Ухвала
від 22.11.2023 по справі 591/4308/22
ЗАРІЧНИЙ РАЙОННИЙ СУД М.СУМ

Справа №591/4308/22

Провадження № 2/591/2062/22

У Х В А Л А

І М Е Н Е М У К Р А Ї Н И

22 листопада 2023 року Суддя Зарічного районного суду м. Суми КЛИМЕНКО А.Я.,

розглянувши матеріалисправи запозовом ОСОБА_1 до Державного ліцею-інтернату з посиленою військово-фізичною підготовкою «Кадетський корпус» ім. І.Г. Харитоненка Державної прикордонної служби України, Адміністрація Державної прикордонної служби України, третя особа: первиннапрофспілкова організаціяДержавного ліцею-інтернатуз посиленоювійськовою підготовкою«Кадетський корпус»ім.І.Г.Харитоненка Державноїприкордонної службиУкраїни про поновлення нароботі,стягнення заробітноїплати зачас вимушеногопрогулу, -

встановив :

У провадженні Зарічного районного суду м. Суми знаходиться вказана цивільна справа.

Представник співвідповідача Адміністрації Державної прикордонної служби України Свислоцького О. звернувся до суду з клопотанням, у якому просить постановити ухвалу про його участь у судовому засіданні по вказаній справі в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів.

Згідно із ч. 1, 2, 6 ст. 212 ЦПК України учасники справи мають право брати участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду за умови наявності у суді відповідної технічної можливості, про яку суд зазначає в ухвалі про відкриття провадження у справі, крім випадків, коли явка цього учасника справи в судове засідання визнана судом обов`язковою.

Враховуючи необхідність забезпечення права на доступ до правосуддя, рівність учасників процесу перед законом і судом, з метою забезпечення своєчасного розгляду цивільної справи, суд вважає за необхідне задовольнити клопотання представника відповідача та проводити судові засідання по вказаній справі в режимі відеоконференції, з урахуванням технічних можливостей у суді.

На підставівикладеного такеруючись ст.212 ЦПК України, суд-

УХВАЛИВ:

Заяву представника відповідача Адміністрації Державної прикордонної служби України Свислоцького О. про участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів - задовольнити.

Забезпечити участь представника відповідача Адміністрації Державної прикордонної служби України Свислоцького О. у судових засіданнях по справі за позовом ОСОБА_1 до Державного ліцею-інтернату з посиленою військово-фізичною підготовкою «Кадетський корпус» ім. І.Г. Харитоненка Державної прикордонної служби України, Адміністрація Державної прикордонної служби України, третя особа: первинна профспілкова організація Державного ліцею-інтернату з посиленою військовою підготовкою «Кадетський корпус» ім. І.Г. Харитоненка Державної прикордонної служби України про поновлення на роботі, стягнення заробітної плати за час вимушеного прогулу, в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів.

Роз`яснити заявнику, що для участі у судовому засіданні в режимі відеоконференції він зобов`язаний: зайти та авторизуватися в підсистемі відеоконференцзв`язку за 10 хвилин до часу судового засідання; активувати технічні засоби (мікрофон, навушники та камера) та перевірити їх працездатність шляхом тестування за допомогою підистеми відеоконференцзв`язку; очікувати запрошення секретаря судового засідання до участі в судовому засіданні.

Вхід до підсистеми відеоконференцзв`язку можливий ТІЛЬКИ через Електронний кабінет Електронного суду. Для цього необхідно авторизуватися в Електронному суді за допомогою свого кваліфікованого електронного підпису. Перевірити, щоб в профілі користувача Електронного суду було зазначено ту саму адресу електронної пошти, що і на сайті ВКЗ, в іншому випадку, змінити зазначену електронну адресу в Електронному суді. Перехід до ВКЗ виконується за допомогою окремого пункту меню в Електронному суді «Відеозв`язок». Після натискання зазначеного пункту користувач переходить на сайт ВКЗ авторизованим в обліковому записі.

Попередити заявника, що відповідно до ч.4 ст. 212 ЦПК України ризики технічної неможливості участі у відеоконференції поза межами приміщення суду, переривання зв`язку, тощо, несе учасник справи, який подав відповідну заяву.

Ухвала оскарженню не підлягає.

СУДДЯ КЛИМЕНКО А.Я.

Дата ухвалення рішення22.11.2023
Оприлюднено24.11.2023
Номер документу115103583
СудочинствоЦивільне
Сутьпоновлення нароботі,стягнення заробітноїплати зачас вимушеногопрогулу

Судовий реєстр по справі —591/4308/22

Ухвала від 02.04.2024

Цивільне

Зарічний районний суд м.Сум

Клименко А. Я.

Ухвала від 22.11.2023

Цивільне

Зарічний районний суд м.Сум

Клименко А. Я.

Ухвала від 17.05.2023

Цивільне

Зарічний районний суд м.Сум

Клименко А. Я.

Ухвала від 20.01.2023

Цивільне

Зарічний районний суд м.Сум

Клименко А. Я.

Ухвала від 28.11.2022

Цивільне

Зарічний районний суд м.Сум

Клименко А. Я.

Ухвала від 25.10.2022

Цивільне

Зарічний районний суд м.Сум

Клименко А. Я.

Ухвала від 07.10.2022

Цивільне

Зарічний районний суд м.Сум

Клименко А. Я.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні