Ухвала
від 09.11.2023 по справі 712/10652/23
СОСНІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ЧЕРКАС

Єдиний унікальний номер судової справи 712/10652/23

провадження № 2/712/3042/23

У Х В А Л А

І М Е Н Е М У К Р А Ї Н И

09 листопада 2023 року м. Черкаси

Соснівський районний суд м. Черкаси у складі:

Головуючого судді Мірошниченко Л. Є.

за участю

секретаря судового засідання Мелещенкової А.С.

розглянувши у відкритому судовому засіданні в залі суду м. Черкаси в порядку спрощеного позовного провадження цивільну справу

за позовноюзаявою ОСОБА_1

до відповідача Товариства з обмеженою відповідальністю «Таурас Фенікс Лтд»

вимоги позивача про визнання трудових відносин припиненими

В С Т А Н О В И В:

02 жовтня 2023 року до Соснівського районного суду м. Черкаси надійшла позовна заява від ОСОБА_1 до Товариства з обмеженою відповідальністю «Таурас-Фенікс Лтд» про визнання трудових відносин припиненими.

09 листопада 2023 року до Соснівського районного суду м. Черкаси від позивача ОСОБА_1 надійшла заява про розгляд справи за його відсутності, позовні вимоги підтримав у повному обсязі та просив задовольнити. Проти розгляду справи у заочному порядку заперечень не вказав

Відповідач Товариство з обмеженою відповідальністю «Таурас- Фенікс Лтд» у судові засідання не з`явився по невідомим причинам, хоча належно сповіщалася про час і місце розгляду справи, шляхом направлення поштою позовних матеріалів з ухвалою про відкриття провадження по справі за зареєстрованого адресою.

Будь-яких заяв про відкладення справи з поважних причин, клопотань, пояснень чи відзиву проти позову, як це роз`яснювалося судом в ухвалі про відкриття провадження у справі, до суду від відповідача не надійшло.

За правилами ч. 1, 3 ст. 131 ЦПК України учасники судового процесу зобов`язані повідомляти суд про зміну свого місця проживання (перебування, знаходження) або місцезнаходження під час провадження справи. Учасники судового процесу зобов`язані повідомляти суд про причини неявки у судове засідання. У разі неповідомлення суду про причини неявки вважається, що учасники судового процесу не з`явилися в судове засідання без поважних причин.

Згідно п. 4 ч. 8 ст. 128 ЦПК України днем вручення судової повістки є: день про ставлення у поштовому повідомленні відмітки про, зокрема відсутність особи за адресою місцезнаходження, місця проживання чи перебування особи, що зареєстровані у встановленому законом порядку, якщо ця особа не повідомила суду іншої адреси.

Згідно ч. 8 ст. 178 ЦПК України у разі ненадання відповідачем відзиву у встановлений законом строк без поважних причин суд вирішує справу за наявними матеріалами.

З урахуванням повторної неявки відповідача, згідно положень ст. ст. 280, 281 ЦПК України, суд вважає за можливе ухвалити заочне рішення на підставі наявних у справі доказів та провести заочний розгляд справи.

Керуючись ст. ст. 280, 281 ЦПК України, суд

У Х В А Л И В:

Провести заочний розгляд справи та ухвалити заочне рішення у цивільній справі за позовом ОСОБА_1 до Товариства з обмеженою відповідальністю «Таурас- Фенікс Лтд» про визнання трудових відносин припиненими.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Головуючий Л. Є. Мірошниченко

Дата ухвалення рішення09.11.2023
Оприлюднено13.11.2023
Номер документу114795517
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають із трудових правовідносин

Судовий реєстр по справі —712/10652/23

Рішення від 09.11.2023

Цивільне

Соснівський районний суд м.Черкас

Мірошниченко Л. Є.

Ухвала від 09.11.2023

Цивільне

Соснівський районний суд м.Черкас

Мірошниченко Л. Є.

Ухвала від 03.10.2023

Цивільне

Соснівський районний суд м.Черкас

Мірошниченко Л. Є.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні