Ухвала
від 06.11.2023 по справі 627/694/23
КРАСНОКУТСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 627/694/23

У Х В А Л А

І М Е Н Е М У К Р А Ї Н И

06 листопада 2023 року смт Краснокутськ

Краснокутський районний суд Харківської області в складі:

головуючого судді Каліберди В. А.,

при секретарі Коломієць Н.Д.,

розглянувши у відкритому підготовчому судовому засідання в залі суду смт Краснокутськ цивільну справу за позовом ОСОБА_1 до Краснокутської селищної ради Богодухівського району Харківської області, треті особи: Краснокутська районна державна адміністрація, державний нотаріус Шостої дніпровської державної нотаріальної контори Єремеєва Анастасія Володимирівна про визнання права власності в порядку спадкування,

В С Т А Н О В И В:

До Краснокутського районного суду Харківської області надійшла ОСОБА_1 до Краснокутської селищної ради Богодухівського району Харківської області, треті особи: Краснокутська районна державна адміністрація, державний нотаріус Шостої дніпровської державної нотаріальної контори Єремеєва Анастасія Володимирівна про визнання права власності в порядку спадкування.

У підготовчому судовому засіданні у відповідності до ст. 189 ЦПК України виконано завдання підготовчого провадження.

В судове засідання позивач не з`явився, однак надав суду заяву про слухання справи у його відсутність.

Представник відповідача в судове засідання не з`явився, однак надав суду заяву про розгляд справи у відсутність представника.

Представник третьої особи - Краснокутської районної державної адміністрації в судове засідання не з`явився, причину неявки суду не повідомив.

Третя особа - державний нотаріус Шостої дніпровської державної нотаріальної контори Єремеєва Анастасія Володимирівна в судове засідання не з`явився, причину неявки суду не повідомив.

Передбачених ч.4статті 223 ЦПК Українипідстав для відкладення розгляду справи судом не встановлено, судом прийнято рішення про розгляд справи за відсутності учасників справи.

Згідно вимог ч.2ст.247 ЦПК Українифіксування судового процесу за допомогою звукозаписувального технічного засобу не здійснюється.

Окрім цього, з метою повного і всебічного дослідження обставин справи та підтвердження їх необхідними доказами, суд вважає за необхідне витребувати у Шостої дніпровської державної нотаріальної контори копію спадкової справи після смерті спадкодавці ОСОБА_2 .

З урахуванням вказаного, суд приходить до висновку про необхідність закриття підготовчого засідання та призначення справи до судового розгляду по суті. Підстави для колегіального розгляду справи, передбачені ст.34 ЦПК України, відсутні.

Керуючись ст.ст.189, 196-198 ЦПК України, суд -

УХВАЛИВ:

Витребувати з Шостої дніпровської державної нотаріальної контори належним чином завірену копію спадкової справи, заведеної після смерті ОСОБА_2 , яка померла ІНФОРМАЦІЯ_1 . Місце відкриття спадщини - м. Дніпро, Дніпропетровська область.

Закрити підготовче засідання за позовом ОСОБА_1 до Краснокутської селищної ради Богодухівського району Харківської області, треті особи: Краснокутська районна державна адміністрація, державний нотаріус Шостої дніпровської державної нотаріальної контори Єремеєва Анастасія Володимирівна про визнання права власності в порядку спадкування.

Призначити справу до судового розгляду по суті на 27 листопада 2023 року на 09.00 год.

Ухвала набирає законної сили негайно після її проголошення.

Суддя В.А.Каліберда

Дата ухвалення рішення06.11.2023
Оприлюднено07.11.2023
Номер документу114674012
СудочинствоЦивільне
Сутьвизнання права власності в порядку спадкування

Судовий реєстр по справі —627/694/23

Рішення від 09.01.2024

Цивільне

Краснокутський районний суд Харківської області

Каліберда В. А.

Ухвала від 06.11.2023

Цивільне

Краснокутський районний суд Харківської області

Каліберда В. А.

Ухвала від 08.08.2023

Цивільне

Краснокутський районний суд Харківської області

Каліберда В. А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні