Ухвала
від 02.11.2023 по справі 323/1137/21
ШЕВЧЕНКІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М. ЗАПОРІЖЖЯ

Справа № 323/1137/21

Провадження № 2/336/1939/2023

У Х В А Л А

про закриття підготовчого провадження

та призначення справи до судового розгляду

02 листопада 2023 р. м. Запоріжжя

Шевченківський районний суд м. Запоріжжя у складі:

головуючого судді Дмитрюк О.В.,

за участю секретаря Нєдєльчевої О.В.,

розглянувши у підготовчому судовому засіданні в залі суду в м. Запоріжжя цивільну справу за позовом заступника керівника Запорізької обласної прокуратури в інтересах держави в особі Малотокмачанської сільської ради Пологівського району Запорізької області до Пологівської районної державної адміністрації Запорізької області, ОСОБА_1 , Товариства з обмеженою відповідальністю «Мала Токмачка», треті особи, які не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору на стороні позивача Запорізька обласна рада, Запорізька обласна державна адміністрація, Кабінет Міністрів України, Головне управління Держгеокадастру у Запорізькій області, про усунення перешкод у здійсненні права користування і розпорядження земельною ділянкою шляхом визнання недійсними розпорядження голови Оріхівської РДА, державного акту на право власності на земельну ділянку, договору оренди земельної ділянки, шляхом повернення земельної ділянки з незаконного володіння та шляхом визнання незаконною та скасування державної реєстрації знмельної ділянки,

В С Т А Н О В И В:

Вищезазначена цивільна справа перебувала в провадженні Оріхівського районного суду Запорізької області.

У зв`язку з неможливістю здійснення правосуддя під час воєнного стану, розпорядженням Голови Верховного Суду від 10 травня 2022 року № 29/0/9-22 територіальну підсудність судових справ Оріхівського районного суду Запорізької області змінено та визначено Шевченківському районному суду м. Запоріжжя.

20.04.2023 р. справа надійшла до Шевченківського районного суду м. Запоріжжя.

Ухвалою суду від 24.04.2023 р. справу прийнято до провадження судді Дмитрюк О.В. та призначено підготовче судове засідання.

У підготовчому засіданні 02.11.2023 р. представник позивача просив закрити підготовче провадження та призначити справу до судового розгляду.

Представник Малотокмачанської сільської ради Пологівського р-ну Запорізької області у підготовче засідання не з`явився, 19.09.2023 р. до суду надійшла заява про розгляд справи без участі його представника.

У підготовчому засіданні представник відповідача Пологівської районної державної адміністрації Запорізької області Спесивцева О.С. заявила клопотання про долучення до матеріалів справи доказів щодо можливості врегулювання спору мирним шляхом.

Представник відповідача ОСОБА_1 адвокат Васильєва О.В. у підготовчому засіданні вважала за потрібне відкласти підготовче засідання для вирішення питання щодо врегулювання спору мирним шляхом.

Представник відповідача ТОВ «Мала Токмачка» - адвокат Макаренко О.М. у підготовчому засіданні вважав можливим перейти до розгляду справи по суті, просив закрити підготовче засідання та призначити справу до судового розгляду.

Представник третьої особи Запорізької обласної ради у підготовче засідання не з`явився, направив до суду клопотання про розгляд справи без участі представника.

Представник третьої особи Запорізької обласної державної адміністрації у підготовче засідання не з`явився, направив до суду клопотання про розгляд справи без участі уповноваженого представника.

Представник третьої особи Кабінету Міністрів України Шишлакова О.В. у підготовчому засіданні клопотань не заявила.

Представник третьої особи Головного управління Держгеокадастру у Запорізькій області у підготовче засідання не з`явився. 25.09.2023 р. через систему «Електронний суд» до суду надійшло клопотання про долучення до матеріалів справи доказів та письмові пояснення щодо предмету спору, за змістом яких просить врахувати надані пояснення під час вирішення справи. Причину неявки суду не повідомив.

Підстав для відкладення підготовчого засідання судом не встановлено.

Дії відповідно до ч. 2 ст.197 ЦПК України судом проведено.

Керуючись ст. ст.197, 200 ЦПК України, суд

У Х В А Л И В :

Закрити підготовче провадження у цивільній справі за позовом заступника керівника Запорізької обласної прокуратури в інтересах держави в особі Малотокмачанської сільської ради Пологівського району Запорізької області до Пологівської районної державної адміністрації Запорізької області, ОСОБА_1 , Товариства з обмеженою відповідальністю «Мала Токмачка», треті особи, які не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору на стороні позивача Запорізька обласна рада, Запорізька обласна державна адміністрація, Кабінет Міністрів України, Головне управління Держгеокадастру у Запорізькій області, про усунення перешкод у здійсненні права користування і розпорядження земельною ділянкою шляхом визнання недійсними розпорядження голови Оріхівської РДА, державного акту на право власності на земельну ділянку, договору оренди земельної ділянки, шляхом повернення земельної ділянки з незаконного володіння та шляхом визнання незаконною та скасування державної реєстрації знмельної ділянки та призначити її до судового розгляду у відкритому судовому засіданні на 18 січня 2024 року о 14-00 годині в приміщенні Шевченківського районного суду м. Запоріжжя.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя О.В. Дмитрюк

СудШевченківський районний суд м. Запоріжжя
Дата ухвалення рішення02.11.2023
Оприлюднено17.11.2023
Номер документу114943898
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають із земельних відносин, з них: щодо усунення перешкод у користуванні земельною ділянкою

Судовий реєстр по справі —323/1137/21

Ухвала від 07.08.2024

Цивільне

Запорізький апеляційний суд

Кочеткова І. В.

Ухвала від 11.07.2024

Цивільне

Запорізький апеляційний суд

Кочеткова І. В.

Ухвала від 11.07.2024

Цивільне

Запорізький апеляційний суд

Кочеткова І. В.

Ухвала від 08.07.2024

Цивільне

Запорізький апеляційний суд

Кочеткова І. В.

Ухвала від 02.11.2023

Цивільне

Шевченківський районний суд м. Запоріжжя

Дмитрюк О. В.

Ухвала від 01.08.2023

Цивільне

Шевченківський районний суд м. Запоріжжя

Дмитрюк О. В.

Ухвала від 17.07.2023

Цивільне

Шевченківський районний суд м. Запоріжжя

Дмитрюк О. В.

Ухвала від 24.04.2023

Цивільне

Шевченківський районний суд м. Запоріжжя

Дмитрюк О. В.

Ухвала від 06.08.2021

Цивільне

Оріхівський районний суд Запорізької області

Мінаєв М. М.

Ухвала від 25.06.2021

Цивільне

Оріхівський районний суд Запорізької області

Смокович М. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні