Ухвала
від 15.11.2023 по справі 530/967/23
ЗІНЬКІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 530/967/23

Номер провадження 2/530/354/23

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

15.11.2023 м. Зіньків

Зіньківський районний суд Полтавської області в складі головуючого судді Ситник О.В., за участі секретаря судового засідання Стрілець Л.Г. в підготовчому судовому засіданні в м. Зіньків розглянувши цивільну справу за позовом ОСОБА_1 ( місце проживання АДРЕСА_1 ) поданої її представником адвокатом Зінченко Оксаною Григорівною до Товариства з обмеженою відповідальністю «Україна Агроінвест» ( с. Бобрівник Полтавського району Полтавської області , код ЄДРПОУ 03772097 ) та до Товариства з обмеженою відповідальністю «Українська універсальна біржа»( м. Полтава вул. Шевченка 52 , код ЄДРПОУ 25158707) , Зіньківська об`єднана територіальна громада в особі Зіньківської міської ради ( м. Зіньків вул. Воздвиженська буд. № 40 , код ЄДРПОУ 13955982) , про визнання договору купівлі продажу дійсним та визнання права власності на нерухоме майно , -

ВСТАНОВИВ :

В провадженні Зіньківського районного суду Полтавської області перебуває цивільна справа за позовом ОСОБА_1 поданої її представником адвокатом Зінченко Оксаною Григорівною до Товариства з обмеженою відповідальністю «Україна Агроінвест» , Товариства з обмеженою відповідальністю «Українська універсальна біржа» та Зіньківської об`єднаної територіальної громади в особі Зіньківської міської ради про визнання договору купівлі продажу дійсним та визнання права власності на нерухоме майно .

Відповідно до ухвали судді від 21.07.2023 року визначено здійснювати розгляд справи за правилами загального позовного провадження та призначено підготовче судове засідання з повідомленням учасників справи у зв`язку з необхідністю виконання завдань підготовчого провадження на 14.09.2023 року , але в зв`язку з тим що суддя перебувала на лікарняному , підготовче судове засідання відкладено на 15.11.2023 рік.

15.11.2023 року в підготовче судове засідання сторони не з`явились , повідомлені належним чином , надали заяви про розгляд справи у їх відсутність , відзивів та заперечень від відповідачів не надійшло.

За змістом ч.ч.1, 2ст.189 ЦПК Українизавданнями підготовчого провадження є: остаточне визначення предмета спору та характеру спірних правовідносин, позовних вимог та складу учасників судового процесу; з`ясування заперечень проти позовних вимог; визначення обставин справи, які підлягають встановленню, та зібрання відповідних доказів; вирішення відводів; визначення порядку розгляду справи; вчинення інших дій з метою забезпечення правильного, своєчасного і безперешкодного розгляду справи по суті.

Відповідно до приписів ч.2ст.197 ЦПК Українив підготовчому судовому засіданні з метою забезпечення правильного, своєчасного і безперешкодного розгляду справи по суті судом: з`ясовано питання про наявність підстав для відводів; визначено питання про склад учасників судового процесу; з`ясовуються обсяг доказів, наданих сторонами, на які вони посилаються у позові і запереченні проти позовних вимог; встановлюються строки для подання відповіді на відзив та заперечення; визначається дата, час і місце проведення судового засідання для розгляду справи по суті; встановлюється порядок з`ясування обставин, на які сторони посилаються як на підставу своїх вимог і заперечень, та порядок дослідження доказів, якими вони обґрунтовуються під час розгляду справи по суті (пояснення учасників цивільного процесу та дослідження письмових доказів); встановлюється в учасників судового процесу заяв та клопотань, в тому числі, щодо вступу у справу інших осіб та виклик свідків, витребування додаткових доказів.

Згідно положень п.3 ч.2ст.200 ЦПК України, за результатами підготовчого судового засідання суд постановляє ухвалу про закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

Виконавши завдання підготовчого провадження та відповідно до вимог ч.5ст.200 ЦПК України, суд приходить до висновку про закриття підготовчого судового засідання та призначення справи до судового розгляду по суті.

На підставі викладеного та керуючись ст. 84,189,196,197,200,258,260,353 ЦПК України, суд,-

У Х В А Л И В:

1.Закрити підготовче провадження в цивільній справі за позовом ОСОБА_1 поданої її представником адвокатом Зінченко Оксаною Григорівною до Товариства з обмеженою відповідальністю «Україна Агроінвест» , Товариства з обмеженою відповідальністю «Українська універсальна біржа» та Зіньківської об`єднаної територіальної громади в особі Зіньківської міської ради про визнання договору купівлі продажу дійсним та визнання права власності на нерухоме майно

2.Призначити судове засідання для розгляду справи по суті на 07грудня 2023року о 09 год.00хв. в залі судових засідань Зіньківського районного суду Полтавської області Про час і місце судового засідання повідомити учасників справи.

Ухвала не підлягає оскарженню окремо від рішення суду.

Заперечення на ухвалу включаються до апеляційної скарги на рішення суду.

Ухвала набирає законної сили негайно після її проголошення

СуддяО. В. Ситник

Дата ухвалення рішення15.11.2023
Оприлюднено17.11.2023
Номер документу114948107
СудочинствоЦивільне
Сутьвизнання договору купівлі продажу дійсним та визнання права власності на нерухоме майно

Судовий реєстр по справі —530/967/23

Рішення від 07.12.2023

Цивільне

Зіньківський районний суд Полтавської області

Ситник О. В.

Ухвала від 21.07.2023

Цивільне

Зіньківський районний суд Полтавської області

Ситник О. В.

Ухвала від 15.11.2023

Цивільне

Зіньківський районний суд Полтавської області

Ситник О. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні