Ухвала
від 13.11.2023 по справі 229/5658/23
ДРУЖКІВСЬКИЙ МІСЬКИЙ СУД ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 229/5658/23

Провадження № 2/229/1937/2023

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

13 листопада 2023 р. Дружківський міський суд Донецької області в складі головуючого судді Фролової Н.О., за участю секретаря судового засідання Бочарової К.О., розглянувши у відкритому підготовчому засіданні в порядку загального позовного провадження цивільну справу за позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_2 , третя особа Орган опіки та піклування Дружківської міської ради про позбавлення батьківських прав,-

ВСТАНОВИВ:

В провадженні Дружківського міського суду Донецької області знаходиться вказана цивільна справа.

У підготовче засідання призначене на 11-00 годину 13 листопада 2023 року не з`явилась позивач та її представник, про час та місце проведення підготовчого засідання повідомлені належним чином. Представник позивача Штукін В.А. надав суду клопотання про проведення підготовчого засідання без його участі, разом з тим, для більш повного, ретельного та об`єктивного розгляду справи, просив в ВП №1 Краматорського РУП ГУНП в Донецькій області витребувати данні стосовно ОСОБА_2 , чи не був взятий останній під варту, засуджений, в тому числі до позбавлення волі, або оголошений у розшук; в КНП «ЦМКЛ» (генеральний директор Нещьотний С.Ф.) чи не перебуває ОСОБА_2 на обліку у лікаря-психіатра, або лікаря-нарколога; в Державній прикордонній службі України, з приводу перетинання кордону України громадянином ОСОБА_2 в період з літа 2014 року по теперішній час.

В підготовче засідання не з`явився відповідач, про час та місце проведення підготовчого засідання відповідач повідомлений належним чином. Заяв та клопотань про розгляд справи без його участі або про відкладення судового засідання від відповідача на адресу суду не надходило. У встановлений ухвалою суду про відкриття провадження у справі строк відзив на позовну заяву відповідачем також не поданий.

Третя особа Орган опіки та піклування Дружківської міської ради участь повноважного представника в підготовчому засіданні не забезпечили, про час та місце проведення підготовчого засідання повідомлялися належним чином.

На підставі ч.2 ст.247 Цивільного процесуального кодексу України, в разі неявки всіх осіб, які беруть участь у справі, фіксування судового процесу за допомогою звукозаписувального технічного засобу не здійснюється.

Суд, дослідивши матеріали справи, подану заяву, вважає, необхідним відкласти підготовче засідання з наступних підстав.

Відповідно до положень п.3 ч. 2 ст. 198 ЦПК України, суд відкладає підготовче засідання в межах визначеного цим Кодексом строку підготовчого провадження у випадках, коли питання, визначені ч. 2 ст. 197 цього Кодексу, не можуть бути розглянуті у даному підготовчому засіданні.

Відповідно до п.4 ч. 5 ст. 197 ЦПК України, суд може оголосити перерву у підготовчому засіданні у разі необхідності, зокрема у випадках: витребування нових (додаткових) доказів.

Відповідно до ст.84 ЦПК України учасник справи, у разі неможливості самостійно надати докази, вправі подати клопотання про витребування доказів судом.

З метою повного та всебічного розгляду справи, суд вважає за необхідне витребувати вищевказані докази та оголосити перерву у підготовчому засіданні.

Керуючись ст.ст. 84, 189,196-198,200,259-261 ЦПК України,

ПОСТАНОВИВ:

Оголосити перерву у підготовчому засіданні по цивільній справі за позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_2 , третя особа Орган опіки та піклування Дружківської міської ради про позбавлення батьківських прав до 01 грудня 2023 року 12-30 години, виклик учасників справи повторити.

Витребувати з ВП №1 Краматорського РУП ГУНП в Донецькій області (Донецька область, м. Дружківка, вул. О.Кошового, буд. 6А) відомості стосовно ОСОБА_2 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , РНОКПП: НОМЕР_1 , який зареєстрований за адресою: АДРЕСА_1 - чи не був взятий останній під варту, засуджений, в тому числі до позбавлення волі, або оголошений у розшук.

Витребувати з Комунального некомерційного підприємства «Центральна міська клінічна лікарня» Дружківської міської ради (Донецька область, м. Дружківка, вул. Короленка, буд. 12) відомості стосовно того, чи перебуває ОСОБА_2 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , РНОКПП: НОМЕР_1 , який зареєстрований за адресою: АДРЕСА_1 на обліку у лікаря-психіатра або лікаря-нарколога.

Витребувати з Державної прикордонної служби України (01601, м. Київ, вул. Володимирська, 26), Е-mail: (adpsu@dpsu.gov.ua) відомості проте, чи перетинав державний кордон, КПВВ громадянин України: ОСОБА_2 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , РНОКПП: НОМЕР_1 , який зареєстрований за адресою: АДРЕСА_1 в період часу з 2014 року по теперішній час.

Відповідно до п. 7, 8, 9 ч. 2 ст. 84 ЦПК, особи, які не мають можливості подати доказ, який витребовує суд, або не мають можливості подати такий доказ у встановлені строки, зобов`язані повідомити про це суд із зазначенням причин протягом п`яти днів з дня вручення ухвали. У разі неповідомлення суду про неможливість подати докази, витребувані судом, а також за неподання таких доказів з причин, визнаних судом неповажними, суд застосовує до відповідної особи заходи процесуального примусу, передбачені цим Кодексом. Притягнення винних осіб до відповідальності не звільняє їх від обов`язку подати витребувані судом докази.

Вказану інформацію надати у строк не пізніше п`яти днів з дня отримання вказаної ухвали та надіслати на адресу суду: Донецька область, м. Дружківка, вул. В.Пилипенка,45, Е-mail: inbox@dr.dn.court.gov.ua.

Сторони можуть отримати інформацію щодо даної справи в мережі Інтернет за веб-адресою сторінки на офіційному веб-порталі судової влади України - http://dr.dn.court.gov.ua/sud0506/gromadyanam.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя

Дата ухвалення рішення13.11.2023
Оприлюднено15.11.2023
Номер документу114862892
СудочинствоЦивільне
Сутьпозбавлення батьківських прав

Судовий реєстр по справі —229/5658/23

Рішення від 29.02.2024

Цивільне

Дружківський міський суд Донецької області

Фролова Н. М.

Рішення від 29.02.2024

Цивільне

Дружківський міський суд Донецької області

Фролова Н. М.

Ухвала від 26.02.2024

Цивільне

Дружківський міський суд Донецької області

Фролова Н. М.

Ухвала від 25.01.2024

Цивільне

Дружківський міський суд Донецької області

Фролова Н. М.

Ухвала від 01.12.2023

Цивільне

Дружківський міський суд Донецької області

Фролова Н. М.

Ухвала від 13.11.2023

Цивільне

Дружківський міський суд Донецької області

Фролова Н. М.

Ухвала від 08.09.2023

Цивільне

Дружківський міський суд Донецької області

Фролова Н. М.

Ухвала від 16.08.2023

Цивільне

Дружківський міський суд Донецької області

Фролова Н. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні