Ухвала
від 10.11.2023 по справі 513/1572/23
САРАТСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 513/1572/23

Провадження № 6/513/53/23

Саратський районний суд Одеської області

У Х В А Л А

І М Е Н Е М У К Р А Ї Н И

10 листопада 2023 року Суддя Саратського районного суду Одеської області Бучацька А.І., вивчивши подання головного державного виконавця Саратського відділу ДВС Ліпового О.О., боржник ОСОБА_1 , стягувач ОСОБА_2 про оголошення розшуку боржника фізичної особи,

В С Т А Н О В И В:

Головний державний виконавець Саратського відділу ДВС Ліповий О.О. 09 листопада 2023 року звернувся до суду з поданням, в якому просить оголосити розшук громадянина України ОСОБА_1 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , НОМЕР_1 , який мешкав за адресою: АДРЕСА_1 .

Вимоги до форми та змісту письмової заяви, клопотання, заперечення містяться у статі 183 ЦПК України.

Відповідно до ч.1 ст. 183 ЦПК України будь-яка письмова заява, клопотання, заперечення повинні містити:

1) повне найменування (для юридичних осіб) або ім`я (прізвище, ім`я та по батькові) (для фізичних осіб) особи, яка подає заяву чи клопотання або заперечення проти них, її місцезнаходження (для юридичних осіб) або місце проживання чи перебування (для фізичних осіб), ідентифікаційний код юридичної особи в Єдиному державному реєстрі підприємств і організацій України (для юридичних осіб, зареєстрованих за законодавством України);

2) найменування суду, до якого вона подається;

3) номер справи, прізвище та ініціали судді (суддів), якщо заява (клопотання, заперечення) подається після постановлення ухвали про відкриття провадження у справі;

4) зміст питання, яке має бути розглянуто судом, та прохання заявника;

5) підстави заяви (клопотання, заперечення);

6) перелік документів та інших доказів, що додаються до заяви (клопотання, заперечення);

7) інші відомості, що вимагаються цим Кодексом.

Частиною 2 ст.183 ЦПК України встановлено, що письмові заява, клопотання чи заперечення підписуються заявником чи його представником.

До заяви, скарги, клопотання чи заперечення, які подаються на стадії виконання судового рішення, в тому числі в процесі здійснення судового контролю за виконанням судових рішень, додаються докази їх надіслання (надання) іншим учасникам справи (провадження).

Вивчивши подання державного виконавця та додані до нього документи, суд дійшов висновку, що подання зазначеним вимогам не відповідає.

Так, в поданні не зазначено повне ім`я (прізвище, ім`я та по батькові) особи, яка звернулась з поданням, адреса її місця перебування, до подання не додано належних доказів їх надіслання (надання) іншим учасникам справи (провадження), а саме боржнику та стягувачу.

Відповідно до положень частини 4 ст.183 ЦПК України суд, встановивши, що письмову заяву (клопотання, заперечення) подано без додержання вимог частини першої або другої цієї статті, повертає її заявнику без розгляду.

З вищевказаних підстав подання належить повернути державному виконавцю без розгляду.

Суд роз`яснює державному виконавцю, що повернення подання не позбавляє його права повторно подати зазначене подання, якщо перестануть існувати обставини, що стали підставою для повернення подання.

Керуючись ст. ст. 183, 258-261, 263, 353, 354 ЦПК України, суд

П О С Т А Н О В И В:

подання головного державного виконавця Саратського відділу ДВС Ліпового О.О., боржник ОСОБА_1 , стягувач ОСОБА_2 про оголошення розшуку боржника фізичної особи - повернути заявнику без розгляду.

Апеляційна скарга на ухвалу суду подається безпосередньо до Одеського апеляційного суду протягом п`ятнадцяти днів з дня її підписання суддею.

Ухвала набирає законної сили з моменту їх підписання суддею.

Суддя А. І. Бучацька

Дата ухвалення рішення10.11.2023
Оприлюднено13.11.2023
Номер документу114821395
СудочинствоЦивільне
Сутьоголошення розшуку боржника фізичної особи

Судовий реєстр по справі —513/1572/23

Ухвала від 10.11.2023

Цивільне

Саратський районний суд Одеської області

Бучацька А. І.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні