Ухвала
від 13.11.2023 по справі 155/1675/21
ГОРОХІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа №155/1675/21

Провадження №1-в/155/2/23

ГОРОХІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

У Х В А Л А

І М Е Н Е М У К Р А Ї Н И

13.11.2023 м.Горохів

Суддя Горохівського районного суду Волинської області ОСОБА_1 , при секретарі судового засідання ОСОБА_2 , розглянувши подання начальника Луцького районного сектору №1 філії Державної установи «Центр пробації» у Волинській області ОСОБА_3 , про розстрочку виплати несплаченої суми штрафу або заміну несплаченої суми штрафу покаранням у виді громадських, виправних робіт або позбавленням волі щодо ОСОБА_4 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , жителя АДРЕСА_1 ,

В С Т А Н О В И В:

Начальник Луцького районного сектору №1 філії Державної установи «Центр пробації» у Волинській області звернувся до суду із поданням про розстрочку виплати несплаченої суми штрафу або заміну несплаченої суми штрафу покаранням у виді громадських, виправних робіт або позбавленням волі щодо ОСОБА_4 , оскільки останній в місячний строк після набрання вироком законної сили штраф не сплатив, підтверджуючий документ про сплату штрафу не пред`явив.

В судове засідання ОСОБА_4 подав заяву в якій просить розгляд подання проводити у його відсутності, а також просить долучити квитанцію про сплату ним штрафу.

Дослідивши матеріали подання, приходжу до наступного висновку.

Судом встановлено, що вироком Горохівського районного суду Волинської області від 06.12.2021 року ОСОБА_4 засуджено за ч.1 ст.186 КК України та призначено покарання у виді штрафу в розмірі 34000 гривень.

Вирок набрав законної сили 06.01.2022 року, прийнятий на виконання уповноваженим органом пробації.

Відповідно до ст.26КВК України, засуджений зобов`язаний сплатити штраф у місячний строк після набрання вироком суду законної сили і повідомити про це кримінально-виконавчій інспекції за місцем проживання шляхом пред`явлення документа про сплату штрафу.

Як вбачається з поданої заяви ОСОБА_4 та додатків до неї, останній здійснив оплату суми штрафу в повному розмірі, а тому в задоволенні подання слід відмовити.

Керуючись ст.26 КВК України, ст.539 КПК України,

П О С Т А Н О В И В:

У задоволені подання начальника Луцького районного сектору №1 філії Державної установи «Центр пробації» у Волинській області ОСОБА_3 , про розстрочку виплати несплаченої суми штрафу або заміну несплаченої суми штрафу покаранням у виді громадських, виправних робіт або позбавленням волі щодо ОСОБА_4 відмовити.

На ухвалу може бути подана апеляційна скарга до Волинського апеляційного суду протягом семи днів з дня її оголошення через Горохівський районний суд Волинської області.

Ухвала набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги, якщо таку скаргу не було подано. У разі подання апеляційної скарги ухвала, якщо її не скасовано, набирає законної сили після ухвалення рішення судом апеляційної інстанції.

Суддя Горохівського районного суду

Волинської області ОСОБА_1

Дата ухвалення рішення13.11.2023
Оприлюднено15.11.2023
Номер документу114865216
СудочинствоКримінальне
Сутьрозстрочку виплати несплаченої суми штрафу або заміну несплаченої суми штрафу покаранням у виді громадських, виправних робіт або позбавленням волі щодо ОСОБА_4 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , жителя АДРЕСА_1

Судовий реєстр по справі —155/1675/21

Ухвала від 13.11.2023

Кримінальне

Горохівський районний суд Волинської області

Санакоєв Д. Т.

Вирок від 06.12.2021

Кримінальне

Горохівський районний суд Волинської області

Санакоєв Д. Т.

Ухвала від 01.12.2021

Кримінальне

Горохівський районний суд Волинської області

Санакоєв Д. Т.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні