Ухвала
від 23.10.2023 по справі 190/2097/23
П'ЯТИХАТСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 190/2097/23

Провадження №2/190/518/23

УХВАЛА

23 жовтня 2023 року м. П`ятихатки

П`ятихатський районний суд Дніпропетровської області

в складі головуючого судді Фирси Ю.В.,

за участю секретаря Гук С.Р.,

розглянувши у судовому засіданні в залі суду м. П`ятихатки цивільну справу за позовом ОСОБА_1 до товариства з обмеженою відповідальністю «Фінансова Компанія Управління Активами»</a>, третя особа приватний нотаріус Київського міського нотаріального округу Київської області Солонець Тамара Миколаївна, державна виконавча служба П`ятихатського відділу державної виконавчої служби у Кам`янському районі Дніпропетровської області Південно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Дніпро) про визнання виконавчого напису таким, що не підлягає виконанню,

в с т а н о в и в:

На розгляді П`ятихатського районного суду Дніпропетровської області знаходиться цивільна справа за позовом ОСОБА_1 до товариства з обмеженою відповідальністю «Фінансова Компанія Управління Активами»</a>, третя особа приватний нотаріус Київського міського нотаріального округу Київської області Солонець Тамара Миколаївна, державна виконавча служба П`ятихатського відділу державної виконавчої служби у Кам`янському районі Дніпропетровської області Південно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Дніпро) про визнання виконавчого напису таким, що не підлягає виконанню.

В судове засідання сторони не з`явились, про час та місце розгляду справи повідомлені належним чином. Відповідач ТОВ «Фінансова Компанія Управління Активами» копію ухвали суду про відкриття провадження, копію позовної заяви з доданими до неї документами отримали 13.10.2023 року, строк подання відзиву на позов станом на день проведення судового засідання (23 жовтня 2023 року) не минув.

Відповідно до ч. 2ст.247ЦПК України у разі неявки в судове засідання всіх учасників справи чи в разі якщо відповідно до положень цьогоКодексурозгляд справи здійснюється судом за відсутності учасників справи, фіксування судового процесу за допомогою звукозаписувального технічного засобу не здійснюється.

Враховуючи те, що учасники справи у судове засідання не з`явились, строк подання відзиву для відповідача не минув, з метою дотримання процесуальних прав учасників справи, суд вважає за необхідне відкласти судове засідання на іншу дату.

Керуючись ст. 178, 223, 260 ЦПК України, суд,

у х в а л и в:

Судове засідання по цивільній справі № 190/2097/23 за позовом ОСОБА_1 дотовариства зобмеженою відповідальністю«Фінансова КомпаніяУправління Активами»,третя особаприватний нотаріусКиївського міськогонотаріального округуКиївської областіСолонець ТамараМиколаївна,державна виконавчаслужба П`ятихатськоговідділу державноївиконавчої службиу Кам`янськомурайоні Дніпропетровськоїобласті Південно-Східногоміжрегіонального управлінняМіністерства юстиції(м.Дніпро)про визнаннявиконавчого написутаким,що непідлягає виконаннювідкласти на 11год.00хв.17листопада 2023 року у приміщенні П"ятихатського районного суду Дніпропетровської області (Дніпропетровська область, м. П`ятихатки, вул. Шевченка, 114, зал судового засідання № 3).

Про місце, дату і час судового засідання повідомити учасників справи.

Головуючий суддя Ю.В. Фирса

Дата ухвалення рішення23.10.2023
Оприлюднено07.11.2023
Номер документу114673029
СудочинствоЦивільне
Сутьвизнання виконавчого напису таким, що не підлягає виконанню

Судовий реєстр по справі —190/2097/23

Рішення від 17.11.2023

Цивільне

П'ятихатський районний суд Дніпропетровської області

Фирса Ю. В.

Ухвала від 23.10.2023

Цивільне

П'ятихатський районний суд Дніпропетровської області

Фирса Ю. В.

Ухвала від 29.09.2023

Цивільне

П'ятихатський районний суд Дніпропетровської області

Фирса Ю. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні