Ухвала
від 08.11.2023 по справі 463/7753/23
ЛИЧАКІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ЛЬВОВА

Справа №463/7753/23

Провадження №2/463/1714/23

УХВАЛА

про закриття підготовчого провадження та призначення

справи до судового розгляду по суті

08 листопада 2023 року Личаківський районний суд м. Львова

в складі: головуючого судді Стрепка Н.Л.,

з участю секретаря судових засідань Онишкевича О.І.,

представника позивача ОСОБА_1 ,

третьої особи ОСОБА_2 ,

розглянувши у відкритому підготовчому засіданні в порядку загального позовного провадження в залі суду в м. Львові цивільну справу за позовом Личаківської районної адміністрації Львівської міської ради до ОСОБА_3 , треті особи: Комунальна установа «Центр соціальної підтримки дітей та сімей «Рідні» Львівської міської ради, ОСОБА_2 про відібрання дитини від матері без позбавлення її батьківських прав, стягнення аліментів, -

в с т а н о в и в:

позивач звернувся до суду з позовом до відповідача, відповідно до якого просять:

відібрати малолітню ОСОБА_4 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , від матері - ОСОБА_3 , без позбавлення її батьківських прав;

стягувати із ОСОБА_3 , ІНФОРМАЦІЯ_2 , аліменти на утримання дитини ОСОБА_4 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , на користь Центру соціальної підтримки дітей та сімей «Рідні» Львівської міської ради, код ЄДРПОУ 43893150, у твердій грошовій сумі - 2272 (дві тисячі двісті сімдесят дві) гривень щомісячно на дитину, що підлягає індексації згідно закону, але не менше 50% прожиткового мінімуму для дитини відповідного віку, починаючи з часу звернення до суду і до досягнення дитиною повноліття;

витрати пов`язані із розглядом справи в суді покласти на відповідача ОСОБА_5 .

Матеріали позову надійшли до Личаківського районного суду м. Львова 24 серпня 2023 року, автоматизованою системою документообігу суду для розгляду таких було визначено суддю Стрепка Н.Л.

Ухвалою суду від 7 вересня 2023 року позов прийнято до розгляду та відкрито провадження у справі, розпочато підготовче провадження у такій.

30 жовтня 2023 року на адресу суду надійшли пояснення представника третьої особи директора КУ «Центр соціальної підтримки дітей та сімей «Рідні» Львівської міської ради Фляк Н.Г., згідно з якими дана третя особа позовні вимоги Личаківської районної адміністрації Львівської міської ради підтримує в повному обсязі.

В підготовчому засіданні 8 листопада 2023 року представник позивача Драпатий Н.В., що діє в порядку самопредставництва юридичної особи на підставі виписки з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань, позов підтримав та вказав, що вважає за можливе призначити справу до судового розгляду.

Третя особа ОСОБА_2 в даному підготовчому засіданні позов також підтримала, щодо призначення справи до судового розгляду не заперечила

Відповідач ОСОБА_3 в підготовчезасідання 8листопада 2023року,будучи належнимчином повідомленоюпро дату,час тамісце такого,в томучислі шляхомрозміщення оголошенняпро їївиклик на офіційному веб-порталі судової влади України, повторно не з`явилась, явку свого представника не забезпечила, відзиву на позов, клопотання про відкладення розгляду справи чи будь-яких інших клопотань чи заяв по суті справи до суду не подала.

Належним чином повідомлена про дату, час та місце підготовчого засідання третя особа КУ «Центр соціальної підтримки дітей та сімей «Рідні» Львівської міської ради в дане підготовче засідання явку свого представника не забезпечила, клопотання про відкладення розгляду справи не подала, разом з письмовими поясненнями представника такої на адресу суду надійшла також заява директора Фляк Н.Г., згідно з якою просить розгляд справи здійснювати без участі представника КУ «Центр соціальної підтримки дітей та сімей «Рідні» Львівської міської ради з врахуванням аргументів, викладених в поясненнях.

За таких обставин суд згідно з ч. 1 ст. 198, ч. 1 ст. 223 ЦПК України вважає за можливе вирішити питання про закриття підготовчого провадження у справі за відсутності відповідача та представника вказаної третьої особи.

Заслухавши думку учасників підготовчого засідання, оглянувши матеріали справи, суд приходить до наступного.

Відповідно до ч. 3 ст.200ЦПК України за результатами підготовчого засідання суд постановляє ухвалу про: залишення позовної заяви без розгляду, закриття провадження у справі, закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

Підстав для залишення заяви без розгляду чи закриття провадження у справі немає. В підготовчому засіданні виконані вимоги ч. 2 ст. 197 ЦПК України. Згідно з п. 15 ч. 2 ст. 197 ЦПК України у підготовчому засіданні суд призначає справу до розгляду по суті, визначає дату, час і місце проведення судового засідання (декількох судових засідань - у разі складності справи) для розгляду справи по суті.

Відповідно до ч. 2 ст.200ЦПК України за результатами підготовчого засідання суд постановляє ухвалу про закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

На підставі викладеного, суд вважає, що у підготовчому засіданні вирішено питання про всі процесуальні дії, які необхідно вчинити до закриття підготовчого провадження та початку судового розгляду справи по суті, тому підготовче засідання підлягає закриттю, а справа призначенню до судового розгляду по суті.

Керуючись ст.ст. 197, 200, 258, 260, 261 ЦПК України, суд

постановив:

закрити підготовче провадження у справі за позовом Личаківської районної адміністрації Львівської міської ради до ОСОБА_3 , треті особи: Комунальна установа «Центр соціальної підтримки дітей та сімей «Рідні» Львівської міської ради, ОСОБА_2 про відібрання дитини від матері без позбавлення її батьківських прав, стягнення аліментів.

Призначити справу до судового розгляду по суті на 20 листопада 2023 року о 9:30 годині та 22 листопада 2023 року о 14:45 годині у приміщенні Личаківського районного суду м. Львова (м. Львів, вул. Б. Лепкого, 16).

Про дату, час та місце проведення судового засідання у справі повідомити учасників справи.

Ухвала набирає законної сили негайно після її проголошення.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Повне найменування (ім`я) учасників справи та їх місце проживання (місцезнаходження):

Позивач: Личаківська районна адміністрація Львівської міської ради, місцезнаходження: 79017, м. Львів, вул. К. Левицького, 67, ідентифікаційний код юридичної особи в Єдиному державному реєстрі підприємств і організацій України 04056109.

Відповідач: ОСОБА_3 , місце проживання: АДРЕСА_1 , реєстраційний номер облікової кратки платника податків НОМЕР_1 ;

Треті особи: Комунальна установа «Центр соціальної підтримки дітей та сімей «Рідні» Львівської міської ради, місцезнаходження: 79035, м. Львів, вул. Зелена 204-Б, ідентифікаційний код юридичної особи в Єдиному державному реєстрі підприємств і організацій України 43893150;

ОСОБА_2 , місце проживання: АДРЕСА_1 , реєстраційний номер облікової кратки платника податків НОМЕР_2 .

Суддя: Стрепко Н.Л.

СудЛичаківський районний суд м.Львова
Дата ухвалення рішення08.11.2023
Оприлюднено10.11.2023
Номер документу114755147
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають із сімейних відносин

Судовий реєстр по справі —463/7753/23

Рішення від 29.02.2024

Цивільне

Личаківський районний суд м.Львова

Стрепко Н. Л.

Ухвала від 08.11.2023

Цивільне

Личаківський районний суд м.Львова

Стрепко Н. Л.

Ухвала від 07.09.2023

Цивільне

Личаківський районний суд м.Львова

Стрепко Н. Л.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні