Постанова
від 07.11.2023 по справі 754/13334/23
ДЕСНЯНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МІСТА КИЄВА

Номер провадження 3/754/5272/23

Справа №754/13334/23

ПОСТАНОВА

Іменем України

07 листопада 2023 року суддя Деснянського районного суду м. Києва Гринчак О.І., розглянувши адміністративні матеріали, які надійшли з Управління патрульної поліції в м. Києві, про притягнення до адміністративної відповідальності ОСОБА_1 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , громадянки України, яка проживає в АДРЕСА_1 , за вчинення адміністративного правопорушення, передбаченого ст. 124 Кодексу України про адміністративні правопорушення,

В С Т А Н О В И В:

У провадженні Деснянського районного суду м. Києва перебуває справа про притягнення ОСОБА_1 до адміністративної відповідальності за ст. 124 КУпАП.

У судове засідання 07.11.2023 з`явилася захисник ОСОБА_1 - адвокат Кіріченко Олена Іванівна.

У судовому засіданні захисник Кіріченко Олена Іванівна заявила клопотання про витребування доказів, а саме просила суд: витребувати у ПрАТ «Лівобережжяінвест», відеозапис з камер відеоспостереження, які виходять на вулицю Оноре де Бальзака ТРЦ «РАЙОН» (м. Київ, вул. Миколи Лаврухіна, 4) за 08 вересня 2023 року в період часу з 11 годин 30 хвилин по 12 годин 00 хвилин; витребувати у Комунального підприємства «Центр організації дорожнього руху» схему організації дорожнього руху з фіксацією дорожніх знаків та дорожньої розмітки в місці зіткнення транспортних засобів.

Відповідно до ст. 280 КУпАП орган (посадова особа) при розгляді справи про адміністративне правопорушення зобов`язаний з`ясувати, в тому числі інші обставини, що мають значення для правильного вирішення справи.

Статтею 251 КУпАП визначено, що доказами в справі про адміністративне правопорушення, є будь-які фактичні дані, на основі яких у визначеному законом порядку орган (посадова особа) встановлює наявність чи відсутність адміністративного правопорушення, винність даної особи в його вчиненні та інші обставини, що мають значення для правильного вирішення справи. Ці дані встановлюються протоколом про адміністративне правопорушення, поясненнями особи, яка притягається до адміністративної відповідальності, потерпілих, свідків, висновком експерта, речовими доказами, показаннями технічних приладів та технічних засобів, що мають функції фото- і кінозйомки, відеозапису, у тому числі тими, що використовуються особою, яка притягається до адміністративної відповідальності, або свідками, а також працюючими в автоматичному режимі, чи засобів фото-і кінозйомки, відеозапису, у тому числі тими, що використовуються особою, яка притягається до адміністративної відповідальності, або свідками, а також працюючими в автоматичному режимі, які використовуються при нагляді за виконанням правил, норм і стандартів, що стосуються забезпечення безпеки дорожнього руху, протоколом про вилучення речей і документів, а також іншими документами.

Відповідно до ст. 278 КУпАП орган (посадова особа) при підготовці до розгляду справи про адміністративне правопорушення вирішує, зокрема такі питання чи витребувано необхідні додаткові матеріали; чи підлягають задоволенню клопотання особи, яка притягається до адміністративної відповідальності, потерпілого, їх законних представників і адвоката.

Оскільки схему організації дорожнього руху та відеозапис мають значення для об`єктивного вирішення справи, суд вважає за необхідне задовольнити клопотання захисника про витребування доказів.

На підставі викладеного та керуючись ст. 251, 278, 280 КУпАП, суд

П О С Т А Н О В И В:

Витребувати від ПрАТ «Лівобережжяінвест» (адреса: 01032, м. Київ, вул. Тараса Шевченка, 33) відеозапис з камер відеоспостереження, які виходять на вулицю Оноре де Бальзака біля ТРЦ «РАЙОН» (м. Київ, вул. Миколи Лаврухіна, 4) за 08 вересня 2023 року в період часу з 11 годин 30 хвилин по 12 годин 00 хвилин.

Витребувати у Комунального підприємства «Центр організації дорожнього руху» (адреса: м. Київ,вул. Чистяківська, 19А; адреса для листування: 01054, м. Київ, а/с № 245; е-mail: kyiv.codr@gmail.com) схему організації дорожнього руху з фіксацією дорожніх знаків та дорожньої розмітки в місці зіткнення транспортних засобів, а саме по вулиці Оноре де Бальзака біля ТРЦ «РАЙОН» (м. Київ, вул. Миколи Лаврухіна, 4).

Витребувану інформацію та відеозапис надати до Деснянського районного суду м. Києва за адресою: м. Київ, просп. Червоної Калини, 5-В, каб. 34, судді Гринчак О.І., справа №754/13334/23 до 01.12.2023.

Постанова оскарженню не підлягає.

Суддя Деснянського

районного суду міста Києва Оксана Гринчак

СудДеснянський районний суд міста Києва
Дата ухвалення рішення07.11.2023
Оприлюднено10.11.2023
Номер документу114758880
СудочинствоАдмінправопорушення
КатегоріяАдміністративні правопорушення на транспорті, в галузі шляхового господарства і зв’язку Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна

Судовий реєстр по справі —754/13334/23

Постанова від 06.12.2023

Адмінправопорушення

Деснянський районний суд міста Києва

Гринчак О. І.

Постанова від 07.11.2023

Адмінправопорушення

Деснянський районний суд міста Києва

Гринчак О. І.

Постанова від 04.10.2023

Адмінправопорушення

Деснянський районний суд міста Києва

Гринчак О. І.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні