Рішення
від 23.11.2023 по справі 354/1490/23
ЯРЕМЧАНСЬКИЙ МІСЬКИЙ СУД ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ 

Справа № 354/1490/23

Провадження по справі № 2-о/354/36/23

РІШЕННЯ

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

(вступна та резолютивна частина)

23 листопада 2023 року м. Яремче

Яремчанський міський суд Івано-Франківської області в складі :

головуючої судді: Ваврійчук Т.Л.

за участю присяжних: Павлюк Л.О., Процюк О.В.

секретаря судового засідання: Старунчак Н.М.

заявників: ОСОБА_1 , ОСОБА_2

представника заявників: адвоката Гандзюк І.Р.

представників заінтересованих осіб: Сметанюк М.М., Горобець С.В.

розглянувши у закритому судовому засіданні у залі суду у місті Яремче справу за заявоюОСОБА_1 , ОСОБА_2 , за участю заінтересованих осіб - органу опіки та піклування Надвірнянської районної державної адміністрації в особі Служби у справах дітей, Комунального некомерційного підприємства Харківської обласної ради «Обласний спеціалізований будинок дитини «Зелений Гай» про усиновлення,-

У Х В А Л И В:

Заяву- задовольнити.

Оголосити ОСОБА_1 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , уродженця м.Нововолинськ, Волинської області, громадянина України усиновлювачем малолітньої дитини ОСОБА_4 , ІНФОРМАЦІЯ_2 .

Оголосити ОСОБА_2 , ІНФОРМАЦІЯ_3 , уродженку м.Червоноград, Львівської області, громадянку України усиновлювачем малолітньої дитини ОСОБА_4 , ІНФОРМАЦІЯ_2 .

Внести зміни до актового запису №3110, складеного 27 жовтня 2021 року Відділом державної реєстрації актів цивільного стану у місті Харкові Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м.Харків) про народження дитини ОСОБА_4 , ІНФОРМАЦІЯ_2 , а саме:

-у графі «прізвище дитини» записати - ІНФОРМАЦІЯ_4 ;

-у графі «ім`я дитини» записати - ІНФОРМАЦІЯ_4 ;

-у графі «по батькові дитини» записати - ІНФОРМАЦІЯ_4 ;

-у графі «мати дитини» записати - ОСОБА_2 , ІНФОРМАЦІЯ_3 , уродженка м.Червоноград, Львівської області, громадянка України;

-у графі «батько дитини» записати - ОСОБА_1 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , уродженець м.Нововолинськ, Волинської області, громадянин України;

-у графі «місце народження дитини» записати - м.Червоноград, Червоноградський район, Львівська область.

Копію рішення суду після набрання ним законної сили надіслати до органу державної реєстрації актів цивільного стану за місцем ухвалення рішення для внесення змін до актового запису про народження усиновленої дитини.

Рішення суду набирає законної сили після закінчення строку для подання апеляційної скарги, якщо апеляційну скаргу не було подано. У разі подання апеляційної скарги рішення, якщо його не скасовано, набирає законної сили після повернення апеляційної скарги, відмови у відкритті чи закриття апеляційного провадження або прийняття постанови суду апеляційної інстанції за наслідками апеляційного перегляду.

Учасники справи мають право подати апеляційну скаргу на рішення суду до Івано-Франківського апеляційного суду протягом тридцяти днів з дня його проголошення.

Якщо у судовому засіданні було оголошено лише вступну та резолютивну частини судового рішення або у разі розгляду справи (вирішення питання) без повідомлення (виклику) учасників справи, зазначений строк обчислюється з дня складення повного судового рішення.

Учасник справи, якому повне рішення не було вручено у день його проголошення або складення має право на поновлення пропущеного строку на апеляційне оскарження: на рішення суду - якщо апеляційна скарга подана протягом тридцяти днів з дня вручення йому повного рішення суду.

Заявник: ОСОБА_1 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , зареєстрований: АДРЕСА_1 , постійне місце проживання: АДРЕСА_2 , РНОКПП: НОМЕР_1 ; фактичне місце проживання: АДРЕСА_3 , РНОКПП: НОМЕР_1 .

Заявник: ОСОБА_2 , ІНФОРМАЦІЯ_3 , зареєстрована: АДРЕСА_2 ; фактичне місце проживання: АДРЕСА_3 , РНОКПП: НОМЕР_2 .

Заінтересована особа: Орган опіки та піклування Надвірнянської районної державної адміністрації в особі Служби у справах дітей, місце знаходження: 78400, майдан Шевченка, 33, м.Надвірна, Івано-Франківської області, код ЄДРПОУ 34976537.

Заінтересована особа: Комунальне некомерційне підприємство Харківської обласної ради «Обласний спеціалізований будинок дитини «Зелений Гай», місце знаходження: 62460, смт.Високий, вул.Поштова, буд.11, Харківський район, Харківської області, ЄДРПОУ 03293830.

Головуючий суддя: Т.Л. Ваврійчук

Присяжні: Л.О. Павлюк

О.В. Процюк

Дата ухвалення рішення23.11.2023
Оприлюднено28.11.2023
Номер документу115129321
СудочинствоЦивільне
Сутьусиновлення

Судовий реєстр по справі —354/1490/23

Рішення від 23.11.2023

Цивільне

Яремчанський міський суд Івано-Франківської області

Ваврійчук Т. Л.

Рішення від 23.11.2023

Цивільне

Яремчанський міський суд Івано-Франківської області

Ваврійчук Т. Л.

Ухвала від 16.10.2023

Цивільне

Яремчанський міський суд Івано-Франківської області

Ваврійчук Т. Л.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні