Ухвала
від 07.11.2023 по справі 758/12807/23
ПОДІЛЬСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МІСТА КИЄВА

Подільський районний суд міста Києва

Справа № 758/12807/23

У Х В А Л А

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

07 листопада 2023 року слідчий суддя Подільського районного суду міста Києва ОСОБА_1 , за участю секретаря судового засідання ОСОБА_2 , представника власників майна ОСОБА_3 , прокурора ОСОБА_4 розглянувши клопотання представника власників майна ТОВ «Акріс-Інвест», ТОВ «Акріс Агро Груп», ТОВ «Мейтім», ТОВ «Дейвест», ТОВ «Технагро», ТОВ «Прувіс», ТОВ «Агро Лайн Проперті», ТОВ «Інновагро» - адвоката ОСОБА_3 про скасування арешту майна у кримінальному провадженні №42022102070000034 від 03.02.2022, -

В С Т А Н О В И В:

До Подільського районного суду м. Києва надійшло клопотання представника власників майна - «Акріс-Інвест», ТОВ «Акріс Агро Груп», ТОВ «Мейтім», ТОВ «Дейвест», ТОВ «Технагро», ТОВ «Прувіс», ТОВ «Агро Лайн Проперті», ТОВ «Інновагро» - адвоката ОСОБА_3 про скасування арешту майна, накладеного ухвалою слідчого судді Подільського районного суду м. Києва від 25.10.2023 №758/12547/23.

В обґрунтування клопотання зазначає, що Подільською окружною прокуратурою м. Києва здійснюється процесуальне керівництво досудовим розслідуванням у кримінальному провадженні 42022102070000034 від 03.02.2022.

Клопотання мотивоване тим, що арешт накладено необґрунтовано, тобто, без урахування фактичних обставин справи та належних і допустимих доказів на їх підтвердження.

На думку заявника, при винесенні ухвали не було враховано та жодним доказом не підтверджено існування відносин між підприємствами-заявниками з ОСОБА_5 , ОСОБА_6 , ПрАТ «СК «Укррічфлот», переказ (передача) грошових коштів (прибутку) підприємств-заявників до бюджету РФ, існування цивільного позову, в забезпечення якого може бути накладено такий арешт.

Крім того, посилання прокурора на те, що ОСОБА_7 є кінцевим бенефіціарним власником вказаних товариств не відповідає дійсності, що підтверджується витягами з ЄДРПОУ.

Вказує, що жодній службовій особі вказаних підприємств про підозру не повідомлено, як і не доведено на даній стадії причетності юридичних осіб до кримінального правопорушення, у зв`язку із чим, вважає накладений арешт необґрунтованим та таким, що підлягає скасуванню у повному обсязі.

У судовому засіданні представник власника майна ОСОБА_3 клопотання підтримала з підстав, у ньому наведених, та просила задовольнити.

Прокурор в судовому засіданні щодо задоволення клопотання заперечив, вказав на відповідність майна критеріям, зазначених у ст. 98 КПК України, у зв`язку із чим, на думку останнього, відсутні підстави для скасування арешту майна, оскільки його застосовано як захід забезпечення у кримінальному провадженні.

Дослідивши матеріали клопотання та долучених до нього документів, заслухавши представника власника майна та прокурора, слідчий суддя дійшов наступного висновку.

Арешт майна є одним заходів забезпечення кримінального провадження, який застосовується на підставі ухвали слідчого судді або суду (ч. 2 ст. 131, ч. 1 ст. 132 КПК України.

Відповідно до положень ч. 1 та 2 ст. 174 КПК України підозрюваний, обвинувачений, їх захисник, законний представник, інший власник або володілець майна, представник юридичної особи, щодо якої здійснюється провадження, які не були присутні при розгляді питання про арешт майна, мають право заявити клопотання про скасування арешту майна повністю або частково. Арешт майна може бути скасовано повністю чи частково ухвалою слідчого судді під час досудового розслідування за клопотанням підозрюваного, обвинуваченого, їх захисника чи законного представника, іншого власника або володільця майна, представника юридичної особи, щодо якої здійснюється провадження, якщо вони доведуть, що в подальшому застосуванні цього заходу відпала потреба або арешт накладено необґрунтовано.

Відтак, КПК України надає слідчому судді вичерпний перелік повноважень при розгляді питання про скасування арешту майна, в частині перевірки підстав щодо наявності чи відсутності потреби в подальшому застосуванні заходу забезпечення кримінального провадження, а також підстав щодо обґрунтованості вжиття такого заходу.

Відповідно до ч. 1 ст. 170 КПК України арештом майна є тимчасове, до скасування у встановленому цим Кодексом порядку, позбавлення за ухвалою слідчого судді або суду права на відчуження, розпорядження та/або користування майном, щодо якого існує сукупність підстав чи розумних підозр вважати, що воно є доказом кримінального правопорушення, підлягає спеціальній конфіскації у підозрюваного, обвинуваченого, засудженого, третіх осіб, конфіскації у юридичної особи, для забезпечення цивільного позову, стягнення з юридичної особи отриманої неправомірної вигоди, можливої конфіскації майна. Арешт майна скасовується у встановленому цим Кодексом порядку.

Згідно з п. 1 ч. 2 ст. 170 КПК України арешт майна допускається з метою забезпечення збереження речових доказів. У випадку, передбаченому пунктом 1 частини другої цієї статті, арешт накладається на майно будь-якої фізичної або юридичної особи за наявності достатніх підстав вважати, що воно відповідає критеріям, зазначеним у ст. 98 цього Кодексу.

Відповідно до ст. 98 КПК України речовими доказами є матеріальні об`єкти, які були знаряддям вчинення кримінального правопорушення, зберегли на собі його сліди або містять інші відомості, які можуть бути використані як доказ факту чи обставин, що встановлюються під час кримінального провадження, в тому числі предмети, що були об`єктом кримінально протиправних дій, гроші, цінності та інші речі, набуті кримінально протиправним шляхом або отримані юридичною особою внаслідок вчинення кримінального правопорушення.

Отже, майно, яке має одну або декілька ознак, наведених у ст. 98 КПК України, може набути статусу речового доказу за рішенням слідчого, прокурора, яке відповідно до вимог ч. 3 ст. 110 КПК України приймається у формі постанови.

Відповідно до ч. 10 ст. 170 КПК України арешт може бути накладений у встановленому цим Кодексом порядку на рухоме чи нерухоме майно, гроші у будь-якій валюті готівкою або у безготівковій формі, в тому числі кошти та цінності, що знаходяться на банківських рахунках чи на зберіганні у банках або інших фінансових установах, видаткові операції, цінні папери, майнові, корпоративні права, щодо яких ухвалою чи рішенням слідчого судді, суду визначено необхідність арешту майна.

Ухвалою слідчого судді Подільського районного суду міста Києва від 25.10.2023 задоволено клопотання прокурора Подільської окружної прокуратури м. Києва ОСОБА_4 у кримінальному провадженні №42022102070000034 від 03.02.2022, накладено арешт на майно, зазначене прокурором у клопотанні.

Арешт на майно обґрунтовано необхідністю забезпечення збереження речових доказів.

Відповідно до практики Європейського суду, для того, щоб втручання в право власності вважалося допустимим, воно повинно служити не лише законній меті в інтересах суспільства, а повинно бути розумна співмірність між використовуваними інструментами і тією метою, на котру спрямований будь-який захід, що позбавляє особу власності. Розумна рівновага має зберігатись між загальними інтересами суспільства та вимогами дотримання основних прав особи. (Рішення у справі "АГОСЬ" проти Сполученого Королівства" від 24 жовтня 1986 року, серія А.№108, п.52).

У клопотанні про накладення арешту на майно, прокурором вказано, що кінцевим бенефіціраним власником компаній ТОВ «Акріс-Інвест», ТОВ «Акріс Агро Груп», ТОВ «Мейтім», ТОВ «Дейвест», ТОВ «Технагро», ТОВ «Прувіс», ТОВ «Агро Лайн Проперті», ТОВ «Інновагро» є громадянин ОСОБА_7 , а прибуток від вказаних компаній спрямовується останнім до бюджету рф.

Разом із тим, досліджуючи долучені до клопотання про скасування арешту майна Витяги з ЄДРПОУ, судом встановлено, що кінцевим бенефіціарним власником групи підприємств ТОВ «Акріс-Інвест», ТОВ «Акріс Агро Груп», ТОВ «Мейтім», ТОВ «Дейвест», ТОВ «Техагро», ТОВ «Прувіс», ТОВ «Інновагро» є ОСОБА_8 , а директорами зазначених компаній - інші особи, та взаємозв`язку між ними та ОСОБА_7 , не встановлено.

Також, на думку слідчого судді, посилання прокурора на спрямування прибутку зазначеної групи підприємств на адресу рф є безпідставними, оскільки до клопотання про накладення арешту на майно не долучено доказів на підтвердження зазначеної обставини, крім того, таких доказів не подано прокурором в засіданні і під час розгляду клопотання про скасування арешту майна.

Слідчим суддею не вбачається підстав відповідності такого майна ст. 98 КПК України, оскільки відомостей, що вказане майно є знаряддям вчинення кримінального правопорушення, зберегло на собі його сліди, слідчим суддею не встановлено, як і не виявлено даних, які б надали можливість беззаперечно стверджувати, що дане майно набуте кримінально протиправним шляхом.

При цьому, слідчим суддею встановлено, що досудове розслідування у вказаному провадженні здійснюється достатньо тривалий час, та за час його проведення жодній посадовій особі підприємств-власників майна про підозру не повідомлено та не встановлено прямої причетності посадових осіб вказаних товариств до обставин кримінального правопорушення, натомість, діяльність зазначеної групи підприємств суттєво ускладнюється та/або унеможливлюється, у зв`язку із накладенням арешту на майно.

З урахуванням досліджених обставин, слідчий суддя дійшов висновку, що на даний час, такий ступінь втручання у права і свободи особи не виправдовує потреб досудового розслідування, оскільки згідно ст. 2 КПК України, з метою його забезпечення кримінального провадження, має бути застосовано такий спосіб обтяження, який є пропорційним його завданням.

Враховуючи викладені вище обставини, слідчий суддя вважає, що подальше збереження арешту на вказане майно є таким, що не відповідає цілям досудового розслідування та є безпідставним, у зв`язку із чим, клопотання представника власників майна підлягає задоволенню, а накладений арешт - скасуванню.

Керуючись ст. 170 ,174, 309 КПК України, слідчий суддя, -

П О С Т А Н О В И В:

Клопотання представника власників майна ТОВ «Акріс-Інвест», ТОВ «Акріс Агро Груп», ТОВ «Мейтім», ТОВ «Дейвест», ТОВ «Технагро», ТОВ «Прувіс», ТОВ «Агро Лайн Проперті», ТОВ «Інновагро» - адвоката ОСОБА_3 - задовольнити.

Скасувати арешт, накладений ухвалою слідчого судді Подільського районного суду м. Києва від 25.10.2023 справа №758/12547/23, на:

1)корпоративні права, власником яких є ТОВ «Акріс-Інвест» код ЄДРПОУ 43750768, яке зареєстровано за адресою: 01032, місто Київ, вулиця Жилянська, будинок 106-Б у вигляді 100% частки статутного капіталу ТОВ «Това Агро» код ЄДРПОУ 42217743, ТОВ «Акріс Агро» код ЄДРПОУ 39187824, ТОВ «Акріс Агро Груп» код ЄДРПОУ 41846549, ТОВ «Мейтім» код ЄДРПОУ 39436843, ТОВ «Агро Лайн Проперті» код ЄДРПОУ 45042119, у вигляді 1% ТОВ «Банерс» код ЄДРПОУ 39383671 із забороною приватним та державним органам реєстрації, Міністерству юстиції України, ТОВ «Акріс-Інвест» код ЄДРПОУ 43750768 вчиняти будь-які дії щодо зміни власників (відчуження) частки статутного капіталу ТОВ «ТОВА АГРО» код ЄДРПОУ 42217743, ТОВ «Това Агро» код ЄДРПОУ 42217743, ТОВ «Акріс Агро» код ЄДРПОУ 39187824, ТОВ «Акріс Агро Груп» код ЄДРПОУ 41846549, ТОВ «Мейтім» код ЄДРПОУ 39436843, ТОВ «Агро Лайн Проперті» код ЄДРПОУ 45042119, ТОВ «Банерс» код ЄДРПОУ 39383671.

2)корпоративні права, власником яких є ТОВ «Акріс Агро Груп» код ЄДРПОУ 41846549, яке зареєстровано за адресою: 01032, місто Київ, вулиця ЖИЛЯНСЬКА, будинок 106-Б у вигляді 100% частки статутного капіталу ТОВ «Технагро» код ЄДРПОУ 42888637, ТОВ «Прувіс» код ЄДРПОУ 42217874, ТОВ «Інновагро» код ЄДРПОУ 42889248 із забороною приватним та державним органам реєстрації, Міністерству юстиції України, ТОВ «Акріс Агро Груп» код ЄДРПОУ 41846549 вчиняти будь-які дії щодо зміни власників (відчуження) частки статутного капіталу ТОВ «Технагро» код ЄДРПОУ 42888637, ТОВ «Прувіс» код ЄДРПОУ 42217874, ТОВ «Інновагро» код ЄДРПОУ 42889248;

3)корпоративні права, власником яких є ТОВ «Дейвест» код ЄДРПОУ 39430951 у вигляді 99% частки статутного капіталу ТОВ «Банерс» код ЄДРПОУ 39383671 із забороною приватним та державним органам реєстрації, Міністерству юстиції України, ТОВ «Дейвест» код ЄДРПОУ 39430951 вчиняти будь-які дії щодо зміни власників (відчуження) частки статутного капіталу ТОВ «Банерс» код ЄДРПОУ 39383671;

4) на нерухоме майно, зарєєстроване на праві власності за ТОВ «Технагро» код ЄДРПОУ 42888637 в Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно та Рєєстрі прав власності на нерухоме майно, а саме:

- група об`єктів нерухомого майна, адреса: Рівненська обл., Гощанський р., смт. Гоща, вулиця Шевченка, будинок 77б, (реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна 1990906956212):

- складова частина об`єкта нерухомого майна: свинарник, Ж-1 Опис складової частини: Загальна площа (кв.м): 194.3, матеріали стін: Цегла, Опис: Свинарник одноповерховий.

- складова частина об`єкта нерухомого майна: склад, Е-1 Опис складової частини: Загальна площа (кв.м): 1751.9, матеріали стін: Цегла, Опис: Будівля одноповерхова. Літери по плану:Е-1-склад,е1-гараж;

- складова частина об`єкта нерухомого майна: контора, А-2 Опис складової частини: Загальна площа (кв.м): 457.6, матеріали стін: Цегла, Опис: Контора двоповерхова з підвалом. Літери по плану:А-2-контора, Пд-підвал, а-вхід в підвал,а1-перехід;

- складова частина об`єкта нерухомого майна: головний корпус, Г-2 Опис складової частини: Загальна площа (кв.м): 1652.1, матеріали стін: Цегла, Опис: Головний корпус двоповерховий. Літери по плану:Г-2-головний корпус;

- складова частина об`єкта нерухомого майна: гараж, Д-1 Опис складової частини: Загальна площа (кв.м): 1081.3, матеріали стін: Цегла, Опис: Гараж одноповерховий. Літери по плану:Д-1-гараж,д-склад, д1-вхідний ганок,д2-вхідний ганок, д3-вхідний ганок, д4-прибудова.

- складова частина об`єкта нерухомого майна: вагова, В-1 Опис складової частини: Загальна площа (кв.м): 15.6, матеріали стін: Цегла, Опис: Будівля одноповерхова.Літери по плану:В-1-вагова,в-навіс.

- група об`єктів нерухомого майна, Адреса: Рівненська обл., Гощанський р., смт. Гоща, вулиця Шевченка, будинок 77а (реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна 1990805256212):

- складова частина об`єкта нерухомого майна: прохідна з лабораторією, Б-ІІ Опис складової частини: Загальна площа (кв.м): 23.6, матеріали стін: Цегла, Опис: Будівля двоповерхова. Літери по плану:Б-ІІ-прохідна з лабораторією,б-вхідні східці,б1-вхідні східці;

- складова частина об`єкта нерухомого майна: склад, Н-1 Опис складової частини: Загальна площа (кв.м): 1231.7, матеріали стін: Цегла, Опис: Склад одноповерховий. Літери по плану:Н-1-склад,Н-прибудова;

- складова частина об`єкта нерухомого майна: склад, М-1 Опис складової частини: Загальна площа (кв.м): 1223.1, матеріали стін: Цегла, Опис: Склад одноповерховий. Літери по плану:М-1- склад,м-прибудова.

5) на нерухоме майно зарееєстроване на праві власності за ТОВ «Прувіс» код ЄДРПОУ 42217874 в Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно та Реєстрі прав власності на нерухоме майно, а саме:

- майновий комплекс з спорудами (реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна 6973656226): Силос металевий №1-10шт; Зерносушарка Strahl 15000 FR/10 з додатковим обладнанням, №2; Норія ZEO-100, №3; Хопри вологого зерна - 2шт. з транспортним обладнанням, №4; Пункт завантаження вагонів з транспортним обладнанням, №5; Пункт розвантаження вагонів з транспортним обладнанням, №6; Пункт завантаження відходів, №7; Пункт авторозвантаження автомобілів з навісом, №8; Навіс бункера-завантажувача автомобілів, №9; Нижня галерея силосів з транспортним та аспіраційним обладнананням,№10-3шт.; Навіс стор. 13 з 16 RRP-4HK39LDOU входу до нижньої галереї, №11-3шт.; Транспортна галерея верхня силосів, №12; Газорозподільний пункт, №13; Огорожа, №14; Ворота, №15. Адреса: Рівненська обл., Здолбунівський р., м. Здолбунів, вулиця Незалежності, будинок 49:

- складова частина об`єкта нерухомого майна: адмінбудівля, А-1. Загальна площа (кв.м): 204.5;

- складова частина об`єкта нерухомого майна: вагова, Б-1. Загальна площа (кв.м): 19.6;

- складова частина об`єкта нерухомого майна: лабораторія, В-. Загальна площа (кв.м): 106.9;

- складова частина об`єкта нерухомого майна: гараж, Г-1. Загальна площа (кв.м): 146.3;

- складова частина об`єкта нерухомого майна: вбиральня, М-1. Загальна площа (кв.м): 3.3;

- складова частина об`єкта нерухомого майна: Склад зерновідходів, Н. Загальна площа (кв.м): 211.8;

- складова частина об`єкта нерухомого майна: Підстанція трансформаторна, О. Загальна площа (кв.м): 50.6;

- складова частина об`єкта нерухомого майна: Операторська зерносушарки, Р. Загальна площа (кв.м): 4.7;

- складова частина об`єкта нерухомого майна: Компресорна, С. Загальна площа (кв.м): 1.2;

- складова частина об`єкта нерухомого майна: Робоча вежа з транспортним та аспіраційним обладнанням, Т. Загальна площа (кв.м): 16.3;

- складова частина об`єкта нерухомого майна: Норійна вежа з транспортним обладнанням, У. Загальна площа (кв.м): 5.7;

- складова частина об`єкта нерухомого майна: Насосна, П. Загальна площа (кв.м): 51.2.

6) на нерухоме майно, зареєстроване на праві власності за ТОВ «Агро Лайн Проперті» код ЄДРПОУ 45042119 в Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно та Реєстрі прав власності на нерухоме майно, а саме:

- група об`єктів нерухомого майна, адреса: Рівненська обл., Гощанський р., с. Бабин, вулиця Заводська, будинок 1/1а (реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна 1994168456212):

- складова частина об`єкта нерухомого майна: Приміщення ТЕП, Б-1 Загальна площа (кв.м): 1331.3, Приміщення одноповерхове з підвалом;

- складова частина об`єкта нерухомого майна: Профілакторій гаража, П-2. Загальна площа (кв.м): 221, Опис: Будівля двоповерхова;

- складова частина об`єкта нерухомого майна: склад розфасовки цукру, Е-1 Загальна площа (кв.м): 821.9, Опис: Будівля одноповерхова;

- складова частина об`єкта нерухомого майна: Цукровий склад №2, І-1 Загальна площа (кв.м): 579.2, Опис: Будівля одноповерхова;

- складова частина об`єкта нерухомого майна: Цукровий склад №4, М-1 Загальна площа (кв.м): 1853.5, Опис: Склад М-1,підсобка 2, підсобка 3, підсобка 4;

- складова частина об`єкта нерухомого майна: Будівельний цех, склад запчастин, пошивочна майстерня Опис: Загальна площа (кв.м): 533.5;

- складова частина об`єкта нерухомого майна: Матеріальний склад, Н-2 Загальна площа (кв.м): 674.7, Опис: Будівля двоповерхова;

- складова частина об`єкта нерухомого майна: продуктовий цех. Загальна площа (кв.м): 3117.1, Опис: Будівля 4-х поверхова;

- складова частина об`єкта нерухомого майна: Цех реставрації мішкотари, Р-2. Загальна площа (кв.м): 3535.1, матеріали стін: Цегла, Опис: Будівля двоповерхова;

- складова частина об`єкта нерухомого майна: Цукровий склад №3, Л-1 Загальна площа (кв.м): 798.7, Опис: Будівля одноповерхова.

на нерухоме майно, зареєстроване на праві власності за ТОВ «Мейтім» код ЄДРПОУ 39436843 в Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно та Реєстрі прав власності на нерухоме майно, а саме:

- нежитлове приміщення №2 літ. А, Загальна площа (кв.м): 215.2, розташоване за адресою: м. Київ, вулиця Дарвіна, будинок 3 (реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна 2285801780000).

на нерухоме майно зареєстроване на праві власності за ТОВ «Інновагро» код ЄДРПОУ 42889248 в Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно та Реєстрі прав власності на нерухоме майно, а саме :

- група об`єктів нерухомого майна, Адреса: Хмельницька обл., м. Славута, вулиця Ганнопільське шосе, будинок 1б (реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна 1991116368106):

- складова частина об`єкта нерухомого майна: єдиний майновий комплекс,елеваторний комплекс одночасного зберігання зернових культур місткістю 90000 тон(1 черга) Опис: До складу єдиного майнового комплексу входить: Сховище силосного типу загальною площею 4762,8 кв.м.; Вузол розвантажування вагонів-хопперів та вузол погрузки автотранспорту загальною площею 234,8 кв.м.(вузол розвантажування вагонів-хоперів площею 185,4 кв.м., вузол погрузки автотранспорту площею 49,4 кв.м.); Розподільчий пункт Р4 04 кВт загальною площею 63,8 кв.м.(коридор площею 2,2 кв.м.,операторська площею 14,2 кв.м.,приміщення площею 47,4 кв.м); КТП загальною площею 87,4 кв.м.( КТП№1 площею 43,6 кв.м., КТП№2 площею 43,8 кв.м.); Будівля загальною площею 70,2 кв.м.;Блок загальною площею 68 кв.м.(блок очистки №2 приміщення площею 26,3 кв.м., примішення площею 41,7 кв.м.) Блок (блок очистки №1) загальною площею 149,4 кв.м., а саме приміщення площею 72,1 кв.м, приміщення площею 77,3 кв.м; Блок загальною площею 280,4 кв.м.(блок сушарки вологої сировини чотири приміщення площею по 29,4 кв.м. кожне, чотири приміщення площею 40,7 кв.м. кожне); Будівля загальною площею 111,3 кв.м.(будівля вагової : приміщення №1 площею 101,8 кв.м., приміщення №2 площею 9,5 кв.м.); Станція загальною площею 309,5 кв.м.; Будівля загальною площею 111,3 кв.м.(будівля вагової: приміщення №1 площею 9,5 кв.м., приміщення №2 площею 101,8 кв.м.) Пожежна водойма та насосна станція протипожежного водопроводу загальною площа 148,1 кв.м.(пожежна водойма площею 132,8 вк.м.,насосна станція протипожежного водопроводу 15,3 кв.м.);

- нежитлове приміщення, Загальна площа (кв.м): 410.3. Опис: Приміщення адміністративно-побутового корпусу загальною площею 410,3 кв.м;

- нежитлова будівля. Загальна площа (кв.м): 2477.1. Опис: Будівля адміністративно-побутових приміщень загальною площею 2477,1 кв.м;

- гараж, Загальна площа (кв.м): 210.3 кв.м. із забороною реєстраторам та органам державної реєстрації прав, у тому числі, але не виключно, Міністерству юстиції України та його територіальним органам, виконавчим органам сільських, селищних та міських рад, Київській міській, районним у місті Києві державним адміністраціям, акредитованим суб`єктам, нотаріусам, іншим особам та органам, які виконують функції державного реєстратора, будь-яким фізичним та юридичним особам приховувати, пошкоджувати, знищувати, передавати, відчужувати, вчиняти реєстраційні дії стосовно вказаного майна.

Ухвала набирає законної сили з моменту її оголошення та оскарженню не підлягає.

Cлідчий суддя

Подільського районного суду м. Києва ОСОБА_1

Дата ухвалення рішення07.11.2023
Оприлюднено08.11.2023
Номер документу114709987
СудочинствоКримінальне
Сутьскасування арешту майна у кримінальному провадженні №42022102070000034 від 03.02.2022

Судовий реєстр по справі —758/12807/23

Ухвала від 21.03.2024

Кримінальне

Касаційний кримінальний суд Верховного Суду

Стефанів Надія Степанівна

Ухвала від 19.02.2024

Кримінальне

Касаційний кримінальний суд Верховного Суду

Стефанів Надія Степанівна

Ухвала від 19.02.2024

Кримінальне

Касаційний кримінальний суд Верховного Суду

Стефанів Надія Степанівна

Ухвала від 22.11.2023

Кримінальне

Київський апеляційний суд

Юрдига Ольга Степанівна

Ухвала від 07.11.2023

Кримінальне

Подільський районний суд міста Києва

Анохін А. М.

Постанова від 02.11.2023

Кримінальне

Подільський районний суд міста Києва

Петров Д. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні