Ухвала
від 08.11.2023 по справі 632/1192/23
ПЕРВОМАЙСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 632/1192/23 провадження № 2/632/439/23

У ХВ АЛ А

08 листопада 2023 року місто Первомайський Харківської областіПервомайський міськрайонний суд Харківської області у складі: судді Библіва С.В., за участю секретаря Кузьменко М.В., розглянувши у підготовчому засіданні в залі суду у місті Первомайський Харківської області цивільну справу за позовом заступника керівника Лозівської окружної прокуратури Харківської області в інтересах держави в особі Державної екологічної інспекції у Харківській області та Олексіївської сільської ради Лозівського району Харківської області до ОСОБА_1 , про відшкодування шкоди заподіяної навколишньому природному середовищу внаслідок кримінального правопорушення,-

В С Т А Н О В И В:

В провадженні Первомайського міськрайонного суду Харківської області знаходиться цивільна справа за позовомзаступника керівника Лозівської окружної прокуратури Харківської області в інтересах держави в особі Державної екологічної інспекції у Харківській області та Олексіївської сільської ради Лозівського району Харківської області до ОСОБА_1 , про відшкодування шкоди заподіяної навколишньому природному середовищу внаслідок кримінального правопорушення.

04 вересня 2023 року позовну заяву було прийнято до розгляду та відкрито провадження у справі, проведення підготовчого засідання було призначено на 08 листопада 2023 року.

Сторони належним чином повідомлені про день, час та місце розгляду справи до суду не прибули, заяв про відкладення підготовчого засідання, або про причини їх неявки до суду від сторін не надходило. Також відповідач не надав і відзиву. Від прокурора Первомайського відділу Лозівської окружної прокуратури Харківської області, Ніколайчук А.І. надійшла заява з проханням закрити підготовче провадження та вирішити питання про призначення справи до розгляду по суті.

Відповідно до ч. 2 ст. 247 ЦПК України фіксування судового процесу за допомогою звукозаписувального технічного засобу не здійснювалось.

Відповідно до п. 1 ч. 3 ст. 223 ЦПК України, якщо учасник справи або його представник були належним чином повідомлені про судове засідання, суд розглядає справу за відсутності такого учасника справи у разі неявки в судове засідання учасника справи (його представника) без поважних причин або без повідомлення причин неявки.

За таких обставин суд вважає за можливе провести підготовче засідання без участі учасників справи.

Положеннямист. 189 ЦПК Українивизначено, що завданнями підготовчого провадження є: остаточне визначення предмета спору та характеру спірних правовідносин, позовних вимог та складу учасників судового процесу; з`ясування заперечень проти позовних вимог; визначення обставин справи, які підлягають встановленню, та зібрання відповідних доказів; вирішення відводів; визначення порядку розгляду справи; вчинення інших дій з метою забезпечення правильного, своєчасного і безперешкодного розгляду справи по суті.

На підставі викладеного, суд вважає, що у підготовчому засіданні вирішено питання про всі процесуальні дії, що необхідно вчинити до закінчення підготовчого провадження та початку судового розгляду справи по суті, підготовче судове засідання підлягає закриттю, а справа призначенню до судового розгляду по суті.

На підставі викладеного та керуючись ст.ст.189,196-198,200,223 ЦПК України, суд

У Х В А Л И В :

Закрити підготовче провадження по цивільній справі за позовом заступника керівника Лозівської окружної прокуратури Харківської області в інтересах держави в особі Державної екологічної інспекції у Харківській області та Олексіївської сільської ради Лозівського району Харківської області до ОСОБА_1 , про відшкодування шкоди заподіяної навколишньому природному середовищу внаслідок кримінального правопорушення та призначитисправу дорозгляду посуті усудовому засіданніна 09 січня 2024 рокуо 10:30 год. за адресою приміщення суду: Харківська область, м. Первомайський, 3 мікрорайон, будинок 1-А, зал № 2.

Копію ухвали направити учасникам справи.

Ухвала оскарженню в силу ч. 1ст. 353 ЦПК Українине підлягає, заперечення на неї включаються виключно до апеляційної скарги на судове рішення по справі.

Суддя:С. В. Библів

Дата ухвалення рішення08.11.2023
Оприлюднено09.11.2023
Номер документу114746430
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —632/1192/23

Рішення від 06.03.2024

Цивільне

Первомайський міськрайонний суд Харківської області

Библів С. В.

Ухвала від 13.03.2024

Цивільне

Первомайський міськрайонний суд Харківської області

Библів С. В.

Рішення від 06.03.2024

Цивільне

Первомайський міськрайонний суд Харківської області

Библів С. В.

Ухвала від 09.01.2024

Цивільне

Первомайський міськрайонний суд Харківської області

Библів С. В.

Ухвала від 08.11.2023

Цивільне

Первомайський міськрайонний суд Харківської області

Библів С. В.

Ухвала від 04.09.2023

Цивільне

Первомайський міськрайонний суд Харківської області

Библів С. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні