Ухвала
від 20.10.2023 по справі 757/42564/23-к
ПЕЧЕРСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МІСТА КИЄВА

печерський районний суд міста києва

Справа № 757/42564/23-к

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

20 жовтня 2023 року слідчий суддяПечерського районногосуду м.Києва ОСОБА_1 ,за участюсекретаря ОСОБА_2 ,розглянувши увідкритому судовомузасіданні клопотання прокурора ОфісуГенерального прокурора ОСОБА_3 про арешт майна,

В С Т А Н О В И В :

25.09.2023у провадженняслідчого суддіПечерського районногосуду м.Києва ОСОБА_1 надійшло клопотаннясторони кримінальногопровадження прокурор ОфісуГенерального прокурора ОСОБА_3 про арешт майна у кримінальному провадженні № 42022000000000425. Слідчий або прокурор у судове засідання не з`явились, прокурор направив заяву про розгляд клопотання без його участі та задоволення клопотання.

В обґрунтування клопотання прокурор зазначив наступне.

Головним слідчим управлінням Державного бюро розслідувань за процесуального керівництва прокурорів Офісу Генерального прокурора здійснюється досудове розслідування у кримінальному провадженні № 42022000000000425 від 05.04.2022 за ознаками кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 111, ч. 1 ст. 111 ККУкраїни (у редакції Закону № 1689-VII від 07.10.2014).

Під час досудового розслідування встановлено, що ОСОБА_4 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , визнаний обраним народним депутатом України IX скликання, достовірно усвідомлюючи, що Указом Президента України від 24.02.2022 № 64/2022 «Про введення воєнного стану в Україні», затвердженим Законом України від 24.02.2022 №2102-ІХ, в Україні введено воєнний стан з 05 год 30 хв 24.02.2022 строком на 30 діб, не маючи на те службової необхідності, 25.02.2022 вирушив з м. Києва до м. Бердянськ Запорізької області з метою вчинення державної зради шляхом переходу на бік ворога в умовах воєнного стану. В подальшому, в період з 25.02.2022 ОСОБА_4 перебуваючи на тимчасово окупованій території м. Бердянськ, надав згоду представникам російської федерації на виконання ворожих завдань, організацію підприємницької діяльності на користь ворога, надавання допомоги ворогу в окупації міста.

Так, досудовим розслідуванням установлено, що згідно з протоколом Центральної виборчої комісії від 31.07.2019 «Про результати виборів народних депутатів України у одномандатному виборчому окрузі № 78» та Законом України «Про вибори народних депутатів України» громадянина України ОСОБА_4 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , визнано обраним народним депутатом України 9 скликання.

29.08.2019 ОСОБА_4 відповідно до ст. 79 Конституції України склав перед Верховною Радою України присягу народного депутата України на вірність Україні та зобов`язався усіма своїми діями боронити суверенітет і незалежність України, дбати про благо Вітчизни і добробут Українського народу, присягнув додержуватися Конституції України та законів України, виконувати свої обов`язки в інтересах усіх співвітчизників.

Після складення присяги перед Верховною Радою України 29.08.2019 ОСОБА_4 набув депутатські повноваження та став представником влади, тобто працівником державного органу, який наділений правом у межах своєї компетенції ставити вимоги, у тому числі щодо негайного припинення порушення, а також приймати рішення, обов`язкові для виконання юридичними і фізичними особами незалежно від їх відомчої належності чи підлеглості.

Приблизно о 05 год 00 хв 24.02.2022 збройні сили російської федерації перетнули державний кордон України та із застосуванням невідомого на цей час озброєння та його калібрів здійснили і наразі здійснюють систематичні обстріли житлових і нежитлових будівель, об`єктів військової та цивільної інфраструктури з метою зміни меж території та державного кордону України.

ОСОБА_4 було достеменно відомо, що Указом Президента України від 24.02.2022 № 64/2022 «Про введення воєнного стану в Україні», затвердженим Законом України від 24.02.2022 №2102-ІХ, в Україні введено воєнний стан з 05 год 30 хв 24.02.2022 строком на 30 діб, який неодноразово продовжувався та діє на цей час.

Відповідно до ст. 79 Конституції України ОСОБА_4 був зобов`язаний усіма своїмидіями боронитисуверенітет інезалежність України,дбати проблаго Вітчизниі добробутУкраїнського народу,проте у не встановлений під час досудового слідства точний час, але після 05 год 30 хв 24.02.2022, у невстановленому місці на території м.Києва у народного депутата України ОСОБА_4 виник умисел, спрямований на вчинення громадянином України дій на шкоду суверенітетові, територіальній цілісності та недоторканності, обороноздатності та державній безпеці України шляхом переходу на бік ворога в умовах воєнного стану, як спосіб збереження власних статків на території м. Бердянска, в тому числі опосередковано належних йому юридичних осіб, серед яких: ТОВ«НВПАгрінол», ПрАТ«Бердянські жниварки», ТОВ«Азовбудтех», ПрАТ«Бердянський райагропромпостач», ТОВ«Завод ЖБК», ТОВ«Бердянськпроелектросервіс», ТОВ«Бердянськелектросервіс», ТОВ«Агрофірма «Приазовська».

При цьому народний депутат України ОСОБА_4 , який також був народним депутатом попередніх (7 і 8) скликань, усвідомлював, що є народним депутатом України, тобто повноважним представником Українського народу у Верховній Раді України, відповідальним перед ним і покликаним виражати та захищати його інтереси. Розумів, що основним його завданням, як народного депутата України, є захист суспільних інтересів та інтересів своїх виборців, активна участь у здійсненні законодавчої, установчої та контрольної функцій українського парламенту. Однак свої власні корисливі інтереси народний депутат України ОСОБА_5 свідомо поставив вище інтересів Українського народу, який став об`єктом збройної агресії з боку сусідньої держави, знехтувавши присягою народного депутата України на вірність Україні в умовахвоєнного стану.

Реалізуючи свій злочинний умисел, народний депутат України ОСОБА_4 25.02.2022, діючи умисно, з метою вчинення дій на шкоду суверенітетові, територіальній цілісності та недоторканності, обороноздатності та державній безпеці України шляхом переходу на бік ворога в умовахвоєнного стану, керуючись корисливим мотивом, для усунення перешкод у веденні власної господарської діяльності, збереження власних статків та допомоги державі-агресору вирушив з м. Києва до м. Бердянська Запорізької області, яке з 27.02.2022 і по теперішній час відповідно до наказу Міністерства з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України від 22.12.2022 №309 «Про затвердження Переліку територій, на яких ведуться (велися) бойові дії або тимчасово окупованих російською федерацією» є тимчасово окупованою російською федерацією територією України, куди прибув 25.02.2022 близько 12 години дня.

У подальшому народний депутат України ОСОБА_4 , достовірно знаючи про те, що територія Запорізької області є невід`ємною частиною України, а утворення та діяльність не передбачених законами України органів влади, а також прийнятих ними актів є незаконними, маючи на меті продемонструвати лояльність іноземній державі, а саме російській федерації, керуючись корисливим мотивом, з метою усунення перешкод у веденні власної господарської діяльності та збереження власних статків на території тимчасово окупованого Російською Федерацією м.Бердянська Запорізької області в умовахвоєнного стану перейшов на бік ворога. Реалізуючи свій злочинний умисел, народний депутат України ОСОБА_4 , перебуваючи з 25.02.2022 на території тимчасово окупованої російською федерацією території Запорізької області, зокрема у м. Бердянську, діючи умисно, з метою вчинення дій на шкоду суверенітетові, територіальній цілісності та недоторканності, обороноздатності та державній безпеці України шляхом переходу на бік ворога в умовахвоєнного стану, нехтуючи присягою народного депутата України на вірність України та не маючи службової необхідності, поставивши власні корисливі інтереси вище інтересів Українського народу, зустрівся та почав співпрацювати з представниками держави-агресора, збройними формуваннями та окупаційною адміністрацією, що сприяло утвердженню тимчасової окупації частини території України.

Також для досягнення своєї злочинної мети ОСОБА_4 використовував свій авторитет серед місцевого населення, будучи народним депутатом 9 та попередніх (7 і 8) скликань, обраним від 78 одномандатного виборчого округу, який поширює свої межі в місті Бердянську Запорізької області включно знаселеними пунктамиБердянської міськоїради,Бердянським,Більмацьким,Розівським,Чернігівським районами, будучи місцевим жителем та неодноразово обраним депутатом місцевих рад.

У подальшому ОСОБА_4 , будучи громадянином України, перебуваючи не пізніше 19.01.2023 на тимчасово окупованій російською федерацією території Запорізької області, зокрема у м. Бердянську, а також відвідуючи інші тимчасово окуповані території, серед яких Автономна Республіка Крим, усупереч присязі народного депутата України, не маючи на те службової необхідності, з корисливих мотивів, діючи умисно, усвідомлюючи, що в Україні введено воєнний стан та відбувається повномасштабна збройна агресія російської федерації проти України, перейшов на бік ворога, продовжував співпрацювати з представниками держави-агресора, збройними формуваннями та окупаційною адміністрацією, діючи в інтересах іноземної держави, сприяв тимчасовій окупації м. Бердянська Запорізької області шляхом організації діяльності підконтрольних підприємств, у тому числі налагодження виробництва та реалізації моторних олив, що завдало шкоду суверенітетові, територіальній цілісності та недоторканності, державній безпеці України.

Так, ОСОБА_4 , перебуваючи на тимчасово окупованій території у м. Бердянську Запорізької області, заручившись підтримкою ворога в особі представників військового та політичного керівництва російської федерації, які, у свою чергу, надали ОСОБА_4 озброєну постійну охорону, забезпечили вільне пересування містом, почав виконувати відведену йому роль на користь ворога з метою поступової окупації м. Бердянська та налагодження виробничого процесу на підприємствах в інтересах російської федерації.

26.02.2022 ОСОБА_4 у супроводі чотирьох осіб озброєної охорони ворога без будь-якого фізичного примусу, з доброї волі на автомобілі марки Mercedes «S» класу, державний номерний знак НОМЕР_1 , приїхав до підприємства ПрАТ «Бердянські жниварки» за адресою: пр-т Східний, 2А, м. Бердянська з метою організації господарської діяльності підконтрольних йому підприємств та залучення до виконання власного злочинного умислу працівників контрольованих ним суб`єктів господарювання.

У подальшому, майже щоденно по жовтень 2022 року, ОСОБА_4 приїжджав до власного кабінету на третьому поверсі приміщення ПрАТ «Бердянські жниварки» за адресою: пр-т Східний, 2А, м. Бердянська та проводив наради з керівним складом ТОВ«НВПАгрінол», ПрАТ«Бердянські жниварки», ТОВ«Азовбудтех», ПрАТ«Бердянський райагропромпостач», ТОВ«Завод ЖБК», ТОВ«Бердянськпроелектросервіс», ТОВ«Бердянськелектросервіс», ТОВ«Агрофірма «Приазовська», в тому числі з громадянином Російської Федерації директором ООО «Эникс» ОСОБА_6 , у такий спосіб залучив указаних осіб до виконання завдань ворога, спрямованих на окупацію міста Бердянська та налагодження виробничого процесу на підприємствах в інтересах російської федерації.

Такими діями ОСОБА_4 , маючи лояльність, підтримку та охорону з боку представників держави-агресора, збройних формувань та окупаційної адміністрації, зміг реалізувати свій корисливий мотив щодо усунення перешкод у веденні власної господарської діяльності та збереження власних статків з одночасним сприянням ворогу в окупації міста шляхом керівництва фактично належними йому юридичними особами, серед яких: ТОВ«НВПАгрінол», ПрАТ«Бердянські жниварки», ТОВ«Азовбудтех», ПрАТ«Бердянський райагропромпостач», ТОВ«Завод ЖБК», ТОВ«Бердянськпроелектросервіс», ТОВ«Бердянськелектросервіс», ТОВ«Агрофірма «Приазовська» та інші, які вели фінансово-господарську діяльність з юридичними особами ворожої держави (у тому числі ТОВ «Енікс», ідентифікаційний номер 7718988982, м. Москва, Російська Федерація) та в подальшому були зареєстровані окупаційною адміністрацією за законодавством держави-агресора російської федерації.

Керівниками та власниками вказаних юридичних осіб були та частково залишаються підконтрольні йому особи із числа близьких родичів та інших пов`язаних із ними осіб.

Зазначені дії ОСОБА_4 в інтересах ворожої держави протягом тривалого часу (у період з 25.02.2022 і не пізніше 19.01.2023), які не були пов`язані з його службовою діяльністю як народного депутата України чи з гуманітарною діяльністю, призвели до посилення заходів тимчасової окупації території м. Бердянська Запорізької області, що завдало шкоду суверенітетові, територіальній цілісності та недоторканності, державній безпеці України.

24.07.2023 ОСОБА_4 повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 111 КК України, (у редакції Закону № 1689-VII від 07.10.2014), тобто в державній зраді, а саме у діянні, умисно вчиненому громадянином України на шкоду суверенітетові, територіальній цілісності та недоторканності, державній безпеці України шляхом переходу на бік ворога в умовах воєнного стану.

В ході досудового розслідування встановлено, що ТОВ «Транском» код за ЄДРПОУ 30802064 фактично належить ОСОБА_4 , який здійснює керівництво товариством через підконтрольних йому засновків ОСОБА_7 , ОСОБА_8 , ОСОБА_9 та ОСОБА_10 .

Статтею 170 КПК України передбачено, що арештом майна є тимчасове, до скасування у встановленому цим Кодексом порядку, позбавлення за ухвалою слідчого судді або суду права на відчуження, розпорядження та/або користування майном, щодо якого існує сукупність підстав чи розумних підозр вважати, що воно є доказом злочину, підлягає спеціальній конфіскації у підозрюваного, обвинуваченого, засудженого, третіх осіб, конфіскації у юридичної особи, для забезпечення цивільного позову, стягнення з юридичної особи отриманої неправомірної вигоди, можливої конфіскації майна. Арешт майна скасовується у встановленому цим Кодексом порядку.

Завданням арештумайна єзапобігання можливостійого приховування,пошкодження,псування,зникнення,втрати,знищення,використання,перетворення,пересування,передачі,відчуження.Слідчий,прокурор повиннівжити необхіднихзаходів зметою виявленнята розшуку майна, на яке може бути накладено арешт у кримінальному провадженні, зокрема шляхом витребування необхідної інформації у Національного агентства України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів, інших державних органів та органів місцевого самоврядування, фізичних і юридичних осіб.

Відповідно до частини 2 статті 170 КПК України арешт майна допускається з метою забезпечення: 1) збереження речових доказів; 2) спеціальної конфіскації; 3) конфіскації майна як виду покарання або заходу кримінально-правового характеру щодо юридичної особи; 4) відшкодування шкоди, завданої внаслідок кримінального правопорушення (цивільний позов), чи стягнення з юридичної особи отриманої неправомірної вигоди.

У випадку, передбаченому пунктом 1 частини другої статті 170 КПК України, арешт накладається на майно будь-якої фізичної або юридичної особи за наявності достатніх підстав вважати, що воно відповідає критеріям, зазначеним у статті 98 КПК України.

У випадку, передбаченому пунктом 4 частини другої статті 170 КПК України, арешт накладається на майно підозрюваного, обвинуваченого, засудженого, фізичної чи юридичної особи, яка в силу закону несе цивільну відповідальність за шкоду, завдану діями (бездіяльністю) підозрюваного, обвинуваченого, засудженого або неосудної особи, яка вчинила суспільно небезпечне діяння, а також юридичної особи, щодо якої здійснюється провадження, за наявності обґрунтованого розміру цивільного позову у кримінальному провадженні, а так само обґрунтованого розміру неправомірної вигоди, яка отримана юридичною особою, щодо якої здійснюється провадження.

Відповідно до ч. 6 ст. 170 КПК України, арешт накладається на майно підозрюваного, обвинуваченого, засудженого, фізичної чи юридичної особи, яка в силу закону несе цивільну відповідальність за шкоду, завдану діями (бездіяльністю) підозрюваного, обвинуваченого, засудженого або неосудної особи, яка вчинила суспільно небезпечне діяння, а також юридичної особи, щодо якої здійснюється провадження, за наявності обґрунтованого розміру цивільного позову у кримінальному провадженні, а так само обґрунтованого розміру неправомірної вигоди, яка отримана юридичною особою, щодо якої здійснюється провадження.

У даному випадку, підставою застосування арешту майна - є заборона для осіб у володінні яких воно знаходиться віджувати, користуватись та видозмінювати майно.

Завданням арешту майна є запобігання можливості його знищення, перетворення, відчуження.

Метою арешту майна є забезпечення кримінального провадження, збереження речового доказу.

Не може бути арештовано майно, якщо воно перебуває у власності добросовісного набувача, крім арешту майна з метою забезпечення збереження речових доказів.

Відповідно до ч. 10 ст. 170 КПК України, що арешт може бути накладено у встановленому Кодексом порядку на рухоме чи нерухоме майно, гроші у будь-якій валюті готівкою або у безготівковій формі, в тому числі кошти та цінності, що знаходяться на банківських рахунках чи на зберіганні у банках або інших фінансових установах, видаткові операції, цінні папери, майнові, корпоративні права, щодо яких ухвалою чи рішенням слідчого судді, суду визначено необхідність арешту майна.

Згідно ч. 2 ст. 173 КПК України, при вирішенні питання про арешт майна слідчий суддя, суд повинен враховувати: 1) правову підставу для арешту майна; 2) можливість використання майна як доказу у кримінальному провадженні (якщо арешт майна накладається у випадку, передбаченому пунктом 1 частини другої статті 170 КПК України); 3) наявність обґрунтованої підозри у вчиненні особою кримінального правопорушення або суспільно небезпечного діяння, що підпадає під ознаки діяння, передбаченого законом України про кримінальну відповідальність (якщо арешт майна накладається у випадках, передбачених пунктами 3, 4 частини другої статті 170 КПК України); 3-1) можливість спеціальної конфіскації майна (якщо арешт майна накладається у випадку, передбаченому пунктом 2 частини другої статті 170 цього Кодексу); 4) розмір шкоди, завданої кримінальним правопорушенням, неправомірної вигоди, яка отримана юридичною особою (якщо арешт майна накладається у випадку, передбаченому пунктом 4 частини другої статті 170 цього Кодексу); 5) розумність та співрозмірність обмеження права власності завданням кримінального провадження; 6) наслідки арешту майна для підозрюваного, обвинуваченого, засудженого, третіх осіб.

Враховуючи викладене, в зв`язку з метою забезпечення збереження вищевказаного майна як речових доказів, або ненастання інших наслідків, які можуть перешкодити кримінальному провадженню, слідчий суддя, дійшов висновку про наявність підстав для задоволення клопотання, оскільки накладення арешту на майно сприятиме меті кримінального провадження, а не накладення може призвести до незворотніх наслідків.

На підставі викладеного і керуючись ст. 107, 131, 132, 170173, 309 КПК України, слідчий суддя

У Х В А Л И В :

Клопотання задовольнити.

Накласти арешт на рухоме майно ТОВ «Транском» код ЄДРПОУ 30802064, а саме:

1)Напівпричіп RINNEN SANH ATL, VIN (шасі) ТР485388, д.н.з. НОМЕР_2 ;

2)Напівпричіп KRONE SDC 24, VIN (шасі) НОМЕР_3 , д.н.з. НОМЕР_4 ;

3)Напівпричіп FRUEHAUF Т 34Т, VIN (шасі) НОМЕР_5 , д.н.з. НОМЕР_6 ;

4)Вантажний автомобіль FIAT DUCATO 2800, VIN (шасі) НОМЕР_7 , д.н.з. НОМЕР_8 ;

5)Вантажний автомобіль ЗИЛ 431412 6000, VIN (шасі) НОМЕР_9 , д.н.з. НОМЕР_10 ;

6)Автобус SEТRA S 210Н 11000, VIN (шасі) НОМЕР_11 , д.н.з. НОМЕР_12 ;

7)Легковий автомобіль PEUGEOT PARTNER 1868, VIN (шасі) НОМЕР_13 , д.н.з. НОМЕР_14 ;

8)Автобус ПАЗ 4234 4750, VIN (шасі) НОМЕР_15 , д.н.з. НОМЕР_16 ;

9)Вантажний автомобіль КАМАЗ 551110850, VIN (шасі) НОМЕР_17 , д.н.з. НОМЕР_18 ;

10)Вантажний автомобіль КАМАЗ 5511 10850, VIN (шасі) НОМЕР_17 , д.н.з. НОМЕР_18 ;

11)Вантажний автомобіль КАМАЗ 5511 10850, VIN (шасі) НОМЕР_19 , д.н.з. НОМЕР_20 ;

12)Вантажний автомобіль DAF FT XF 105.410 12902, VIN (шасі) НОМЕР_21 , д.н.з. НОМЕР_22 ;

13)Напівпричіп KRONE SDC 27, VIN (шасі) НОМЕР_23 , д.н.з. НОМЕР_24 ;

14)Вантажний автомобіль FORD TRANSIT 2496, VIN (шасі) НОМЕР_25 , д.н.з. НОМЕР_22 ;

15)Вантажний автомобіль RENAULT PREMIUM 400 11100, VIN (шасі) НОМЕР_26 , д.н.з. НОМЕР_27 ;

16)Вантажний автомобіль МАЗ 5334 11150, VIN (шасі) НОМЕР_28 , д.н.з. НОМЕР_29 ;

17)Вантажний автомобіль КРАЗ 6510 14860, VIN (шасі) НОМЕР_30 , д.н.з. НОМЕР_31 ;

18)Напівпричіп GOLDHOFER SТZ-L 5-4880АА, VIN (шасі) НОМЕР_32 , д.н.з. НОМЕР_33 ;

19)Вантажний автомобіль DAF FT XF105 12902, VIN (шасі) НОМЕР_34 , д.н.з. НОМЕР_35 ;

20)Вантажний автомобіль DAF П CF 85.410 12902, VIN (шасі) НОМЕР_36 , д.н.з. НОМЕР_37 ;

21)Напівпричіп SCHMIТZ SКІ 24, VIN (шасі) НОМЕР_38 , д.н.з. НОМЕР_39 ;

22)Напівпричіп KELBERG Т-40-ВЗ, VIN (шасі) НОМЕР_40 , д.н.з. НОМЕР_41 ;

23)Вантажний автомобіль КАМАЗ 551110850, VIN (шасі) НОМЕР_42 , д.н.з. НОМЕР_43 ;

24)Вантажний автомобіль RENAULT PREMIUM 6177, VIN (шасі) НОМЕР_44 , д.н.з. НОМЕР_45 ;

25)Лафет ПГ 02-И, VIN (шасі) НОМЕР_46 , д.н.з. НОМЕР_47 ;

26)Автобус NEOPLAN N 402111967, VIN (шасі) НОМЕР_48 , д.н.з. НОМЕР_49 ;

27)Напівпричіп SAMRO СТ28 МНОРЕ, VIN (шасі) НОМЕР_50 , д.н.з. НОМЕР_51 ;

28)Вантажний автомобіль DAF FAR XF 105 12902, VIN (шасі) НОМЕР_52 , д.н.з. НОМЕР_53 ;

29)Вантажний автомобіль DAF FAR XF 105 12902, VIN (шасі) НОМЕР_54 , д.н.з. НОМЕР_55 ;

30)Напівпричіп SAMRO СТ 27 WKPA, VIN (шасі) НОМЕР_50 , д.н.з. НОМЕР_51 ;

31)Вантажний автомобіль DAF FТ XF105 12902, VIN (шасі) НОМЕР_56 , д.н.з. НОМЕР_57 ;

32)Напівпричіп АТМ ОКА 15-27, VIN (шасі) НОМЕР_58 , д.н.з. НОМЕР_59 ;

33)Вантажний автомобіль DAF FТ XF 105.460 12902, VIN (шасі) НОМЕР_60 , д.н.з. НОМЕР_61 ;

34)Напівпричіп FRUEHAUF ONCRP 39-327А, VIN (шасі) НОМЕР_62 , д.н.з. НОМЕР_63 ;

35)Вантажний автомобіль КРАЗ 260 14860, VIN (шасі) НОМЕР_64 , д.н.з. НОМЕР_65 ;

36)Вантажний автомобіль ГАЗ-САЗ 3507 4250, VIN (шасі) НОМЕР_66 , д.н.з. НОМЕР_67 ;

37)Легковий автомобіль ГАЗ-САЗ 3507 4250, VIN (шасі) НОМЕР_66 , д.н.з. НОМЕР_67 ;

38)Напівпричіп PACTON 3139, VIN (шасі) НОМЕР_68 , д.н.з. НОМЕР_69 ;

39)Вантажний автомобіль DAF FTP XF 105 12902, VIN (шасі) НОМЕР_70 , д.н.з. НОМЕР_71 ;

40)Напівпричіп SCHMITZ S 01, VIN (шасі) НОМЕР_72 , д.н.з. НОМЕР_73 ;

41)Вантажний автомобіль MAN TGX 18.400 10518, VIN (шасі) НОМЕР_74 , д.н.з. НОМЕР_75 ;

42)Напівпричіп SCHMITZ S 01, VIN (шасі) НОМЕР_76 , д.н.з. НОМЕР_77 ;

43)Напівпричіп SCHMITZ S 01, VIN (шасі) НОМЕР_78 , д.н.з. НОМЕР_79 ;

44)Вантажний автомобіль MAN TGS 18.440 10518, VIN (шасі) НОМЕР_80 , д.н.з. НОМЕР_81 ;

45)Напівпричіп KRONE SDP 27, VIN (шасі) НОМЕР_82 , д.н.з. НОМЕР_83 ;

46)Вантажний автомобіль DAF 85 CF 12902, VIN (шасі) НОМЕР_84 , д.н.з. НОМЕР_85 ;

47)Напівпричіп KRONE SDP 27, VIN (шасі) НОМЕР_86 , д.н.з. НОМЕР_87 ;

48)Вантажний автомобіль MAN TGA 18.400 10518, VIN (шасі) НОМЕР_88 , д.н.з. НОМЕР_89 ;

49)Вантажний автомобіль DAF FT XF105 12902, VIN (шасі) НОМЕР_90 , д.н.з. НОМЕР_91 ;

50)Напівпричіп KRONE SDP 27, VIN (шасі) НОМЕР_92 , д.н.з. НОМЕР_93 ;

51)Причеп LANGFELD LPA-24TL, VIN (шасі) 839, д.н.з. НОМЕР_94 ;

52)Вантажний автомобіль КРАЗ 2556 14860, VIN (шасі) НОМЕР_95 , д.н.з. НОМЕР_96 ;

53)Напівпричіп TRABOSA SQ-373RF, VIN (шасі) НОМЕР_97 , д.н.з. НОМЕР_98 ;

54)Напівпричіп TRABOSA SQ-373RF, VIN (шасі) НОМЕР_99 , д.н.з. НОМЕР_100 ;

55)Напівпричіп TRABOSA SQ-373RF, VIN (шасі) НОМЕР_101 , д.н.з. НОМЕР_102 ;

56)Напівпричіп TRABOSA SQ-3RF, VIN (шасі) НОМЕР_103 , д.н.з. НОМЕР_104 ;

57)Напівпричіп KOGEL SKMP, VIN (шасі) НОМЕР_105 , д.н.з. НОМЕР_106 ;

58)Вантажний автомобіль DAF XF105 FТ 12902, VIN (шасі) НОМЕР_107 , д.н.з. НОМЕР_108 ;

59)Вантажний автомобіль КАМАЗ 53208 10850, VIN (шасі) НОМЕР_109 , д.н.з. НОМЕР_110 ;

60)Вантажний автомобіль RENAULT PREMIUM 11116, VIN (шасі) НОМЕР_111 , д.н.з. НОМЕР_112 ;

61)Напівпричіп SAMRO RT 26RJ, VIN (шасі) НОМЕР_113 , д.н.з. НОМЕР_114 ;

62)Автобус DEN OUDSТEN В-96 8660, VIN (шасі) НОМЕР_115 , д.н.з. НОМЕР_116 ;

63)Автобус DEN OUDSТEN В-96 8661, VIN (шасі) НОМЕР_117 , д.н.з. НОМЕР_118 ;

64)Легковий автомобіль RENAULT KANGOO 1461, VIN (шасі) НОМЕР_119 , д.н.з. НОМЕР_120 ;

65)Вантажний автомобіль ГАЗ 33023 2463, VIN (шасі) НОМЕР_121 , д.н.з. НОМЕР_122 ;

66)Вантажний автомобіль IVECO EUROSTAR 440Е43 10300, VIN (шасі) НОМЕР_123 , д.н.з. НОМЕР_124 ;

67)Вантажний автомобіль КАМАЗ 551110850, VIN (шасі) НОМЕР_125 , д.н.з. НОМЕР_126 ;

68)Вантажний автомобіль ЗИЛ 431412 6000, VIN (шасі) НОМЕР_127 , д.н.з. НОМЕР_128 ;

69)Вантажний автомобіль RENAULT PREMIUM 450 DXI 10837, VIN (шасі) НОМЕР_129 , д.н.з. НОМЕР_130 ;

70)Напівпричіп SCHMITZ SPR 24, VIN (шасі) НОМЕР_131 , д.н.з. НОМЕР_132 ;

71)Напівпричіп RENDERS В З, VIN (шасі) НОМЕР_133 , д.н.з. НОМЕР_134 ;

72)Вантажний автомобіль КАМАЗ 53212 10850, VIN (шасі) НОМЕР_135 , д.н.з. НОМЕР_136 ;

73)Вантажний автомобіль RENAULT AGORA 9834, VIN (шасі) НОМЕР_137 , д.н.з. НОМЕР_138 ;

74)Вантажний автомобіль MERCEDES-BENZ SPRINTER 313 CDI 2148, VIN (шасі) НОМЕР_139 , д.н.з. НОМЕР_140 ;

75)Легковий автомобіль PEUGEOT PARTNER 1560, VIN (шасі) НОМЕР_141 , д.н.з. НОМЕР_142 ;

76)Вантажний автомобіль MERCEDES-BENZ SPRINTER 2148, VIN (шасі) НОМЕР_143 , д.н.з. НОМЕР_144 ;

77)Вантажний автомобіль RENAULT PREMIUM 420 11116, VIN (шасі) НОМЕР_145 , д.н.з. НОМЕР_146 ;

78)Напівпричіп SAMRO RT 26RJ, VIN (шасі) НОМЕР_147 , д.н.з. НОМЕР_148 ;

79)Вантажний автомобіль RENAULT PREMIUM 420 11116, VIN (шасі) НОМЕР_149 , д.н.з. НОМЕР_150 ;

80)Напівпричіп SAMRO RT 26RJ, VIN (шасі) НОМЕР_151 , д.н.з. НОМЕР_152 ;

81)Вантажний автомобіль ЗИЛ 431610 6000, VIN (шасі) НОМЕР_153 , д.н.з. НОМЕР_154 ;

82)Напівпричіп KRONE SDP 27, VIN (шасі) НОМЕР_155 , д.н.з. НОМЕР_156 ;

83)Вантажний автомобіль DAF FТ XF 95.480 12580, VIN (шасі) НОМЕР_157 , д.н.з. НОМЕР_158 ;

84)Причеп СЗАП 8352, VIN (шасі) НОМЕР_159 , д.н.з. НОМЕР_160 ;

85)Причеп ГКБ 8350, VIN (шасі) НОМЕР_161 , д.н.з. НОМЕР_162 ;

86)Вантажний автомобіль IVECO EUROSTAR 400Е42 10300, VIN (шасі) НОМЕР_163 , д.н.з. НОМЕР_164 ;

87)Причеп САП 1, VIN (шасі) НОМЕР_165 , д.н.з. НОМЕР_166 ;

88)Напівпричіп TRAILOR S 322, VIN (шасі) НОМЕР_167 , д.н.з. НОМЕР_168 ;

89)Напівпричіп TRAILOR S 322, VIN (шасі) НОМЕР_169 , д.н.з. НОМЕР_170 ;

90)Легковий автомобіль PEUGEOT PARTNER 1560, VIN (шасі) НОМЕР_171 , д.н.з. НОМЕР_172 ;

91)Легковий автомобіль PEUGEOT PARTNER 1560, VIN (шасі) НОМЕР_173 , д.н.з. НОМЕР_174 ;

92)Напівпричіп TRAILOR S 383EL1C, VIN (шасі) НОМЕР_175 , д.н.з. НОМЕР_176 ;

93)Вантажний автомобіль КАМАЗ 5511 10850, VIN (шасі) НОМЕР_177 , д.н.з. НОМЕР_178 ;

94)Вантажний автомобіль RENAULT PREMIUM 450 DXI 10837, VIN (шасі) НОМЕР_179 , д.н.з. НОМЕР_180 ;

95)Напівпричіп FRUEHAUF TF 34Т1ЗRВ, VIN (шасі) НОМЕР_181 , д.н.з. НОМЕР_182 ;

96)Напівпричіп KOGEL SKMP 24, VIN (шасі) НОМЕР_183 , д.н.з. НОМЕР_184 ;

97)Вантажний автомобіль RENAULT PREMIUM 10837, VIN (шасі) НОМЕР_185 , д.н.з. НОМЕР_186 ;

98)Легковий автомобіль RENAULT КANGOO 1461, VIN (шасі) НОМЕР_187 , д.н.з. НОМЕР_188 ;

99)Легковий автомобіль PEUGEOT PARTNER 1560, VIN (шасі) НОМЕР_189 , д.н.з. НОМЕР_190 ;

100)Напівпричіп FRUEHAUF Т 34Т, VIN (шасі) НОМЕР_191 , д.н.з. НОМЕР_192 ;

101)Легковий автомобіль RENAULT КANGOO 1461, VIN (шасі) НОМЕР_193 , д.н.з. НОМЕР_194 ;

102)Легковий автомобіль RENAULT КANGOO 1461, VIN (шасі) НОМЕР_195 , д.н.з. НОМЕР_196 ;

103)Напівпричіп FRUEHAUF Т 34Т1RР, VIN (шасі) НОМЕР_197 , д.н.з. НОМЕР_198 ;

104)Напівпричіп TRAILOR SYY ЗСХ, VIN (шасі) НОМЕР_199 , д.н.з. НОМЕР_200 ;

105)Вантажний автомобіль RENAULT PREMIUM 440.19 10837, VIN (шасі) НОМЕР_201 , д.н.з. НОМЕР_202 ;

106)Вантажний автомобіль RENAULT PREMIUM 10837, VIN (шасі) НОМЕР_203 , д.н.з. НОМЕР_204 ;

107)Напівпричіп KRONE SDP 27ВЗ, VIN (шасі) НОМЕР_205 , д.н.з. НОМЕР_206 ;

108)Напівпричіп VAN HOOL SK-301-27, VIN (шасі) НОМЕР_207 , д.н.з. НОМЕР_208 ;

109)Вантажний автомобіль RENAULT PREMIUM 440.18 DXI 10837, VIN (шасі) НОМЕР_209 , д.н.з. НОМЕР_210 ;

110)Вантажний автомобіль ЗИЛ 130 4750, VIN (шасі) НОМЕР_211 , д.н.з. НОМЕР_212 ;

111)Напівпричіп TRAILOR S 38ЗЕL1С, VIN (шасі) НОМЕР_213 , д.н.з. НОМЕР_214 ;

112)Легковий автомобіль RENAULT КANGOO 1461, VIN (шасі) НОМЕР_215 , д.н.з. НОМЕР_216 ;

113)Напівпричіп TRAILOR S 383EL1L, VIN (шасі) НОМЕР_217 , д.н.з. НОМЕР_218 ;

114)Напівпричіп FRUEHAUF Т 34Т1RР, VIN (шасі) НОМЕР_219 , д.н.з. НОМЕР_220 ;

115)Легковий автомобіль RENAULT КANGOO 1461, VIN (шасі) НОМЕР_221 , д.н.з. НОМЕР_222 ;

116)Вантажний автомобіль MERCEDES-BENZ SPRINTER 311 CDI 2148, VIN (шасі) НОМЕР_223 , д.н.з. НОМЕР_224 ;

117)Напівпричіп TRAILOR SYY ЗСХ, VIN (шасі) НОМЕР_225 , д.н.з. НОМЕР_226 ;

118)Вантажний автомобіль DAF FТ 95 XF 12580, VIN (шасі) НОМЕР_227 , д.н.з. НОМЕР_228 ;

119)Напівпричіп TRAILOR SYY ЗСХ, VIN (шасі) НОМЕР_229 , д.н.з. НОМЕР_230 ;

120)Вантажний автомобіль DAF FТ 95 XF 12580, VIN (шасі) НОМЕР_231 , д.н.з. НОМЕР_232 ;

121)Вантажний автомобіль RENAULT PREMIUM 9834, VIN (шасі) НОМЕР_233 , д.н.з. НОМЕР_234 ;

122)Легковий автомобіль RENAULT КANGOO 1461, VIN (шасі) НОМЕР_235 , д.н.з. НОМЕР_236 ;

123)Напівпричіп SAMRO SR 334, VIN (шасі) НОМЕР_237 , д.н.з. НОМЕР_238 ;

124)Вантажний автомобіль DAF 95 XF 430 12580, VIN (шасі) НОМЕР_239 , д.н.з. НОМЕР_240 ;

125)Легковий автомобіль RENAULT KANGOO 1870, VIN (шасі) НОМЕР_241 , д.н.з. НОМЕР_242 ;

126)Легковий автомобіль RENAULT KANGOO 1870, VIN (шасі) НОМЕР_243 , д.н.з. НОМЕР_244 ;

127)Вантажний автомобіль DAF 95 XF 430 12580, VIN (шасі) НОМЕР_245 , д.н.з. НОМЕР_246 ;

128)Легковий автомобіль SKODA ОСТАVІА 1798, VIN (шасі) НОМЕР_247 , д.н.з. НОМЕР_248 ;

129)Напівпричіп FRUEHAUF TF 34C13RA, VIN (шасі) НОМЕР_237 , д.н.з. НОМЕР_249 ;

130)Вантажний автомобіль DAF ТЕ 47 XS 12580, VIN (шасі) НОМЕР_250 , д.н.з. НОМЕР_251 ;

131)Легковий автомобіль RENAULT КANGOO 1461, VIN (шасі) НОМЕР_252 , д.н.з. НОМЕР_253 ;

132)Легковий автомобіль RENAULT КANGOO 1461, VIN (шасі) НОМЕР_254 , д.н.з. НОМЕР_255 ;

133)Напівпричіп МЕТАСО, VIN (шасі) НОМЕР_256 , д.н.з. НОМЕР_257 ;

134)Автобус RENAULT AGORA PS09B4 9834, VIN (шасі) НОМЕР_258 , д.н.з. НОМЕР_259 ;

135)Вантажний автомобіль IVECO STRALIS 430S 43 10300, VIN (шасі) НОМЕР_260 , д.н.з. НОМЕР_261 ;

136)Напівпричіп FRUEHAUF TF 34Т, VIN (шасі) НОМЕР_262 , д.н.з. НОМЕР_263 ;

137)Напівпричіп SAMRO ST39RKPA, VIN (шасі) НОМЕР_264 , д.н.з. НОМЕР_265 ;

138)Вантажний автомобіль RENAULT PREMIUM 450 DXI 10837, VIN (шасі) НОМЕР_266 , д.н.з. НОМЕР_267 ;

139)Напівпричіп SAMRO SТ39RKPA, VIN (шасі) НОМЕР_268 , д.н.з. НОМЕР_269 ;

140)Напівпричіп KRONE SDP 24, VIN (шасі) НОМЕР_270 , д.н.з. НОМЕР_271 ;

141)Напівпричіп VAN HOOL, VIN (шасі) НОМЕР_272 , д.н.з. НОМЕР_273 ;

142)Напівпричіп SCHMIТZ SPR 24, VIN (шасі) НОМЕР_274 , д.н.з. НОМЕР_275 ;

143)Легковий автомобіль ВАЗ 2109 1300, VIN (шасі) НОМЕР_276 , д.н.з. НОМЕР_277 ;

144)Вантажний автомобіль КАМАЗ 5410 10850, VIN (шасі) НОМЕР_278 , д.н.з. НОМЕР_279 ;

145)Вантажний автомобіль КАМАЗ 5511 10850, VIN (шасі) НОМЕР_280 , д.н.з. НОМЕР_281 ;

146)Вантажний автомобіль КАМАЗ 5410 10850, VIN (шасі) НОМЕР_282 , д.н.з. НОМЕР_283 ;

147)Вантажний автомобіль DAF ТЕ56 NCA138 12600, VIN (шасі) НОМЕР_284 , д.н.з. НОМЕР_285 ;

148)Напівпричіп КAISER 53302G, VIN (шасі) НОМЕР_286 , д.н.з. НОМЕР_287 ;

149)Напівпричіп SREM GILIBERT, VIN (шасі) НОМЕР_288 , д.н.з. НОМЕР_289 ;

150)Напівпричіп DORGLER, VIN (шасі) НОМЕР_290 , д.н.з. НОМЕР_291 ;

151)Напівпричіп SAMRO SR 334, VIN (шасі) НОМЕР_292 , д.н.з. НОМЕР_293 ;

152)Вантажний автомобіль RENAULT PREMIUM 11100, VIN (шасі) НОМЕР_294 , д.н.з. НОМЕР_295 ;

153)Вантажний автомобіль RENAULT PREMIUM 11100, VIN (шасі) НОМЕР_296 , д.н.з. НОМЕР_297 ;

154)Вантажний автомобіль RENAULT PREMIUM 400.1911100, VIN (шасі) НОМЕР_298 , д.н.з. НОМЕР_299 ;

155)Вантажний автомобіль RENAULT PREMIUM 11100, VIN (шасі) НОМЕР_300 , д.н.з. НОМЕР_301 ;

156)Вантажний автомобіль RENAULT PREMIUM 11100, VIN (шасі) НОМЕР_302 , д.н.з. НОМЕР_303 ;

157)Напівпричіп TRAILOR, VIN (шасі) НОМЕР_304 , д.н.з. НОМЕР_305 ;

158)Вантажний автомобіль RENAULT PREMIUM 11100, VIN (шасі) НОМЕР_306 , д.н.з. НОМЕР_307 ;

159)Вантажний автомобіль RENAULT PREMIUM 9800, VIN (шасі) НОМЕР_308 , д.н.з. НОМЕР_309 ;

160)Вантажний автомобіль RENAULT PREMIUM 385.19 11100, VIN (шасі) НОМЕР_310 , д.н.з. НОМЕР_311 ;

161)Напівпричіп GILIBERT, VIN (шасі) НОМЕР_312 , д.н.з. НОМЕР_313 ;

162)Вантажний автомобіль RENAULT PREMIUM 11100, VIN (шасі) НОМЕР_314 , д.н.з. НОМЕР_315 ;

163)Напівпричіп CASTERA RSTP25, VIN (шасі) НОМЕР_316 , д.н.з. НОМЕР_317 ;

164)Напівпричіп FRUEHAUF, VIN (шасі) НОМЕР_318 , д.н.з. НОМЕР_319 ;

165)Напівпричіп TRAILOR 5383EL1L, VIN (шасі) НОМЕР_320 , д.н.з. НОМЕР_321 ;

166)Вантажний автомобіль RENAULT PREMIUM 11100, VIN (шасі) НОМЕР_322 , д.н.з. НОМЕР_323 ;

167)Вантажний автомобіль RENAULT PREMIUM 11100, VIN (шасі) НОМЕР_324 , д.н.з. НОМЕР_325 ;

168)Напівпричіп TRAILOR, VIN (шасі) НОМЕР_326 , д.н.з. НОМЕР_327 ;

169)Вантажний автомобіль RENAULT PREMIUM 400 11100, VIN (шасі) НОМЕР_328 , д.н.з. НОМЕР_329 ;

170)Вантажний автомобіль RENAULT PREMIUM 400.1911100, VIN (шасі) НОМЕР_330 , д.н.з. НОМЕР_331 ;

171)Напівпричіп SREM SRA320, VIN (шасі) НОМЕР_332 , д.н.з. НОМЕР_333 ;

172)Вантажний автомобіль RENAULT PREMIUM 11100, VIN (шасі) НОМЕР_334 , д.н.з. НОМЕР_335 ;

173)Напівпричіп SAMRO, VIN (шасі) НОМЕР_336 , д.н.з. НОМЕР_337 ;

174)Вантажний автомобіль RENAULT PREMIUM 11100, VIN (шасі) НОМЕР_338 , д.н.з. НОМЕР_339 ;

175)Вантажний автомобіль RENAULT PREMIUM 11100, VIN (шасі) НОМЕР_340 , д.н.з. НОМЕР_341 ;

176)Вантажний автомобіль RENAULT PREMIUM 11100, VIN (шасі) НОМЕР_342 , д.н.з. НОМЕР_343 ;

177)Напівпричіп FRUEHAUF, VIN (шасі) НОМЕР_344 , д.н.з. НОМЕР_345 ;

178)Вантажний автомобіль RENAULT SFR 112 6А 9834, VIN (шасі) НОМЕР_346 , д.н.з. НОМЕР_347 ;

179)Вантажний автомобіль DAF ТЕ85ХС 12600, VIN (шасі) НОМЕР_348 , д.н.з. НОМЕР_349 ;

180)Вантажний автомобіль DAF ТЕ85ХС 12600, VIN (шасі) НОМЕР_350 , д.н.з. НОМЕР_351 ;

181)Напівпричіп BENALU ТЗ4С1RР, VIN (шасі) НОМЕР_352 , д.н.з. НОМЕР_353 ;

182)Напівпричіп TRAILOR, VIN (шасі) НОМЕР_354 , д.н.з. НОМЕР_355 ;

183)Вантажний автомобіль RENAULT PREMIUM 11100, VIN (шасі) НОМЕР_356 , д.н.з. НОМЕР_357 ;

184)Напівпричіп МЕТАСО, VIN (шасі) НОМЕР_358 , д.н.з. НОМЕР_359 ;

185)Вантажний автомобіль RENAULT PREMIUM 9839, VIN (шасі) НОМЕР_360 , д.н.з. НОМЕР_361 ;

186)Напівпричіп SAMRO RE326DBP, VIN (шасі) НОМЕР_362 , д.н.з. НОМЕР_363 ;

187)Напівпричіп SAMRO RE326DBP, VIN (шасі) НОМЕР_364 , д.н.з. НОМЕР_365 ;

188)Легковий автомобіль MERCEDES-BENZ S 500 5000, VIN (шасі) НОМЕР_366 , д.н.з. НОМЕР_367 ;

189)Автобус ГАЗ 32213 2464, VIN (шасі) НОМЕР_368 , д.н.з. НОМЕР_369 ;

190)Напівпричіп SAMRO SR2D32, VIN (шасі) НОМЕР_370 , д.н.з. НОМЕР_371 ;

191)Автобус ПАЗ 3205 ЗНГ 4670, VIN (шасі) НОМЕР_372 , д.н.з. НОМЕР_373 ;

192)Вантажний автомобіль КРАЗ 250 ПЕ 14860, VIN (шасі) НОМЕР_374 , д.н.з. НОМЕР_375 ;

193)Вантажний автомобіль RENAULT PREMIUM 11100, VIN (шасі) НОМЕР_376 , д.н.з. НОМЕР_377 ;

194)Вантажний автомобіль RENAULT PREMIUM 11100, VIN (шасі) НОМЕР_378 , д.н.з. НОМЕР_379 ;

195)Вантажний автомобіль RENAULT PREMIUM 11100, VIN (шасі) НОМЕР_380 , д.н.з. НОМЕР_381 ;

196)Вантажний автомобіль ГАЗ 33023 ЗНГ 2300, VIN (шасі) НОМЕР_382 , д.н.з. НОМЕР_383 ;

197)Вантажний автомобіль САЗ 3503 3480, VIN (шасі) НОМЕР_384 , д.н.з. НОМЕР_385 ;

198)Напівпричіп TRAILOR S322EN1C, VIN (шасі) НОМЕР_386 , д.н.з. НОМЕР_387 ;

199)Напівпричіп MIROFREТ TRS З ЗSV, VIN (шасі) НОМЕР_388 , д.н.з. НОМЕР_389 ;

200)Напівпричіп FRUEHAUF TF34C13RM, VIN (шасі) НОМЕР_390 , д.н.з. НОМЕР_391 ;

201)Напівпричіп BENALU T34S1NLA, VIN (шасі) НОМЕР_392 , д.н.з. НОМЕР_393 ;

202)Вантажний автомобіль RENAULT PREMIUM 11116, VIN (шасі) НОМЕР_394 , д.н.з. НОМЕР_395 ;

203)Легковий автомобіль RENAULT КANGOO 1461, VIN (шасі) НОМЕР_396 , д.н.з. НОМЕР_397 ;

204)Автобус ПАЗ 32054-07 4750, VIN (шасі) НОМЕР_398 , д.н.з. НОМЕР_399 ;

205)Напівпричіп TROUILLER ST3330, VIN (шасі) НОМЕР_400 , д.н.з. НОМЕР_401 ;

206)Напівпричіп FRUEHAUF TF 34C1, VIN (шасі) НОМЕР_402 , д.н.з. НОМЕР_403 ;

207)Вантажний автомобіль IVECO EUROSTAR 10300, VIN (шасі) НОМЕР_404 , д.н.з. НОМЕР_405 ;

208)Вантажний автомобіль IVECO EUROTECH 7800, VIN (шасі) НОМЕР_406 , д.н.з. НОМЕР_407 ;

209)Вантажний автомобіль IVECO EUROSTAR 440Е4ЗТ 10300, VIN (шасі) НОМЕР_408 , д.н.з. НОМЕР_409 ;

210)Напівпричіп ROBUSTE 5380ЗА2С, VIN (шасі) НОМЕР_410 , д.н.з. НОМЕР_411 ;

211)Вантажний автомобіль DAF 95XF 12600, VIN (шасі) НОМЕР_412 , д.н.з. НОМЕР_413 ;

212)Вантажний автомобіль IVECO EUROTECH 7800, VIN (шасі) НОМЕР_414 , д.н.з. НОМЕР_415 ;

213)Вантажний автомобіль СБ 928 110850, VIN (шасі) НОМЕР_416 , д.н.з. НОМЕР_417 ;

214)Вантажний автомобіль ЗИЛ 431412 6000, VIN (шасі) НОМЕР_418 , д.н.з. НОМЕР_419 ;

215)Вантажний автомобіль ЗИЛ-ММЗ 555 6000, VIN (шасі) НОМЕР_420 , д.н.з. НОМЕР_421 ;

216)Вантажний автомобіль ЗИЛ 130 6000, VIN (шасі) НОМЕР_422 , д.н.з. НОМЕР_423 ;

217)Вантажний автомобіль КРАЗ 256Б1 14860, VIN (шасі) НОМЕР_424 , д.н.з. НОМЕР_425 ;

218)Вантажний автомобіль ЗИЛ 130 6000, VIN (шасі) НОМЕР_426 , д.н.з. НОМЕР_427 ;

219)Автокран КС 4574 14860, VIN (шасі) НОМЕР_428 , д.н.з. НОМЕР_429 ;

220)Вантажний автомобіль СБ 92В 110850, VIN (шасі) НОМЕР_430 , д.н.з. НОМЕР_431 ;

221)Вантажний автомобіль СБ 92Bl КАМАЗ 5511110850, VIN (шасі) НОМЕР_432 , д.н.з. НОМЕР_433 ;

222)Причеп ПП 1407, VIN (шасі) 81, д.н.з. НОМЕР_434 ;

223)Легковий автомобіль АЗЛК 21412 1500, VIN (шасі) НОМЕР_435 , д.н.з. НОМЕР_436 ;

224)Вантажний автомобіль СБ 92В 110850, VIN (шасі) НОМЕР_437 , д.н.з. НОМЕР_438 ;

225)Напівпричіп МАЗ 93866, VIN (шасі) НОМЕР_439 , д.н.з. НОМЕР_440 ;

226)Напівпричіп ОДАЗ 9370, VIN (шасі) НОМЕР_441 , д.н.з. НОМЕР_442 ;

227)Напівпричіп ПЦ О, VIN (шасі) 129, д.н.з. НОМЕР_443 ;

228)Вантажний автомобіль ГАЗ 5312 4250, VIN (шасі) НОМЕР_444 , д.н.з. НОМЕР_445 ;

229)Вантажний автомобіль КАМАЗ 5511 10850, VIN (шасі) НОМЕР_446 , д.н.з. НОМЕР_447 ;

230)Легковий автомобіль ИЖ 27151 1480, VIN (шасі) НОМЕР_448 , д.н.з. НОМЕР_449 ;

231)Вантажний автомобіль МАЗ 5334 АЦ 7.8-5334 11150, VIN (шасі) НОМЕР_450 , д.н.з. НОМЕР_451 ;

232)Вантажний автомобіль МАЗ 54329 14860, VIN (шасі) НОМЕР_452 , д.н.з. НОМЕР_453 ;

233)Автокран КС 357111150, VIN (шасі) НОМЕР_454 , д.н.з. НОМЕР_455 ;

234)Автокран КС 5473 Б НОМЕР_456 , VIN (шасі) НОМЕР_457 , д.н.з. НОМЕР_458 ;

235)Вантажний автомобіль МАЗ 5551 11150, VIN (шасі) НОМЕР_459 , д.н.з. НОМЕР_460 ;

236)Вантажний автомобіль СБ 921 10850, VIN (шасі) НОМЕР_461 , д.н.з. НОМЕР_462 ;

237)Автомобіль АГП 22 6000, VIN (шасі) НОМЕР_463 , д.н.з. НОМЕР_464 ;

238)Автокран КС 3575А НОМЕР_465 , VIN (шасі) НОМЕР_466 , д.н.з. НОМЕР_467 ;

239)Вантажний автомобіль ЗИЛ 431410 6000, VIN (шасі) НОМЕР_468 , д.н.з. НОМЕР_469 ;

240)Вантажний автомобіль СБ 926-2 10850, VIN (шасі) НОМЕР_470 , д.н.з. НОМЕР_471 ;

241)Вантажний автомобіль ЗИЛ-ММЗ 4505 6000, VIN (шасі) НОМЕР_472 , д.н.з. НОМЕР_473 .

Накласти арешт на нерухоме майно, належне на праві власності ТОВ «Транском» код ЄДРПОУ 30802064, а саме:

1)комплекс будівель та споруд, які знаходяться за адресою: Запорізька обл., м. Бердянськ, вулиця Героїв Сталінграда, 3д.

2)комплекс будівель та споруд, які знаходяться за адресою: Запорізька обл., м. Бердянськ, вулиця Будівельна, 1а;

3)комплекс будівель та споруд, які знаходяться за адресою: Запорізька обл., м. Бердянськ, вулиця Будівельна, 6;

4)1/20 спільної часткової власності на комплекс будівель та споруд, які знаходяться за адресою: Запорізька обл., м. Бердянськ, Мелітопольське шосе, 86д.

Накласти арешт на наступні банківські рахунки ТОВ «Транском» код ЄДРПОУ 30802064, з наданням інформації про залишок коштів на рахунку::

1)АТ "РАЙФФАЙЗЕН БАНК", МФО 380805, рахунок НОМЕР_474 ;

2)АТ "РАЙФФАЙЗЕН БАНК", МФО 380805, рахунок НОМЕР_475 ;

3)АТ "РАЙФФАЙЗЕН БАНК", МФО 380805, рахунок НОМЕР_476 ;

4)АТ "РАЙФФАЙЗЕН БАНК", МФО 380805, рахунок НОМЕР_477 ;

5)АТ "РАЙФФАЙЗЕН БАНК", МФО 380805, рахунок НОМЕР_478 ;

6)АТ "РАЙФФАЙЗЕН БАНК", МФО 380805, рахунок НОМЕР_479 .

Накласти арешт на корпоративні права ТОВ «Транском» код ЄДРПОУ 30802064. Заборонити державним реєстраторам та органам державної реєстрації прав (в тому числі, але не виключно Міністерству юстиції України та його територіальним органам, виконавчим органам сільських, селищних та міських рад, акредитованим суб`єктам, нотаріусам, іншим особам та органам, які виконують функції державного реєстратора, окрім, як за відповідним зверненням Національного агентства України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів (ідентифікаційний код 41037901) та уповноважених ним осіб, вчиняти реєстраційні дії стосовно корпоративних прав ТОВ «Транском» код ЄДРПОУ 30802064.

Ухвала може бути оскаржена безпосередньо до Київського апеляційного суду протягом 5 днів з дня її проголошення.

Слідчий суддя ОСОБА_1

Дата ухвалення рішення20.10.2023
Оприлюднено26.04.2024
Номер документу115093636
СудочинствоКримінальне
КатегоріяПровадження за поданням правоохоронних органів, за клопотанням слідчого, прокурора та інших осіб про арешт майна

Судовий реєстр по справі —757/42564/23-к

Ухвала від 20.10.2023

Кримінальне

Печерський районний суд міста Києва

Білоцерківець О. А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні