Ухвала
від 08.11.2023 по справі 734/1591/23
КОЗЕЛЕЦЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Провадження № 2/734/507/23 Справа № 734/1591/23

У Х В А Л А

про закриття підготовчого провадження

та призначення справи до судового розгляду по суті

08 листопада 2023 рокусмт Козелець

Козелецький районний суд Чернігівської області в складі:

головуючого судді - Іванюка Т.І.,

при секретарі Ієвлевій О.В.,

за участю прокурора Баринової Л.В., відповідача ОСОБА_1 ,

провівши підготовче судове засідання по цивільній справі за позовом керівника Козелецької окружної прокуратури в інтересах держави в особі Чернігівської обласної державної адміністрації до ОСОБА_1 , треті особи, які не заявляють самостійних вимог щодо предмету спору на стороні позивача Державне спеціалізоване господарське підприємство «Ліси України», Комунальний заклад «Регіональний ландшафтний парк «Міжріченський», третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмету спору на стороні відповідача Чернігівська районна державна адміністрація про скасування рішення про державну реєстрацію та усунення перешкод у користуванні та розпорядженні земельною ділянкою,-

в с т а н о в и в:

керівник Козелецької окружної прокуратури звернувся до суду в інтересах держави в особі Чернігівської обласної державної адміністрації до ОСОБА_1 , треті особи, які не заявляють самостійних вимог щодо предмету спору на стороні позивача Державне спеціалізоване господарське підприємство «Ліси України», Комунальний заклад «Регіональний ландшафтний парк «Міжріченський», третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмету спору на стороні відповідача Чернігівська районна державна адміністрація про скасування рішення про державну реєстрацію та усунення перешкод у користуванні та розпорядженні земельною ділянкою

У ході підготовчого провадження та під час проведення підготовчого засідання у даній справі проведено підготовчі дії, передбачені ч. 2 ст. 197 ЦПК України. При цьому, підстав для залишення позову без розгляду, закриття провадження у справі чи ухвалення рішення у підготовчому засіданні не встановлено.

Згідно п. 15 ч. 2 ст. 197 ЦПК України, у підготовчому засіданні суд призначає справу до розгляду по суті, визначає дату, час і місце проведення судового засідання (декількох судових засідань - у разі складності справи) для розгляду справи по суті.

Відповідно до п. 3 ч. 2 ст. 200 ЦПК України, за результатами підготовчого засідання суд постановляє ухвалу про закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

За таких обставин, оскільки до закінчення підготовчого провадження та початку судового розгляду справи по суті вчинено всі необхідні процесуальні дії, а тому слід закрити підготовче провадження та призначити справу до судового розгляду по суті.

Керуючись статтями 197, 198, 200, 258-261 ЦПК України, суд,-

п о с т а н о в и в:

закрити підготовче провадження по цивільній справі за позовом керівника Козелецької окружної прокуратури в інтересах держави в особі Чернігівської обласної державної адміністрації до ОСОБА_1 , треті особи, які не заявляють самостійних вимог щодо предмету спору на стороні позивача Державне спеціалізоване господарське підприємство «Ліси України», Комунальний заклад «Регіональний ландшафтний парк «Міжріченський», третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмету спору на стороні відповідача Чернігівська районна державна адміністрація про скасування рішення про державну реєстрацію та усунення перешкод у користуванні та розпорядженні земельною ділянкою.

Призначити справу до судового розгляду по суті у відкритому судовому засіданні на 12 грудня 2023 року 10 год. 00 хвилин.

Викликати в судове засідання сторони.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя

СудКозелецький районний суд Чернігівської області
Дата ухвалення рішення08.11.2023
Оприлюднено10.11.2023
Номер документу114760815
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають із земельних відносин, з них:

Судовий реєстр по справі —734/1591/23

Ухвала від 04.09.2024

Цивільне

Касаційний цивільний суд Верховного Суду

Литвиненко Ірина Вікторівна

Постанова від 18.06.2024

Цивільне

Чернігівський апеляційний суд

Мамонова О. Є.

Постанова від 18.06.2024

Цивільне

Чернігівський апеляційний суд

Мамонова О. Є.

Ухвала від 24.05.2024

Цивільне

Чернігівський апеляційний суд

Мамонова О. Є.

Ухвала від 22.05.2024

Цивільне

Чернігівський апеляційний суд

Мамонова О. Є.

Ухвала від 15.05.2024

Цивільне

Чернігівський апеляційний суд

Мамонова О. Є.

Рішення від 27.03.2024

Цивільне

Козелецький районний суд Чернігівської області

Іванюк Т. І.

Рішення від 27.03.2024

Цивільне

Козелецький районний суд Чернігівської області

Іванюк Т. І.

Ухвала від 08.11.2023

Цивільне

Козелецький районний суд Чернігівської області

Іванюк Т. І.

Ухвала від 28.04.2023

Цивільне

Козелецький районний суд Чернігівської області

Іванюк Т. І.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні