Ухвала
від 15.11.2023 по справі 758/9453/22
ПОДІЛЬСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МІСТА КИЄВА

Справа № 758/9453/22

У Х В А Л А

І М Е Н Е М У К Р А Ї Н И

15 листопада 2023 року Подільський районний суду міста Києва у складі головуючої судді Будзан Л.Д., за участю секретаря судового засідання Соколовської А.А., розглянувши відкритому підготовчому судовому засіданні в залі суду цивільну справу за позовом ОСОБА_1 , приватного нотаріуса Київського міського нотаріального округу м.Київ Донець Тетяни Миколаївни, приватного нотаріуса Київського міського нотаріального округу м.Київ Комарницької Ольги Володимирівни, ОСОБА_2 , ОСОБА_3 , приватного нотаріуса Київського міського нотаріального округу Падалки Романа Олеговича, Товариства з обмеженою відповідальністю «Курсор-Авто» про визнання протиправними та скасування рішень про державну реєстрацію права приватної власності, припинення права власності, звільнення самовільно зайнятої земельної ділянки та приведення у придатний для використання стан, -

В С Т А Н О В И В:

У провадженні Подільського районного суду м. Києва перебуває вказана вище цивільна справа.

Ухвалою Подільського районного суду м. Києва від 25.11.2022 відкрито провадження у вказаній справі, справу призначено до розгляду в порядку загального позовного провадження.

В підготовче судове засідання позивач, будучи належним чином повідомленим, не з`явився.

Відповідачі, будучи належним чином повідомленими, в судове засідання не з`явились.

Розглянувши матеріали справи, суд дійшов наступного висновку.

Відповідно до ст. 53 ЦПК України у випадку, якщо при вирішенні питання про відкриття провадження у справі або при підготовці справи до розгляду суд встановить, що рішення суду може вплинути на права та обов`язки осіб, що не є стороною у справі, суд залучає таких осіб до участі у справі як третіх осіб, які не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору.

Із позовної заяви вбачається, що об`єкти нерухомого майна, щодо яких позивач просить суд визнати протиправним та скасувати рішення про державну реєстрацію перебувають на території індивідуально збірно-роздрібних та цегляних гаражів гаражного кооперативу «Вікторія».

Таким чином, виходячи зі змісту заявлених позовних вимог, суд вважає, що рішення у даній справі може вплинути на права та обов`язки гаражного кооперативу ««Вікторія», а тому вказане підприємство слід залучити до розгляду даної справи в якості третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмету спору .

На підставі викладеного, керуючись ст. 53, 258-261, 353 ЦПК України, суд, -

П О С Т А Н О В И В:

Залучити до участі у цивільній справі за позовом ОСОБА_1 , приватного нотаріуса Київського міського нотаріального округу м.Київ Донець Тетяни Миколаївни, приватного нотаріуса Київського міського нотаріального округу м.Київ Комарницької Ольги Володимирівни, ОСОБА_2 , ОСОБА_3 , приватного нотаріуса Київського міського нотаріального округу Падалки Романа Олеговича, Товариства з обмеженою відповідальністю «Курсор-Авто» про визнання протиправними та скасування рішень про державну реєстрацію права приватної власності, припинення права власності, звільнення самовільно зайнятої земельної ділянки та приведення у придатний для використання стан у якості третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмету спору - гаражний кооператив «Вікторія» (м. Київ, просп. Правди, буд. 39, гараж 24, ряд. 11).

Підготовче судове засідання у вказаній справі відкласти на 10 год. 00 хв. 09 січня 2024 року, про що повідомити учасників справи.

Копію ухвали направити учасникам справи, а третій особі, окрім копії ухвали, направити також копію позовної заяви.

Роз`яснити третій особі право подати до суду письмові пояснення щодо позову у семиденний строк з дня вручення даної ухвали.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя Леся БУДЗАН

СудПодільський районний суд міста Києва
Дата ухвалення рішення15.11.2023
Оприлюднено20.11.2023
Номер документу114965173
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають із земельних відносин, з них: визнання незаконним акта, що порушує право власності на земельну ділянку

Судовий реєстр по справі —758/9453/22

Ухвала від 11.09.2024

Цивільне

Подільський районний суд міста Києва

Будзан Л. Д.

Ухвала від 02.04.2024

Цивільне

Подільський районний суд міста Києва

Будзан Л. Д.

Ухвала від 15.11.2023

Цивільне

Подільський районний суд міста Києва

Будзан Л. Д.

Ухвала від 25.07.2023

Цивільне

Подільський районний суд міста Києва

Будзан Л. Д.

Ухвала від 01.06.2023

Цивільне

Подільський районний суд міста Києва

Будзан Л. Д.

Ухвала від 25.11.2022

Цивільне

Подільський районний суд міста Києва

Будзан Л. Д.

Ухвала від 25.10.2022

Цивільне

Подільський районний суд міста Києва

Будзан Л. Д.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні