Ухвала
від 20.11.2023 по справі 463/10025/23
ЛИЧАКІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ЛЬВОВА

Справа №463/10025/23

Провадження №1-кс/463/8562/23

У Х В А Л А

20 листопада 2023 року м. Львів

Слідчий суддя Личаківського районного суду м. Львова ОСОБА_1 , з участю секретаря судових засідань ОСОБА_2 , детектива ОСОБА_3 , адвоката ОСОБА_4 , розглянувши клопотання старшого детектива Підрозділу детективів (на правах самостійного Управління) Територіального управління Бюро економічної безпеки у Львівській області ОСОБА_5 , погоджене прокурором відділу нагляду за додержанням законів органами Бюро економічної безпеки України Львівської обласної прокуратури ОСОБА_6 , про накладення арешту на майно у кримінальному провадженні №72023141400000007 від 26.09.2023, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1ст. 212 КК України, -

встановив:

16.11.2023 року старший детективПідрозділу детективів(направах самостійногоУправління)Територіального управлінняБюро економічноїбезпеки уЛьвівській областіза погодженнямз прокурором звернувся до слідчого судді Личаківського районного суду м. Львова з клопотаннямпро накладення арештуна майно, виявлене та вилучене 14.11.2023 в ході проведення обшуку в офісних приміщеннях ТОВ «Партнер Дістрібьюшн» (ЄДРПОУ 37171990) за адресою: Львівська область, м.Львів, вул.Т.Шевченка, 313, корп. 8, детальний перелік якого відображено у прохальній частині поданого детективом клопотання та протоколі обшуку від 14.11.2023 року, а також додатку (описі вилученого майна) до нього.

Клопотання мотивуєтим,щоу провадженні Підрозділу детективів (на правах самостійного Управління) ТУ БЕБ у Львівській області, перебуває кримінальне провадження №72023141400000007 від 26.09.2023, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1ст. 212 КК України.

У ході досудового розслідування встановлено, що службові особи ТОВ «Партнер Дістрібьюшн» (ЄДРПОУ 37171990) шляхом не відображення в податковому обліку реального обсягу здійснених господарських операцій з постачання/продажу товарів ухилились від сплати ПДВ до державного бюджету у значних розмірах.

За попередніми висновками аналітичного продукту ТУ БЕБ у Львівській області від 22.09.2023 за №2.1.-10/332-23 службові особи ТОВ «Партнер Дістрібьюшн» у порушення вимог п.185.1 ст. 185, п.187.1 ст.187, п.198.1, п.198.5 ст.198, п.201.1, п.201.2, п.201.10 ст.201 Податкового кодексу України за податкові звітні періоди з січня по серпень 2023 року ймовірно не відобразили у податковому обліку підприємства об`єкт оподаткування ПДВ на загальну суму 194652715 грн. внаслідок чого у податкових деклараціях з ПДВ за вищевказаний період приховано від декларування та сплати зобов`язання з ПДВ у сумі 38925143 грн.

Згідно матеріалів оперативного підрозділу Управління СБ України у Львівській області, який залучено у даному кримінальному провадженні органом досудового розслідування згідно ст. 41 КПК України, службовими особи ТОВ «Партнер Дістрібюшн» в період з 01.01.2023 по теперішній час з метою ухилення від сплати податків здійснюється придбання у підприємств реального сектору економіки товарів (корма для тварин, слабоалкогольні напої, вітрини холодильні, олія соняшникова, майонез та пальне) після чого з метою приховування фактів необлікового продажу частини з вищевказаних товарів та обігу «тіньової» грошової маси/виручки від цієї реалізації впроваджено протиправний механізм «продажу» податкового кредиту шляхом видачі податкових накладних про нібито надані послуги вантажних перевезень (без зазначення реальних маршрутів вантажних ТЗ у первинних документах бухгалтерського і податкового обліку) в адресу контрольованих учасниками і організаторами схеми підприємств, а саме: ТОВ «Елтікс +» (ЄДРПОУ 40036540), ТОВ «Трансавто+» (ЄДРПОУ 40033707), ТОВ «Захід Сервіс Україна» (ЄДРПОУ 37162389), ТОВ «Автотрейд+» (ЄДРПОУ 40901142), ТОВ «Євроінформ- «Безпека» (ЄДРПОУ 37244141).

Встановлено, що посадові особи ТОВ «Партнер Дістрібьюшн» подають свою електронну звітність з однієї ІР адреси: - НОМЕР_1 з підприємствами покупцями, які є вочевидь пов`язаними та задіяні в ланцюгу постачання послуг), а саме: ТОВ «Елтікс +», ТОВ «Трансавто+», ТОВ «Захід Сервіс Україна», ТОВ «Автотрейд+», ТОВ «Євроінформ- «Безпека».

Реалізація злочинної схеми службовими особами ТОВ «Партнер Дістрібюшн» та інших суб`єктів господарювання, які є пов`язаними між собою та діють узгоджено, дозволяє не тільки приховати податкові зобов`язання з ПДВ (умисно ухилятись від сплати податків), але й надавати «послуги» кінцевим вигодонабувачам такої схеми внаслідок «продажу» послуг з формування податкового кредиту по безтоварним операціям для кінцевих вигодонабувачів, які отримують «тіньову готівку» від представників ТОВ «Партнер Дістрібюшн» за вирахуванням відсотків винагороди, що обумовлюється домовленостями з організаторами та виконавцями цієї схеми.

У ході досудового розслідування, оперативним підрозділом Управління СБ України у Львівській області, надано інформацію, яка свідчить про те, що документальні матеріали та інші предмети, які можуть бути використані як докази у вчинені злочину службовими особами ТОВ «Партнер Дістрібьюшн» знаходяться за адресою здійснення діяльності ТОВ «Партнер Дістрібюшн»: м.Львів, вул. Т. Шевченка, буд. 313, корп. 8.

В ході проведення досудового розслідування 14.11.2023 на підставі ухвали слідчого судді Личаківського районного суду м. Львова проведено обшук в офісних приміщеннях ТОВ «Партнер Дістрібьюшн» за адресою: Львівська область, м.Львів, вул.Т.Шевченка, 313, корп. 8, під час проведення якого виявлено та вилучено речі, документи та майно, з клопотанням про накладення арешту на які звернувся детектив.

Речі,документи тамайно,вилучені вході проведенняобшуку постановою детектива від 15.11.2023 року визнано речовими доказами по справі.

Оскільки вказане майно відповідає критеріям, зазначеним у ст. 98 КПК України, та є речовими доказами, то детектив вважає, що виникла необхідність у його арешті.

Майно, на яке детектив просить накласти арешт, само по собі та в сукупності з іншими матеріалами кримінального провадження має суттєве значення для встановлення важливих обставин у кримінальному провадженні. Крім того, за твердженням детектива, на даний час, у вказаному кримінальному провадженні триває досудове розслідування та необхідно провести ряд судових експертиз. Разом з тим, з метою тимчасового позбавлення можливості відчужувати, розпоряджатися будь-яким чином та використовувати вилучене майно, яке є доказом можливого кримінального правопорушення, унеможливлення настання наслідків, які можуть перешкодити досягненню мети кримінального провадження, необхідністю призначення експертиз матеріалів, виникла необхідність у накладенні арешту на тимчасово вилучене майно.

У зв`язкуіз цим є необхідність у накладенні арешту на вказане майно з метою збереження речових доказів відповідно до п. 1 ч. 2 ст. 170 КПК України.

А тому детектив за погодженням з прокурором звернувся до суду з відповідним клопотанням, яке просить задовольнити.

Детектив всудовому засіданніподане клопотанняпідтримала вповному обсязіз підстав,передбачених вньому,та просилатаке задовольнити,наклавши арештна вилученев ходіпроведення обшукумайно.Додатково пояснила,що підчас проведенняобшуку буловиявлено дверів приміщеннята запропонованодиректору ТОВ «Партнер Дістрібьюшн» ОСОБА_7 надати доступ до даного приміщення. Однак останній вказав, що дане приміщення не перебуває у його чи ТОВ «Партнер Дістрібьюшн» користуванні чи володінні, а тому такий доступ надати не може. В подальшому, підчас слідчої дії, було прийнято рішення про примусовий вхід до даного приміщення. В даному приміщенні були наявні серверне обладнання, харди та флеш карти. Зазначені речі вказували на приналежність до ТОВ «Партнер Дістрібьюшн», однак директор ТОВ «Партнер Дістрібьюшн» ОСОБА_7 вказував, що це не їхнє майно. Крім цього, зазначені носії цифрової інформації містять паролі захисту до таких, тобто доступ до таких пов`язаний зподоланням системилогічного захисту.Детективом післявилучення зазначеногомайна,були здійсненіспроби оглядуносіїв,з метоюзняття інформаціїз таких,однак оскільки доступ до таких пов`язаний з подоланням системи логічного захисту, такі дії результату не дали. Отримання інформації з таких носіїв можливе лише в результаті проведення експертного дослідження, залученням відповідного експерта.

Адвокат ОСОБА_4 в судовомузасіданні заперечивщодо задоволенняклопотання,в задоволеннітакого проситьвідмовити.Вказав,що обшукпроведено зпорушенням вимогКПК України. Детектив не мав права вилучати комп`ютерні системи, а мав лише скачати інформацію з них. Доступ детективу ніхто не обмежував.

Заслухавши пояснення учасників справи, оглянувши матеріали клопотання та додані до нього письмові документи, вважаю, що клопотання слід задовольнити виходячи з наступних підстав.

Встановлено, що у провадженні Підрозділу детективів (на правах самостійного Управління) ТУ БЕБ у Львівській області, перебуває кримінальне провадження №72023141400000007 від 26.09.2023, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1ст. 212 КК України.

У ході досудового розслідування встановлено, що службові особи ТОВ «Партнер Дістрібьюшн» (ЄДРПОУ 37171990) шляхом не відображення в податковому обліку реального обсягу здійснених господарських операцій з постачання/продажу товарів ухилились від сплати ПДВ до державного бюджету у значних розмірах.

В ході проведення досудового розслідування 14.11.2023 15.11.2023 на підставі ухвали слідчого судді Личаківського районного суду м. Львова проведено обшук в офісних приміщеннях ТОВ «Партнер Дістрібьюшн» за адресою:Львівська область, м.Львів, вул.Т.Шевченка, 313, корп. 8, під час проведення якого виявлено та вилучено речі, документи та майно, з клопотанням про накладення арешту на які звернувся детектив. Факт проведення обшуку стверджується долученою до матеріалів клопотання копією протоколу обшуку від 14.11.2023 року, а також додатку (опис вилученого майна) до нього.

Ухвалою слідчого судді Личаківського районного суду м. Львова від 09.11.2023, надано дозвіл на проведення обшукув офісних приміщеннях ТОВ «Партнер Дістрібьюшн» за адресою: Львівська область, м.Львів, вул.Т.Шевченка, 313, корп. 8 .

Речі,документи тамайно,вилучені вході проведенняобшуку постановою детектива від 15.11.2023 року визнано речовими доказами по справі.

Відповідно до ч.1ст.170КПК України арештом майна є тимчасове, до скасування у встановленому цим Кодексом порядку, позбавлення за ухвалою слідчого судді або суду права на відчуження, розпорядження та/або користування майном, щодо якого існує сукупність підстав чи розумних підозр вважати, що воно є доказом злочину, підлягає спеціальній конфіскації у підозрюваного, обвинуваченого, засудженого, третіх осіб, конфіскації у юридичної особи, для забезпечення цивільного позову, стягнення з юридичної особи отриманої неправомірної вигоди, можливої конфіскації майна. Арешт майна скасовується у встановленому цим Кодексом порядку.

Крім цього, п.1 ч.2ст.170КПК України передбачено, що арешт майна допускається з метою забезпечення збереження речових доказів.

Відповідно до ч.3ст.170КПК України у випадку, передбаченому пунктом 1 частини другої цієї статті, арешт накладається на майно будь-якої фізичної або юридичної особи за наявності достатніх підстав вважати, що воно відповідає критеріям, зазначеним у статті 98 цього Кодексу(речовими доказами є матеріальні об`єкти, які були знаряддям вчинення кримінального правопорушення, зберегли на собі його сліди або містять інші відомості, які можуть бути використані як доказ факту чи обставин, що встановлюються під час кримінального провадження, в тому числі предмети, що були об`єктом кримінально протиправних дій, гроші, цінності та інші речі, набуті кримінально протиправним шляхом або отримані юридичною особою внаслідок вчинення кримінального правопорушення).

Відповідно до ч.3 ст. 170 КПК України у випадку, передбаченомупунктом 1частини другої цієї статті, арешт накладається на майно будь-якої фізичної або юридичної особи за наявності достатніх підстав вважати, що воно відповідає критеріям, зазначеним устатті 98цього Кодексу.

Арешт на комп`ютерні системи чи їх частини накладається лише у випадках, якщо вони отримані внаслідок вчинення кримінального правопорушення або є засобом чи знаряддям його вчинення, або зберегли на собі сліди кримінального правопорушення, або у випадках, передбаченихпунктами 2,3,4частини другою цієї статті, або якщо їх надання разом з інформацією, що на них міститься, є необхідною умовою проведення експертного дослідження, а також якщо доступ до комп`ютерних систем чи їх частин обмежується їх власником, володільцем або утримувачем чи пов`язаний з подоланням системи логічного захисту.

Зважаючи на вищенаведене та з урахуванням того, майно, на яке детектив просить накласти арешт, само по собі та в сукупності з іншими матеріалами кримінального провадження має суттєве значення для встановлення важливих обставин у кримінальному провадженні, а тому з метою збереження речових доказів суд вважає обгрунтованими покликання детектива на виниклу необхідність у накладенні арешту на майно, та вважає, що таке клопотання слід задовольнити, оскільки на даному етапі кримінального провадження потреби досудовогорозслідування виправдовуютьтакий ступіньвтручання управа ісвободи особи,про якийідеться вклопотанні детектива.

Що стосується клопотання детектива в частині накладення арешту на вилучену комп`ютерну техніку, то з врахуванням того, що доступ до інформації на такій детективу не надавався, доступ до таких пов`язаний з подоланням системи логічного захисту та потребує проведення експертного дослідження, з залученням відповідного експерта, приходжу до висновку про необхідність накладення арешту на комп`ютерну техніку, з метою виконання завдань кримінального провадження.

Роз`яснити власнику,що відповіднодо ст.174КПК України,такий непозбавлений можливостізвернутись дослідчого суддіз клопотаннямпро скасуванняарешту майна,якщо в подальшому застосуванні цього заходу відпаде потреба.

Керуючись вимогами ст. ст.117,170-173,309,395 КПК України, -

постановив:

Клопотання задовольнити.

Накласти арешт на майно, яке вилучено 14-15.11.2023 в ході проведення обшуку в офісних приміщеннях ТОВ «Партнер Дістрібьюшн» (ЄДРПОУ 37171990) за адресою:Львівська область, м.Львів, вул. Т.Шевченка, 313, корп. 8, та визнано речовими доказами у кримінальному провадженні №72023141400000007 від 26.09.2023, а саме:

- податкові декларації з податку на додану вартість, довідки про суми від`ємного значення звітного (податкового) періоду, яка зараховується до складу податкового кредиту наступного (звітного) періоду, відомості про суми податку на додану вартість зазначені в податкових накладних, не зареєстровані в ЄРПН та про податковий кредит з урахуванням його коригування, квитанції, повідомлення про надання інформації та копії документів за період з січня 2023 по вересень 2023 року на 273 арк., які поміщенні до папки- скоросшивач синього кольору з надписом «звітність по ПДВ 2023»;

- копії договорів перевезення ТОВ «Партнер Дістрібьюшн» та ТОВ «Автотрейд+»,ТОВ «Елтікс+», копії договорів оренди транспортного засобу ТОВ «Партнер Дістрібьюшн» та ТОВ «Євроінформ Безпека», ТОВ «Захід Сервіс Україна», ТОВ «Автотрейд+», ТОВ «Елтікс+», ТОВ «Трансавто+», які поміщено до папки -скоросшивач чорного кольору з надписом «оренда транспорту з - 2020»на 47 арк.;

- список Дебітового с-до по рах 105 по орендованим машинам «Захід Сервіс Україна» на 25.09.2023 на 1 арк., видаткові накладні ТОВ «ПарнетДістрібьюшн» та ТОВ «Захід Сервіс Україна» №250, 251, 252 від 25.09.2023, картки рахунку на 10 арк., які поміщено до файлу прозорого кольору;

- накладні на відпуск товарів в адресу ТОВ «Партнер Дістрібьюшн», оборотно сальдові відомості по рах. 203 на 19 арк., які поміщено до файлу прозорого кольору;

- оборотно - сальдові відомості ТОВ «Партнер Дістрібьюшн» по рахунку 631 та акти звірки на 11 арк. ,чорнові записи на 1 арк., які поміщено до файлу прозорого кольору;

- копія договору №24пк-6227/23 від 21.02.2023 з додатковим договором про врегулювання відносин документообігу та листом інформування на 10 арк., які поміщено до файлу прозорого кольору;

- список машин, що орендуються ТОВ «Партнер Дістрібьюшн» на 01.03.2023 на 5 арк.;

- реєстр працівників, що отримували паливо по картах за 1 квартал 2023 року на 1 арк.;

- реєстр працівників, що отримували паливо по картах за 2 квартал 2023 року на 1 арк.;

- реєстр працівників, що отримували паливо по картах за 3 квартал 2023 року на 1 арк.;

- проекти договору про часткову зміну договору про надання поворотної фінансової допомоги від 22.04.2022 №б/н між ТОВ «Захід Сервіс Україна» та ОСОБА_8 на 1 арк., проект угоди №1/143/2022-о від 31.10.2023 від директора ТОВ «Елтікс +» ОСОБА_9 » на 1 арк., проект листа від директора ТОВ «Елтікс +» ОСОБА_9 » на 1 арк.;

- акти надання послуг між ТОВ «Партнер Дістрібьюшн» та ТОВ «Євроінформ Безпека», акти надання послуг між ТОВ «Партнер Дістрібьюшн» та ТОВ «Автотрейд +», акти надання послуг між ТОВ «Партнер Дістрібьюшн» та ТОВ «Трансавто+», акти надання послуг між ТОВ «Партнер Дістрібьюшн» та ТОВ «Захід Сервіс Україна», акти надання послуг між ТОВ «Партнер Дістрібьюшн» та ТОВ «Елтікс+» копії та оригінали заявки на перевезення вантажу, копії товарно транспортних накладних за період квітень 2023 року на 601 арк., які поміщено до папки- скорозшивач помаранчевого кольору з надписом «транспорт послуги квітень 2023р»;

- акти надання послуг між ТОВ «ПарнерДістрібьюшн» та ТОВ «Елтікс+», копії товаро транспорних накладних , акти надання послуг ТОВ «Партнер Дістрібьюшн» та ТОВ «Трансавто+», заявки на перевезення вантажу, акти надання послуг між ТОВ «ПарнерДістрібьюшн» та ТОВ «Євроінформ -Безпека», акти надання послуг між ТОВ «ПарнерДістрібьюшн» та ТОВ «Автотрейд+» за лютий 2023 на 426 арк., які поміщено до папки скорозшивач помаранчевого кольору з надписом «транспорт послуги лютий 2023 р»;

- акти надання послуг ТОВ «Партнер Дістрібьюшн» та ТОВ «Автотрейд+», акти надання послуг ТОВ «Партнер Дістрібьюшн» та ТОВ «Захід Сервіс Україна», акти надання послуг ТОВ «Партнер Дістрібьюшн» та ТОВ «Євроінформ-Безпека», акти надання послуг ТОВ «Партнер Дістрібьюшн» та ТОВ «Трансавто+», акти надання послуг ТОВ «Партнер Дістрібьюшн» та ТОВ «Елтікс+», копії заявок на перевезення, копії відомостей про вантаж, копії товаро-транспортних накладних за січень 2023 року на 473 арк., які поміщено до папки-скорозшивач фіолетового кольору з надписом «транспорт. послуги січень 2023 р»;

- акти надання послуг між ТОВ «ПарнерДістрібьюшн» та ТОВ «Автотрейд+», акти надання послуг між ТОВ «ПарнерДістрібьюшн» та ТОВ «Елтікс+», акти надання послуг між ТОВ «ПарнерДістрібьюшн» та ТОВ «Трансавто+» за період травень 2023 року на 68 арк.,які поміщено до папки скорозшивач блакитного кольору з надписом «Транспорт послуги травень 2023 р»;

- акти надання послуг ТОВ «Партнер Дістрібьюшн» та ТОВ «Трансавто+», акти надання послуг ТОВ «Партнер Дістрібьюшн» та ТОВ «Елтікс+», акти надання послуг ТОВ «Партнер Дістрібьюшн» та ТОВ «Автотрейд+» за липень 2023 року на 52 арк., які поміщено до папки-скорозшивач жовтого кольору з надписом «транспортн. послуги липень 2023»;

- акти надання послуг ТОВ «Партнер Дістрібьюшн» та ТОВ «Автотрейд+», акти надання послуг ТОВ «Партнер Дістрібьюшн» та акти надання послуг ТОВ «Партнер Дістрібьюшн» та ТОВ «Елтікс+», за червень 2023 року на 32 арк., які поміщено до папки-скорозшивач жовтого кольору з надписом «транспортн. послуги червень 2023 р»;

- акти надання послуг ТОВ «Партнер Дістрібьюшн» та ТОВ «Автотрейд+», акти надання послуг ТОВ «Партнер Дістрібьюшн» та ТОВ «Захід Сервіс Україна», акти надання послуг ТОВ «Партнер Дістрібьюшн» та ТОВ «Євроінформ-Безпека», акти надання послуг ТОВ «Партнер Дістрібьюшн» та ТОВ «Трансавто+», акти надання послуг ТОВ «Партнер Дістрібьюшн» та ТОВ «Елтікс+», копії та оригінали заявок на перевезення, копії відомостей про вантаж, копії товаро-транспортних накладних за березень 2023 року на 678 арк., які поміщено до папки-скорозшивача зеленого кольору з надписом «транспорт. послуги березень 2023 р»;

- сервер фірми Synology RS3614XS+, до якого через usb кабель підключено хардWesterndigital за допомогою USB 3.0.SATA 6G;

- сервер фірми Synology RS1217RP;

- серверне обладнання фірми HP(серійний номер CZJ0370b4w);

- серверне обладнання назва SRVV-DATA01;

- серверне обладнання назва QNAP;

-хард фірми Seogate об`ємом 16 ТВ з маркуванням «Архів БД 2021-2022» (серійний номер ZL2AB2CM);

- хард фірми Seogate об`ємом 16 ТВ (серійний номер ZL2CSP98);

- хард фірми Seogate об`ємом 16 ТВ (серійний номер ZL2CBQ4M);

- серверне обладнання фірми HP модель DL 380 з маркуванням HYP 01;

- серверне обладнання фірми HP модель DL 380 з маркуванням HYP 02 TEMP;

- серверне обладнання фірми HP (серійний номер СZJ1090H2X);

- чорнові записи на 2 арк.,

- блокнот з чорновими записами на 1 арк.,

- флешкарта на 4 GB з надписом «Запасная АСТОР ВезунчикДнепр 41600096-sis»;

- хард 8 TB з надписом «backup РВВ2 Encrypted» (серійний номер z840SR2Y);

- хард 8 TB з надписом «backup РВВ2 Encrypted» (серійний номер z840SRHN);

- хард 146 GB (серійний номер 2C7041VCWH), хард 300 GB (серійний номер SGJ00310E5);

- хард 6000 GB (серійний номер Z4D36GNL);

- флешкарта з надписом «1713963951»;

- флешкарта з надписом «1857321095»;

- флешкарта з надписом «1492580876»;

- флешкарта з брілком на якому міститься надпис «2121022070»;

- флешкарта з брілком на якому міститься надпис «326577444»;

- флешкарта з брілком на якому міститься надпис «1598955735»;

- флешкарта з брілком на якому міститься надпис «2043978802»;

- флешкарта 4 GB з надписом «АСТОР SIS ВезунчикДнепр 41600096- SIS»;

- флешкарта 4 GB з надписом «АСТОР ТС ВезунчикДнепр 41600096-ts7c»;

-копії актів здачі прийняття робіт між ТОВ «Партнер Дістрібюшн» та ТОВ «Захід Сервіс Україна», аналіз рахунків, копії товаро транспортних накладних, видаткова накладна, копії заявок на перевезення на 209 арк.;

- акти надання послуг ТОВ «Партнер Дістрібюшн» та ТОВ «Захід Сервіс Україна», копії товаро транспортних накладних, копії заявок на перевезення на 207 рк., які поміщено до папки скоросшивач зеленого кольору з умовною позначкою 2;

- акти надання послуг ТОВ «Партнер Дістрібюшн» та ТОВ «Автотрейд+», акти надання послуг ТОВ «Партнер Дістрібюшн» та ТОВ «Елтікс+», акти надання послуг ТОВ «Партнер Дістрібюшн» та ТОВ «Євроінорм Безпека», акти надання послуг ТОВ «Партнер Дістрібюшн» та ТОВ «Трансавто+» за період січень квітень 2023 року на 418 арк., які поміщено до папки скоросшивач рожевого кольору з надписом «рах.361 1-й квартал 2023р»;

- заявки на перевезення вантажу ТОВ «Партнер Дістрібюшн» та ТОВ «Захід Сервіс Україна» на 57 арк., які поміщено до файлу прозорого кольору;

- пристрій зовні схожий на пістолет марки «Safari», калібром 9 мм. серійний номер НОМЕР_2 для вистрілу гумових пуль, який знаходиться в чорній кобурі;

- системний блок (SN G1X390000632)

Ухвала слідчого судді може бути оскаржена безпосередньо до Львівського апеляційного суду протягом п`яти днів з дня її оголошення.

Слідчий суддя: ОСОБА_1

СудЛичаківський районний суд м.Львова
Дата ухвалення рішення20.11.2023
Оприлюднено29.04.2024
Номер документу115041035
СудочинствоКримінальне
КатегоріяПровадження за поданням правоохоронних органів, за клопотанням слідчого, прокурора та інших осіб про арешт майна

Судовий реєстр по справі —463/10025/23

Ухвала від 20.11.2023

Кримінальне

Личаківський районний суд м.Львова

Яворський С. Й.

Ухвала від 20.11.2023

Кримінальне

Личаківський районний суд м.Львова

Яворський С. Й.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні