Ухвала
від 06.11.2023 по справі 219/7477/21
ДРУЖКІВСЬКИЙ МІСЬКИЙ СУД ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 219/7477/21

Провадження № 2/229/604/2023

УХВАЛА

про залучення третьої особи

06 листопада 2023 р. м. Дружківка, Донецької області

Дружківський міський суд Донецької області

в складі: головуючої-судді Рибкіної Н.М.

за участю секретаря судового засідання Шайгородської О.Г.

розглянувши у відкритому судовому засіданні цивільну справу за позовною заявою ОСОБА_1 до Комунального закладу спортивно-оздоровчого профілю «Стадіон «Соляник» про визнання наказу про звільнення незаконним, поновлення на роботі, стягнення середнього заробітку за час вимушеного прогулу,-

в с т а н о в и в :

Позивач звернулася в суд з позовом до Комунального закладу спортивно-оздоровчого профілю «Стадіон «Соляник» про визнання наказу про звільнення незаконним, поновлення на роботі, стягнення середнього заробітку за час вимушеного прогулу.

У судове засідання позивач та представник позивача не з`явилися, про час і місце слухання справи повідомлені належним чином,від позивача надійшла заява про розгляд справи у відсутність позивача та його представника, на позовних вимогах наполягають.

Представник відповідача в судове засіданняне з`явився за невідомою суду причиною, про час і місце слухання справи був повідомлений належним чином.Клопотань про відкладення розгляду справи або про розгляд справи без його участі не надав.

На підставі ч.2 ст.247 ЦПК України, у зв`язку з неявкою всіх осіб, які беруть участь у справі, фіксування судового процесу за допомогою звукозаписувального технічного засобу не здійснюється.

Так, ухвалою Дружківського міського суду від 18.09.2023 року було зобов`язано Соледарську міську військову адміністрацію направити в судове засідання представника ліквідаційної комісії КЗ СОП «Стадіон «Соляник»» з повноваженнями, для розгляду справи по суті.

На виконання ухвали суду від 18.09.2023 року Соледарською міською військовою адміністрацією суд повідомлено, що на теперішній час Соледарська міська рада продовжує здійснювати свої повноваження, всі члени ліквідаційної комісії Комунального закладу спортивно-оздоровчого профілю Стадіон Соляник припинили трудові відносини з Соледарською міською радою або її виконавчими органами та проводяться заходи по відновленню роботи ліквідаційної комісії.

Відповідно до Витягу з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань Комунальний заклад спортивно-оздоровчого профілю Стадіон Соляник знаходиться в стані припинення, його засновником є Соледарська міська рада.

Згідно з ч. 1ст. 53 ЦПК України, треті особи, які не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору, можуть вступити у справу на стороні позивача або відповідача до закінчення підготовчого провадження у справі, у разі коли рішення у справі може вплинути на їхні права або обов`язки щодо однієї зі сторін. Їх може бути залучено до участі у справі також за заявою учасників справи, а також у відповідності до ч.3 ст. 53 ЦПК України, може бути залучено судом.

Отже, враховуючи, що рішення у справі може вплинути на права та обов`язки особи, що не є стороною у справі, суд вважає за необхідне залучити до участі у справі у якості третьої особи яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору, на стороні відповідача Соледарську міську раду , код ЄДРПОУ 04052873, адреса місцезнаходження Донецька область, м.Соледар, вул Паркова, буд 3-а.

Перевіривши матеріали справи, суд вважає, що розгляд справи слід відкласти, повідомивши учасників справи про наступне судове засідання, відповідача повідомити про наслідки неявки.

Керуючись ст. 53, 223, 258-260 ЦПК України, суд

у х в а л и в :

відкласти розгляд цивільної справи за позовом ОСОБА_1 до Комунального закладу спортивно-оздоровчого профілю «Стадіон «Соляник» про визнання наказу про звільнення незаконним, поновлення на роботі, стягнення середнього заробітку за час вимушеного прогулу до 13-30год. 20 листопада 2023 року.

Залучити до участі у справі за позовом ОСОБА_1 до Комунального закладу спортивно-оздоровчого профілю «Стадіон «Соляник» про визнання наказу про звільнення незаконним, поновлення на роботі, стягнення середнього заробітку за час вимушеного прогулу у якості третьої особи яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору, на стороні відповідача Соледарську міську раду , код ЄДРПОУ 04052873, адреса місцезнаходження Донецька область, м.Соледар, вул Паркова, буд 3-а.

Роз`яснити, що у відповідності до статті 192 ЦПК України у п`ятиденний строк з дня вручення цієї ухвали третя особа, яка не заявляє самостійних вимоги щодо предмета спору, має право подати письмові пояснення щодо позову або відзиву.

В судове засідання викликати сторони, відповідача повідомити про наслідки неявки.

Ухвала суду є остаточною та оскарженню не підлягає.

Суддя Н. М. Рибкіна

СудДружківський міський суд Донецької області
Дата ухвалення рішення06.11.2023
Оприлюднено08.11.2023
Номер документу114679649
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають із трудових правовідносин, з них про поновлення на роботі, з них

Судовий реєстр по справі —219/7477/21

Ухвала від 23.09.2024

Цивільне

Дружківський міський суд Донецької області

Рибкіна Н. М.

Ухвала від 17.09.2024

Цивільне

Дружківський міський суд Донецької області

Рибкіна Н. М.

Ухвала від 11.09.2024

Цивільне

Дружківський міський суд Донецької області

Рибкіна Н. М.

Ухвала від 29.08.2024

Цивільне

Дружківський міський суд Донецької області

Рибкіна Н. М.

Постанова від 02.07.2024

Цивільне

Дніпровський апеляційний суд

Тимченко О. О.

Постанова від 02.07.2024

Цивільне

Дніпровський апеляційний суд

Тимченко О. О.

Ухвала від 01.07.2024

Цивільне

Дніпровський апеляційний суд

Тимченко О. О.

Ухвала від 17.06.2024

Цивільне

Дніпровський апеляційний суд

Тимченко О. О.

Ухвала від 13.05.2024

Цивільне

Дніпровський апеляційний суд

Тимченко О. О.

Ухвала від 29.04.2024

Цивільне

Дніпровський апеляційний суд

Тимченко О. О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні