Ухвала
від 07.11.2023 по справі 367/8985/23
ІРПІНСЬКИЙ МІСЬКИЙ СУД КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 367/8985/23

Провадження по справі № 2-о/367/457/2023

У Х В А Л А

про відкриття провадження

07 листопада 2023 року суддя Ірпінського міського суду Київської області Горбачова Ю.В., розглянувши заяву ОСОБА_1 , ОСОБА_2 , заінтересовані особи: Орган опіки і піклування Бучанської міської ради Київської області, Служба у справах дітей та сім`ї як орган опіки та піклування в особі Шевченківської районної в місті Києві державної адміністрації, Київський міський центр соціальної підтримки дітей та сімей, про усиновлення дитини, позбавленої батьківського піклування -

ВСТАНОВИВ:

До суду надійшла заява ОСОБА_1 , ОСОБА_2 , заінтересовані особи: Орган опіки і піклування Бучанської міської ради Київської області, Служба у справах дітей та сім`ї як орган опіки та піклування в особі Шевченківської районної в місті Києві державної адміністрації, Київський міський центр соціальної підтримки дітей та сімей, про усиновлення дитини, позбавленої батьківського піклування.

Заявники звернулися до суду з заявою про усиновлення дитини в порядку ст.ст. 310-314 ЦПК України.

Ч. 2, 4 ст. 293 ЦПК України передбачено, що суд розглядає в порядку окремого провадження справи про усиновлення. Розгляд справ проводиться судом у складі одного судді та двох присяжних.

Дослідивши матеріали заяви, суд приходить до висновку, що вона підлягає прийняттю до розгляду та по справі необхідно відкрити провадження.

Відповідно до ч. 7 ст. 7 ЦПК України розгляд справи у закритому судовому засіданні проводиться у випадках, коли відкритий судовий розгляд може мати наслідком розголошення таємної чи іншої інформації, що охороняється законом, або за клопотанням учасників справи з метою забезпечення таємниці усиновлення, запобігання розголошенню відомостей про інтимні чи інші особисті сторони життя учасників справи або відомостей, що принижують їхню честь і гідність, а також в інших випадках, установлених законом.

Згідно з ч. 3 ст. 313 ЦПК України для забезпечення таємниці усиновлення у випадках, встановлених Сімейним кодексом України, суд розглядає справу в закритому судовому засіданні.

На підставі вищевикладеного та керуючись ст.ст. 7, 293, 294, 310-314 ЦПК України, суд -

ПОСТАНОВИВ:

Відкрити провадження у справі за заявою ОСОБА_1 , ОСОБА_2 , заінтересовані особи: Орган опіки і піклування Бучанської міської ради Київської області, Служба у справах дітей та сім`ї як орган опіки та піклування в особі Шевченківської районної в місті Києві державної адміністрації, Київський міський центр соціальної підтримки дітей та сімей, про усиновлення дитини, позбавленої батьківського піклування.

Призначити справу до розгляду у закритому судовому засіданні на 24 листопада 2023 року о 10 год. 00 хв. в приміщенні Ірпінського міського суду Київської області за адресою: Київська обл., м. Ірпінь, вул. Мінеральна, 7.

Розгляд справи проводити судом у складі судді та двох присяжних.

У судове засідання викликати заявників, заінтересованих осіб, двох присяжних.

Направити заявникам копію ухвали про відкриття провадження у справі, а заінтересованим особам - копію ухвали про відкриття провадження у справі разом з копією заяви про усиновлення та копіями доданих до неї матеріалів.

Запропонувати заінтересованим особам подати до судового засідання письмові пояснення щодо заяви.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо даної справи в мережі Інтернет за веб-адресою сторінки на офіційному веб-порталі судової влади України - https://court.gov.ua/sud1013/ та в Єдиному державному реєстрі судових рішень за посиланням - http://reyestr.court.gov.ua.

Суддя: Ю. В. Горбачова

Дата ухвалення рішення07.11.2023
Оприлюднено09.11.2023
Номер документу114742815
СудочинствоЦивільне
Сутьусиновлення дитини, позбавленої батьківського піклування

Судовий реєстр по справі —367/8985/23

Рішення від 29.02.2024

Цивільне

Ірпінський міський суд Київської області

Горбачова Ю. В.

Рішення від 02.02.2024

Цивільне

Ірпінський міський суд Київської області

Горбачова Ю. В.

Ухвала від 07.11.2023

Цивільне

Ірпінський міський суд Київської області

Горбачова Ю. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні