Ухвала
від 13.11.2023 по справі 641/2768/23
КОМІНТЕРНІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ХАРКОВА

Комінтернівський районний суд м.Харкова

Провадження № 2/641/2073/2023 Справа № 641/2768/23

У Х В А Л А

І М Е Н Е М У К Р А Ї Н И

13 листопада 2023 року м. Харків

Комінтернівський районний суд м. Харкова у складі

головуючого судді - Богдан М.В.,

за участю секретаря судових засідань Двірник О.С.,

представника позивача Третьякової Н.Ю.,

представника відповідача Рудонога В.М.,

розглянувши у відкритому судовому засіданні в м. Харків заяву представника відповідача про витребування доказів у цивільній справі за позовною заявою ОСОБА_1 до Товариства з обмеженою відповідальністю «ХАТА КРИТА» про скасування наказу про звільнення, поновлення на посаді та стягнення заробітної плати за час вимушеного прогулу,-

В С Т А Н О В И В:

В провадженні Комінтернівського районного суду м. Харкова перебуває вищевказана цивільна справа.

В судовому засіданні представник відповідача заявила клопотання, в якому просила суд витребувати у КОМУНАЛЬНОГО НЕКОМЕРЦІЙНОГО ПІДПРИЄМСТВА "МІСЬКА ПОЛІКЛІНІКА №24" ХАРКІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ інформацію про те, чи укладався підприємством з Національною службою здоров`я України договір про медичне обслуговування населення за програмою медичних гарантій; копію договору про медичне обслуговування населення за програмою медичних гарантій; інформацію про перелік залучених до виконання договору осіб станом на 18.01.2021 року; інформацію про дату, починаючи з якої у підприємства наявна відповідна технічна можливість в електронній системі охорони здоров`я внесення відповідних медичних записів до Реєстру медичних записів, записів про направлення та рецептів в електронній системі охорони здоров`я; витяг з Реєстру у паперовій формі щодо епізоду (епізодів) медичної допомоги по зверненню за медичною допомогою ОСОБА_1 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , РНОКПП НОМЕР_1 , що проживає за адресою: АДРЕСА_1 ,до медичного працівника КОМУНАЛЬНОГО НЕКОМЕРЦІЙНОГО ПІДПРИЄМСТВА "МІСЬКА ПОЛІКЛІНІКА №24" ХАРКІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ у період з 18.01.2021 року до 01.02.2021 року.

В обґрунтування клопотання зазначила, що враховуючи той факт, що позивачем в якості доказу була надана виписка з амбулаторної картки, у відповідача існує сумнів у достовірності такої виписки, а отримати вказані документи самостійно представник відповідача не має можливості, оскільки дані про здоров?я особи становлять лікарську таємницю.

Представник позивача заперечувала проти задоволення вказаного клопотання.

Суд, заслухавши думку учасників процесу, дослідивши матеріали справи, дійшов наступного.

Відповідно до ч.1 ст. 84 ЦПК України учасник справи, у разі неможливості самостійно надати докази, вправі подати клопотання про витребування доказів судом.

З огляду на наведене, враховуючи неможливість представника відповідача самостійно отримати вказані докази, а також те, що зазначена в клопотанні інформація частково може містити відомості щодо предмета доказування та необхідна для повного і об`єктивного вирішення справи, ухвалення обґрунтованого та законного рішення, суд приходить до висновку про часткове задоволення клопотання.

Керуючись ст. 84 ЦПК України, суд,-

У Х В А Л И В:

Клопотання представника відповідача про витребування доказів задовольнити частково.

Витребувати у КОМУНАЛЬНОГО НЕКОМЕРЦІЙНОГО ПІДПРИЄМСТВА "МІСЬКА ПОЛІКЛІНІКА N?24" ХАРКІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ (61064, Харківська обл., місто Харків, вул. ПОЛТАВСЬКИЙ ШЛЯХ, будинок 153) витяг з Реєстру у паперовій формі щодо епізоду (епізодів) медичної допомоги по зверненню за медичною допомогою ОСОБА_1 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , РНОКПП НОМЕР_1 , що проживає за адресою: АДРЕСА_1 , до медичного працівника КОМУНАЛЬНОГО НЕКОМЕРЦІЙНОГО ПІДПРИЄМСТВА "МІСЬКА ПОЛІКЛІНІКА №24" ХАРКІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ у період з 18.01.2021 року до 01.02.2021 року.

Роз`яснити, що докази необхідно подати Комінтернівському районному суду м. Харкова 07 грудня 2023 року.

У разі неможливості подати доказ, який витребує суд взагалі або у встановлені строки, необхідно повідомити про це суд із зазначенням причин протягом п`яти днів з дня вручення ухвали.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя -М. В. Богдан

СудКомінтернівський районний суд м.Харкова
Дата ухвалення рішення13.11.2023
Оприлюднено15.11.2023
Номер документу114862221
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають із трудових правовідносин

Судовий реєстр по справі —641/2768/23

Ухвала від 08.02.2024

Цивільне

Комінтернівський районний суд м.Харкова

Богдан М. В.

Ухвала від 13.11.2023

Цивільне

Комінтернівський районний суд м.Харкова

Богдан М. В.

Ухвала від 24.05.2023

Цивільне

Комінтернівський районний суд м.Харкова

Богдан М. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні