Ухвала
від 16.11.2023 по справі 914/3353/23
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

79014,м.Львів, вул.Личаківська, 128

УХВАЛА

про прийняття заяви у справі про банкрутство

16.11.2023 Справа № 914/3353/23

Суддя Чорній Л.З., розглянувши матеріали заяви: Товариства з обмеженою відповідальністю «РОМСТАЛ УКРАЇНА», м.Київ

про відкриття провадження у справі про банкрутство: Товариства з обмеженою відповідальністю «ТЕТЕС-ТЕХНОЛОДЖІ» (79012, м.Львів, пр. Червоної Калини, буд. 62А, ЄДРПОУ 40280441)

ВСТАНОВИВ:

На розгляд Господарського суду Львівської області 13.11.2023 надійшла заява Товариства з обмеженою відповідальністю «РОМСТАЛ УКРАЇНА» про відкриття провадження у справі про банкрутство Товариства з обмеженою відповідальністю «ТЕТЕС-ТЕХНОЛОДЖІ» (79012, м.Львів, пр. Червоної Калини, буд. 62А, ЄДРПОУ 40280441).

Дослідивши подані матеріали суд визнав їх достатніми для прийняття заяви про відкриття провадження у справі про банкрутство ТОВ «ТЕТЕС-ТЕХНОЛОДЖІ» до розгляду.

Згідно абзаців 1-4 пункту 2-1 Прикінцевих та перехідних та положень Кодексу України з процедур банкрутства до дня початку функціонування Єдиної судової інформаційно-телекомунікаційної системи призначення арбітражного керуючого для виконання повноважень розпорядника майна або керуючого реструктуризацією у разі відкриття провадження у справі про банкрутство (неплатоспроможність) здійснюється з урахуванням особливостей, визначених цим пунктом.

Заява ініціюючого кредитора або боржника - фізичної особи про відкриття провадження у справі про банкрутство (неплатоспроможність), крім відомостей, передбачених частиною першою статті 34, частиною другою статті 116 цього Кодексу, повинна містити пропозицію щодо кандидатури арбітражного керуючого для виконання повноважень розпорядника майна або керуючого реструктуризацією.

Ініціюючий кредитор або боржник - фізична особа додає до заяви про відкриття провадження у справі про банкрутство (неплатоспроможність) заяву арбітражного керуючого, зазначеного в абзаці другому цього пункту, про участь у справі, яка повинна відповідати вимогам, встановленим частиною третьою статті 28 цього Кодексу.

Господарський суд, відкриваючи провадження у справі про банкрутство (неплатоспроможність), призначає арбітражного керуючого, зазначеного в абзаці другому цього пункту, розпорядником майна або керуючим реструктуризацією.

Заява Товариства з обмеженою відповідальністю «РОМСТАЛ УКРАЇНА» про відкриття провадження у справі про банкрутство містить пропозицію щодо кандидатури арбітражного керуючого для виконання повноважень розпорядника майна ТОВ «ТЕТЕС-ТЕХНОЛОДЖІ». Заявник просить призначити розпорядником майна ТОВ «ТЕТЕС-ТЕХНОЛОДЖІ» арбітражного керуючого Панченка Романа Миколайовича (свідоцтво про право на здійснення діяльності арбітражного керуючого (розпорядника майна, керуючого санацією, ліквідатора) №1814 від 15.06.2017).

Відповідно до п. 1-6 Прикінцевих та перехідних положень Кодексу України з процедур банкрутства установлено, що тимчасово, під час дії воєнного стану, введеного Указом Президента України від 24 лютого 2022 року № 64/2022 «Про введення воєнного стану в Україні», затвердженим Законом України від 24 лютого 2022 року № 2102-ІХ, а також протягом шести місяців після його припинення чи скасування стосовно боржника справу про банкрутство (неплатоспроможність) може бути відкрито без здійснення авансування передбаченої цим Кодексом винагороди арбітражному керуючому на депозитний рахунок суду. У такому разі до заяви про відкриття справи про банкрутство (неплатоспроможність) додається копія укладеної заявником угоди з обраним ним арбітражним керуючим про виконання арбітражним керуючим повноважень у справі про банкрутство (неплатоспроможність) до її закриття з виплатою на умовах, визначених цією угодою, винагороди в розмірі, що не має перевищувати розмір, встановлений цим Кодексом. Господарський суд, відкриваючи провадження у справі про банкрутство (неплатоспроможність) відповідно до цього пункту, призначає розпорядником майна або керуючим реструктуризацією арбітражного керуючого, з яким заявником укладено угоду.

До заяви про відкриття провадження у справі про банкрутство ТОВ «ТЕТЕС-ТЕХНОЛОДЖІ» додано договір №01/16.10.2023 від 16.10.2023 про оплату послуг арбітражного керуючого в справі, укладений між ТОВ «РОМСТАЛ УКРАЇНА» та арбітражним керуючим Панченко Р.М.

Розглянувши матеріали заяви, господарський суд визнав їх достатніми для прийняття заяви про відкриття провадження у справі про банкрутство до розгляду.

Керуючись ст. ст. 8, 35, 36 Кодексу України з процедур банкрутства, ст. 234, 235 Господарського процесуального кодексу України, суд

УХВАЛИВ:

1. Заяву Товариства з обмеженою відповідальністю «РОМСТАЛ УКРАЇНА» про відкриття провадження у справі про банкрутство Товариства з обмеженою відповідальністю «ТЕТЕС-ТЕХНОЛОДЖІ» прийняти до розгляду.

2. Підготовче засідання суду призначити на 06.12.23 на 13:20 год. яке відбудеться в приміщенні господарського суду Львівської області за адресою: м. Львів, вул. Личаківська,128, 2 поверх, зал судового засідання.

3. Зобов`язати заявника надати: оригінали документів доданих до заяви (для огляду у судовому засіданні); а також додаткові відомості (за їх наявності), необхідні для вирішення питання про відкриття провадження у справі про банкрутство; письмово повідомити суд про наявність чи відсутність обставин, передбачених п. п. 2,3 ч. 1 ст. 175 або п. 3 ч. 1 ст. 226 ГПК України.

4. Копію ухвали надіслати заявниці, арбітражному керуючому Панченко Р.М., органу ВДВС, Головному управлінню ДПС у Львівській області, Західному міжрегіональному управлінню Міністерства юстиції Відділу з питань банкрутства.

Ухвала набирає законної сили з моменту її прийняття.

Веб-адреса сторінки на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі інтернет, за якою учасники справи можуть отримати інформацію у справі, що розглядається - http://lv.arbitr.gov.ua /sud5015/.

Суд звертає увагу учасників справи, що відповідно до ч. 6 ст. 6 ГПК України адвокати, нотаріуси, державні та приватні виконавці, арбітражні керуючі, судові експерти, органи державної влади та інші державні органи, органи місцевого самоврядування, інші юридичні особи реєструють свої електронні кабінети в Єдиній судовій інформаційно-телекомунікаційній системі або її окремій підсистемі (модулі), що забезпечує обмін документами, в обов`язковому порядку. Інші особи реєструють свої електронні кабінети в Єдиній судовій інформаційно-телекомунікаційній системі або її окремій підсистемі (модулі), що забезпечує обмін документами, в добровільному порядку.

Процесуальні наслідки, передбачені цим Кодексом у разі звернення до суду з документом особи, яка відповідно до цієї частини зобов`язана зареєструвати електронний кабінет, але не зареєструвала його, застосовуються судом також у випадках, якщо інтереси такої особи у справі представляє адвокат.

Якщо реєстрація електронного кабінету в Єдиній судовій інформаційно-телекомунікаційній системі або її окремій підсистемі (модулі), що забезпечує обмін документами, суперечить релігійним переконанням особи, яка зобов`язана його зареєструвати відповідно до цієї частини, передбачені цим Кодексом процесуальні наслідки звернення до суду такою особою без реєстрації електронного кабінету у вигляді залишення її документа без руху, його повернення або залишення без розгляду не застосовуються за умови, що особа заявила про такі обставини одночасно із поданням відповідного документа шляхом подання окремої обґрунтованої письмової заяви.

Суддя Чорній Л.З.

Дата ухвалення рішення16.11.2023
Оприлюднено17.11.2023
Номер документу114954086
СудочинствоГосподарське
Сутьбанкрутство: Товариства з обмеженою відповідальністю «ТЕТЕС-ТЕХНОЛОДЖІ» (79012, м.Львів, пр. Червоної Калини, буд. 62А, ЄДРПОУ 40280441

Судовий реєстр по справі —914/3353/23

Ухвала від 11.04.2024

Господарське

Господарський суд Львівської області

Чорній Л.З.

Ухвала від 03.04.2024

Господарське

Господарський суд Львівської області

Чорній Л.З.

Ухвала від 06.03.2024

Господарське

Господарський суд Львівської області

Чорній Л.З.

Ухвала від 28.02.2024

Господарське

Господарський суд Львівської області

Чорній Л.З.

Ухвала від 17.01.2024

Господарське

Господарський суд Львівської області

Чорній Л.З.

Ухвала від 06.12.2023

Господарське

Господарський суд Львівської області

Чорній Л.З.

Ухвала від 01.12.2023

Господарське

Господарський суд Львівської області

Чорній Л.З.

Ухвала від 16.11.2023

Господарське

Господарський суд Львівської області

Чорній Л.З.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні