Ухвала
від 15.11.2023 по справі 754/1488/21
ДЕСНЯНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МІСТА КИЄВА

2/754/223/23

Справа № 754/1488/21

У Х В А Л А

Іменем України

15 листопада 2023 року Деснянський районний суд м. Києва в складі:

Головуючого судді - Галась І.А.

при секретарі - Париста А.

за участі : позивача - ОСОБА_1

представника позивача - ОСОБА_2

представника ТОВ «Т Капітал» - Карандаша Я.О.

представник ТОВ «ВАКАНДА» - Свірєпової А.В.

розглянувши у відкритому підготовчому засіданні цивільну справу за позовом ОСОБА_3 до Товариства з обмеженою відповідальністю «ТКапітал», 3-тя особа - Товариство з обмеженою відповідальністю «ЗУБР Капітал», Деснянська районна у м. Києві державна адміністрація в особі Відділу з питань реєстрації місця проживання/перебування фізичних осіб, Товариства з обмеженою відповідальністю «ВАКАНДА» про витребування майна за зустрічним позовом Товариства з обмеженою відповідальністю «ВАКАНДА» до ОСОБА_3 , ОСОБА_4 , які діють в своїх інтересах та інтересах неповнолітніх ОСОБА_5 , ОСОБА_6 , 3-тя особа - Деснянська районна в місті Києві державна адміністрація (Відділ з питань реєстрації місця проживання/перебування фізичних осіб, Служба у справах дітей та сім`ї) про визнання осіб такими, що втратили право користування майном та за зустрічним позовом Товариства з обмеженою відповідальністю «ТКапітал» до ОСОБА_3 , 3-тя особа Товариство з обмеженою відповідальністю «ВАКАНДА» про визнання добросовісним набувачем,

ВСТАНОВИВ:

Ухвалою Деснянського районного суду міста Києва від 29 січня 2021 року відкрито провадження в цивільній справі за вищевказаним позовом.

Під час підготовчого засідання по справі за вищезазначеним позовом судом були виконані всі дії, передбачені ч. 2 ст. 197 ЦПК України. Обставини, що перешкоджали б призначенню справи до розгляду по суті, судом не встановлено.

Під час підготовчого розгляду справи представником Товариства з обмеженою відповідальністю «ВАКАНДА» було заявлено клопотання про залишення позову Товариства з обмеженою відповідальністю «ВАКАНДА» до ОСОБА_3 , ОСОБА_4 , які діють в своїх інтересах та інтересах неповнолітніх ОСОБА_5 , ОСОБА_6 , 3-тя особа - Деснянська районна в місті Києві державна адміністрація (Відділ з питань реєстрації місця проживання/перебування фізичних осіб, Служба у справах дітей та сім`ї) про визнання осіб такими, що втратили право користування майном без розгляду.

Відповідно до вимог ч. 3 ст. 200 ЦПК України за результатами підготовчого засідання суд постановляє ухвалу про залишення позовної заяви без розгляду, закриття провадження у справі, закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

Відповідно до вимог п.5 ч.1 ст. 257 ЦПК України, суд постановляє ухвалу про залишення позову без розгляду, позивач до початку розгляду справи по суті подав заяву про залишення позову без розгляду.

Згідно із п. 15 ч. 2 ст. 197 ЦПК України у підготовчому засіданні суд призначає справу до розгляду по суті, визначає дату, час і місце проведення судового засідання (декількох судових засідань - у разі складності справи) для розгляду справи по суті.

Дослідивши матеріали справи, суд вважає підготовче провадження у справі закінченим, а тому приходить до висновку про необхідність призначення справи до розгляду у відкритому судовому засіданні у порядку загального позовного провадження, встановивши загальний порядок дослідження доказів у справі та задоволення клопотання представника Товариства з обмеженою відповідальністю «ВАКАНДА» про залишення позову без розгляду.

Справа підлягає розгляду суддею одноособово.

На підставі викладеного, керуючись ст. 189, 196-198, 200 ЦПК України, суд -

УХВАЛИВ:

Залишити без розгляду позов Товариства з обмеженою відповідальністю «ВАКАНДА» до ОСОБА_3 , ОСОБА_4 , які діють в своїх інтересах та інтересах неповнолітнії ОСОБА_5 , ОСОБА_6 , 3-тя особа - Деснянська районна в місті Києві державна адміністрація (Відділ з питань реєстрації місця проживання/перебування фізичних осіб, Служба у справах дітей та сім`ї) про визнання осіб такими, що втратили право користування майном.

Закрити підготовче провадження у справі за позовом ОСОБА_3 до Товариства з обмеженою відповідальністю «ТКапітал», 3-тя особа - Товариство з обмеженою відповідальністю «ЗУБР Капітал», Деснянська районна у м. Києві державна адміністрація в особі Відділу з питань реєстрації місця проживання/перебування фізичних осіб, Товариства з обмеженою відповідальністю «ВАКАНДА» про витребування майна та за зустрічним позовом Товариства з обмеженою відповідальністю «ТКапітал» до ОСОБА_3 , 3-тя особа - Товариства з обмеженою відповідальністю «ВАКАНДА» про визнання добросовісним набувачем.

Призначити справу до судового розгляду по суті на 14 грудня 2023 року на 12 годин 00 хвилин у приміщенні Деснянського районного суду м. Києва, встановивши загальний порядок дослідження доказів у справі.

Справу розглядати суддею одноособово.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя:

СудДеснянський районний суд міста Києва
Дата ухвалення рішення15.11.2023
Оприлюднено16.11.2023
Номер документу114914182
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи у спорах про недоговірні зобов’язання, з них про спонукання виконати або припинити певні дії

Судовий реєстр по справі —754/1488/21

Ухвала від 24.05.2024

Цивільне

Київський апеляційний суд

Журба Сергій Олександрович

Ухвала від 24.04.2024

Цивільне

Київський апеляційний суд

Журба Сергій Олександрович

Ухвала від 11.04.2024

Цивільне

Київський апеляційний суд

Журба Сергій Олександрович

Рішення від 27.02.2024

Цивільне

Деснянський районний суд міста Києва

Галась І. А.

Рішення від 27.02.2024

Цивільне

Деснянський районний суд міста Києва

Галась І. А.

Ухвала від 15.11.2023

Цивільне

Деснянський районний суд міста Києва

Галась І. А.

Ухвала від 31.05.2023

Цивільне

Деснянський районний суд міста Києва

Галась І. А.

Ухвала від 31.05.2023

Цивільне

Деснянський районний суд міста Києва

Галась І. А.

Ухвала від 13.04.2023

Цивільне

Деснянський районний суд міста Києва

Галась І. А.

Ухвала від 02.11.2022

Цивільне

Деснянський районний суд міста Києва

Галась І. А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні