необхідне подану заяву залишити без руху та надати позивачу строк для усунення недоліків.

В порушення п. 7 ч. 3 ст. 175 ЦПК України позивачем у позові не зазначені відомості про вжиття ним заходів забезпечення доказів до подання позовної заяви, якщо такі здійснювалися.

В порушення п. 8 ч. 3 ст. 175 ЦПК України у позові не зазначено про наявність чи відсутність доказів, які не можуть бути подані разом із позовною заявою (за наявності); відсутні відомості про наявності у позивача або іншої особи оригіналів письмових або електронних доказів, копії яких додано до заяви.

Відповідно до ч. 1 ст. 185 ЦПК України суддя, встановивши, що позовну заяву подано без додержання вимог, викладених у статтях 175 і 177 цього Кодексу, постановляє ухвалу про залишення позовної заяви без руху, про що повідомляє позивача і надає йому строк для усунення недоліків, який не може перевищувати десяти днів з дня вручення ухвали про залишення позовної заяви без руху.

Таким чином, позовна заява підлягає залишенню без руху до усунення позивачем вищевказаних порушень ст. 175 ЦПК України.

На підставі викладеного, керуючись ст.ст. 185, 260, 261, 353 ЦПК України, суддя -

ПОСТАНОВИВ:

Позовну заяву ОСОБА_1 в інтересах якого діє адвокат Дадіверіна Людмила Іванівна до Товариства з обмеженою відповідальністю «Інтер-Преміал» та обслуговуючого кооперативу «Житлово-Будівельний кооператив «Лейк Хаус», треті особи Товариство з обмеженою відповідальністю «Градострой», Державне підприємство «Київський державний завод «Буревісник» про визнання майнових прав на житлове приміщення- залишити без руху.

Надати позивачу строк для усунення вказаних недоліків до 13 листопада 2023 року, але не більше десяти днів з дня отримання копії даної ухвали.

Роз`яснити позивачеві, що в разі невиконання вказівок суду у встановлений строк позовна заява буде вважатися неподаною і повернута.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею та оскарженню не підлягає.

Суддя С.В.Кулик

СудДарницький районний суд міста Києва
Дата ухвалення рішення01.11.2023
Оприлюднено06.11.2023
Номер документу114639688
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах щодо права власності чи іншого речового права на нерухоме майно (крім землі), з них:

Судовий реєстр по справі —753/18845/23

Рішення від 22.07.2024

Цивільне

Дарницький районний суд міста Києва

Кулик С. В.

Рішення від 22.07.2024

Цивільне

Дарницький районний суд міста Києва

Кулик С. В.

Ухвала від 16.11.2023

Цивільне

Дарницький районний суд міста Києва

Кулик С. В.

Ухвала від 01.11.2023

Цивільне

Дарницький районний суд міста Києва

Кулик С. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні