Ухвала
від 10.11.2023 по справі 332/6632/23
ЗАВОДСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М. ЗАПОРІЖЖЯ

Заводський районний суд м. Запоріжжя

69106 Україна м. Запоріжжя вул. Лізи Чайкіної 65 тел.(061) 236-59-98

Справа № 332/6632/23

Провадження №: 2-о/332/202/23

УХВАЛА

про відкриття провадження у справі

"10" листопада 2023 р. м. Запоріжжя

Суддя Заводського районного суду м. Запоріжжя Сінєльнік Р.В., розглянувши заяву ОСОБА_1 в особі представника - адвоката Скрими Валерії Анатоліївни, заінтересовані особи: ОСОБА_2 , Виконавчий комітет Мелітопольської міської ради Запорізької області в особі служби (управління) у справах дітей, Заводський відділ державної реєстрації актів цивільного стану у місті Запоріжжі Південно-міжрегіонального управлінню міністерства юстиції (м.Одеса) про усиновлення дитини , -

ВСТАНОВИВ :

09.11.2023 року заявник ОСОБА_1 в особі представника - адвоката Скрими Валерії Анатоліївни, заінтересовані особи: ОСОБА_2 , Виконавчий комітет Мелітопольської міської ради Запорізької області в особі служби (управління) у справах дітей, Заводський відділ державної реєстрації актів цивільного стану у місті Запоріжжі Південно-міжрегіонального управлінню міністерства юстиції (м.Одеса) звернувся до суду з заявою про усиновлення дитини.

Подана заява відповідає вимогам статей 310, 311 ЦПК України. Підстави для залишення заяви без руху, її повернення , відмови у відкритті провадження відсутні.

Згідно ч.3 ст. 313 ЦПК України для забезпечення таємниці усиновлення , у випадках встановлених Сімейним кодексом України, суд розглядає справи в закритому судовому засіданні.

Згідно з ч. ч. 1, 2 ст. 226 Сімейного кодексу України особа має право на таємницю перебування на обліку тих, хто бажає усиновити дитину, пошуку дитини для усиновлення, подання заяви про усиновлення та її розгляду, рішення суду про усиновлення. Дитина, яка усиновлена, має право на таємницю, в тому числі і від неї самої, факту її усиновлення.

На підставі викладеного, вважаю, можливим відкрити провадження у справі за заявою ОСОБА_1 в особі представника - адвоката Скрими Валерії Анатоліївни, заінтересовані особи: ОСОБА_2 , Виконавчий комітет Мелітопольської міської ради Запорізької області в особі служби (управління) у справах дітей, Заводський відділ державної реєстрації актів цивільного стану у місті Запоріжжі Південно-міжрегіонального управлінню міністерства юстиції (м.Одеса) про усиновлення дитини та призначити справу до розгляду у закритому судовому засіданні

Керуючись ст. ст.19, 310-311 ЦПК України, суддя -

У Х В А Л И В:

Відкрити провадження в цивільній справі за заявою ОСОБА_1 в особі представника - адвоката Скрими Валерії Анатоліївни, заінтересовані особи: ОСОБА_2 , Виконавчий комітет Мелітопольської міської ради Запорізької області в особі служби (управління) у справах дітей, Заводський відділ державної реєстрації актів цивільного стану у місті Запоріжжі Південно-міжрегіонального управлінню міністерства юстиції (м.Одеса) про усиновлення дитини.

Призначити справу до розгляду в закритому судовому засіданні на 17.01.2024 року о 11-30 годині у приміщенні Заводського районного суду м. Запоріжжя та провести за участю заявника, заінтересованих осіб, присяжних.

Копію ухвали та копію заяви з копіями доданих до неї документів направити заінтересованим особам, а заявнику копію ухвали.

Учасники процесу можуть отримати інформацію щодо справи на офіційному вебпорталі судової влади України за посиланням http://zv.zp.court.gov.ua з зазначенням індивідуального номеру провадження

Ухвала оскарженню не підлягає, набирає законної сили з моменту її підписання.

Суддя Р.В.Сінєльнік

Дата ухвалення рішення10.11.2023
Оприлюднено14.11.2023
Номер документу114825678
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи окремого провадження Справи про усиновлення, з них: усиновлення громадянами України, що проживають на території України

Судовий реєстр по справі —332/6632/23

Рішення від 09.05.2024

Цивільне

Заводський районний суд м. Запоріжжя

Сінєльнік Р. В.

Ухвала від 17.01.2024

Цивільне

Заводський районний суд м. Запоріжжя

Сінєльнік Р. В.

Ухвала від 10.11.2023

Цивільне

Заводський районний суд м. Запоріжжя

Сінєльнік Р. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні