Ухвала
від 08.11.2023 по справі 480/10233/23
СУМСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

СУМСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

У Х В А Л А

про закриття провадження у справі

08 листопада 2023 року Справа № 480/10233/23

Сумський окружний адміністративний суд у складі судді - Шаповала М.М., розглянувши в порядку письмового провадження в приміщенні суду в м. Суми адміністративну справу за позовом Головного управління ДПС у Сумській області до Товариства з обмеженою відповідальністю "Запчасть" про стягнення податкового боргу,

В С Т А Н О В И В:

У провадженні суду знаходиться справа за позовом Головного управління ДПС у Сумській області до товариства з обмеженою відповідальністю "Запчасть" про стягнення податкового боргу.

Так, позивач просить суд:

- стягнути з товариства з обмеженою відповідальністю "Запчасть" (ЄДРПОУ 30355337) за рахунок коштів з рахунків/електронних гаманців платника податків у банках, небанківських надавачах платіжних послуг/емітентах електронних грошей, обслуговуючих такого платника податків, та з рахунків платників податків у системі електронного адміністрування податку на додану вартість, відкритих у центральному органі виконавчої влади, що реалізує державну політику у сфері казначейського обслуговування бюджетних коштів та готівки, що належить цьому платнику податків, податковий борг з податку на додану вартість із вироблених в Україні товарів (робіт, послуг) загальною сумою 54 256,08 грн.

Ухвалою суду від 22.09.2023 прийнято позовну заяву до розгляду та відкрито провадження в адміністративній справі. Розгляд справи ухвалено проводити за правилами спрощеного позовного провадження без повідомлення сторін.

08.11.2023 до суду надійшла заява позивача про відмову від позову в зв`язку з самостійним погашенням податкового боргу відповідачем ТОВ "Запчасть".

Перевіривши матеріали справи, суд визнає, що відмова від позову позивача не суперечить діючому законодавству та відповідача інтересам сторін і тому має бути прийнята судом.

Відповідно до п. 2 ч. 1 ст. 238 Кодексу адміністративного судочинства України суд закриває провадження у справі якщо позивач відмовився від позову і відмову прийнято судом.

З огляду на викладене вище, суд закриває провадження у справі.

Керуючись ст. ст. 238, 248, 256, 295 Кодексу адміністративного судочинства України, суд,

У Х В А Л И В:

Прийняти відмову позивача від позову.

Провадження у справі за позовом Головного управління ДПС у Сумській області до товариство з обмеженою відповідальністю "Запчасть" про стягнення податкового боргу закрити.

Ухвала набирає законної сили з моменту її проголошення та може бути оскаржена до Другого апеляційного адміністративного суду шляхом подачі апеляційної скарги протягом п`ятнадцяти днів з дня складення повного тексту ухвали.

Суддя М.М. Шаповал

Дата ухвалення рішення08.11.2023
Оприлюднено13.11.2023
Номер документу114801024
СудочинствоАдміністративне
Сутьстягнення податкового боргу

Судовий реєстр по справі —480/10233/23

Ухвала від 08.11.2023

Адміністративне

Сумський окружний адміністративний суд

М.М. Шаповал

Ухвала від 22.09.2023

Адміністративне

Сумський окружний адміністративний суд

М.М. Шаповал

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні