Ухвала
від 14.11.2023 по справі 537/4732/23
КРЮКІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.КРЕМЕНЧУКА

Провадження № 2-н/537/1585/2023

Справа № 537/4732/23

УХВАЛА

І М Е Н Е М У К Р А Ї Н И

14.11.2023 суддя Крюківського районного суду м. Кременчука Полтавської області Фадєєва С.О., розглянувши матеріали заяви товариства з обмеженою відповідальністю «Житлово-експлуатаційне підприємство «Перспектива» про видачу судового наказу про стягнення з ОСОБА_1 заборгованості за отримані послуги з управління /утримання будинку та прибудинкової території,

в с т а н о в и в :

ТОВ «Житлово-експлуатаційне підприємство «Перспектива» звернулося до суду з заявою про видачу судового наказу про стягнення з ОСОБА_1 заборгованості за отримані послуги з управління /утримання будинку та прибудинкової території.

Відповідно до ч.1 ст. 162 ЦПК України заява про видачу судового наказу подається до суду у письмовій формі та підписується заявником або його представником. Згідно п.2 ч.2 ст. 163 ЦПК України у заяві повинно бути зазначено в тому числі повне найменування (для юридичних осіб) або ім`я (прізвище, ім`я та по батькові) (для фізичних осіб) заявника і боржника, їх місцезнаходження (для юридичних осіб) або місце проживання, ідентифікаційний код юридичної особи в Єдиному державному реєстрі підприємств і організацій України заявника та боржника, реєстраційний номер облікової картки платника податків заявника та боржника (для фізичних осіб) за його наявності або номер і серію паспорта заявника та боржника (для фізичних осіб - громадян України), а також офіційні електронні адреси та інші дані, якщо вони відомі заявнику, які ідентифікують боржника.

Як вбачається з матеріалів заяви про видачу судового наказу заявником ТОВ «Житлово-експлуатаційне підприємство «Перспектива» зазначений боржником ОСОБА_1 та його місце проживання: АДРЕСА_1 .

Згідно ізЄдиним державнимдемографічним реєстромза №301987за параметрами,зазначеними узапиті « ОСОБА_1 , ІНФОРМАЦІЯ_1 »особу незнайдено. Відповідно до даних Реєстру територіальної громади Крюківської районної адміністрації Кременчуцького району Полтавської області ОСОБА_1 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , знятий з реєстрації місця проживання 01.03.2023 з адреси: АДРЕСА_1 , інша інформація відсутня.

Згідно із ч.9 ст. 165 ЦПК України у разі якщо отримана судом інформація не дає можливості встановити зареєстроване у встановленому законом порядку місце проживання (перебування) фізичної особи - боржника, суд відмовляє у видачі судового наказу. Приймаючи до уваги вищевикладене вважаю за необхідне відмовити у видачі судового наказу.

Одночасно роз`яснюю,що згідноіз ст.166ЦПК України,відмова увидачі судовогонаказу зпідстав,передбачених пунктами1,2,8,9частини 1статті 165цього Кодексу,не єперешкодою дляповторного зверненняз такоюсамою заявоюв порядку,встановленому розділомІІ ЦПКУкраїни,після усуненняїї недоліків; відмова у видачі судового наказу з підстав, передбачених пунктами 3-6 частини першої статті 165 цього Кодексу, унеможливлює повторне звернення з такою самою заявою. Заявник у цьому випадку має право звернутися з тими самими вимогами у позовному порядку.

Керуючись ст.ст. 165, 258, 260 ЦПК України,суддя,

п о с т а н о в и в :

Відмовити товариству з обмеженою відповідальністю «Житлово-експлуатаційне підприємство «Перспектива» у видачі судового наказу про стягнення з ОСОБА_1 заборгованості за отримані послуги з управління /утримання будинку та прибудинкової території.

Апеляційна скарга на ухвалу суду може бути подана протягом п`ятнадцяти днів з дня її проголошення до Полтавського апеляційного суду.

Суддя С.О.Фадєєва

Дата ухвалення рішення14.11.2023
Оприлюднено16.11.2023
Номер документу114878078
СудочинствоЦивільне
Сутьстягнення з ОСОБА_1 заборгованості за отримані послуги з управління /утримання будинку та прибудинкової території

Судовий реєстр по справі —537/4732/23

Ухвала від 14.11.2023

Цивільне

Крюківський районний суд м.Кременчука

ФАДЄЄВА С. О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні