Ухвала
від 24.11.2023 по справі 331/6501/23
ЖОВТНЕВИЙ РАЙОННИЙ СУД М. ЗАПОРІЖЖЯ

Провадження № 2/331/2392/2023

ЄУН 331/6501/23

У Х В А Л А

24 листопада 2023 року місто Запоріжжя

Жовтневий районний суд м. Запоріжжя в складі :

головуючого судді Скользнєвої Н.Г.,

за участю : секретаря Постарнак М.М.,

представника позивача адвоката Тивоненка Д.Р.,

розглянувши упідготовчому судовомузасіданні вмісті Запоріжжісправу запозовом ОСОБА_1 в особі представника адвоката Тивоненка Данили Руслановича до ОСОБА_2 , третя особа Бердянська міська військова адміністрація Бердянського району Запорізької області, як орган опіки та піклування, про визначення місця проживання дитини,

В С Т А Н О В И В :

В провадженні Жовтневого районного суду м. Запоріжжя на розгляді знаходиться зазначена справа.

Представник позивача в суді позов підтримує ; змінити, уточнити , доповнити предмет або підстави позову не бажає; поінформував , що про всі відомі йому обставини справи суд повідомив, всі докази, на підтвердження позиції свого довірителя суду надав. Просить підготовче провадження по справі закрити, а справу призначити до розгляду по суті. Крім того, просить зобов`язати Бердянську міську військову адміністрацію Бердянського району Запорізької області, як орган опіки та піклування,надати суду висновок щодо розв`язання спірної ситуації.

Відповідачка та представник третьої особи в судове засідання не з`явилися, хоча про дату, час і місце розгляду справи повідомлялися судом належним чином. Про причину неявки суд не повідомили. Будь-яких заяв, клопотань від них до суду не надходило ; відзиву на позов не надано.

Суд, вислухавши доводи представника позивача , з огляду на положення частини третьої статті 189 ЦПК України, вважає за необхідне закрити підготовче провадження та призначити справу до судового розгляду по суті. Крім того, вважає за необхідне звернутися до Бердянської міської військової адміністрації Бердянського району Запорізької області, як орган опіки та піклування з пропозицією підготувати та надати суду висновок щодо розв`язання спірного питання стосовно визначення місця проживання дітей - ОСОБА_3 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , ОСОБА_4 , ІНФОРМАЦІЯ_2 .

Керуючись п.3 ч.2 ст. 200 ЦПК України, суд

УХВАЛИВ :

Закрити підготовче провадження по справі за позовом ОСОБА_1 в особі представника адвоката Тивоненка Данили Руслановича до ОСОБА_2 , третя особа Бердянська міська військова адміністрація Бердянського району Запорізької області, як орган опіки та піклування, про визначення місця проживання дитини.

Призначити справу за позовом ОСОБА_1 в особі представника адвоката Тивоненка Данили Руслановича до ОСОБА_2 , третя особа Бердянська міська військова адміністрація Бердянського району Запорізької області, як орган опіки та піклування, про визначення місця проживання дитини, до судового розгляду по суті, який відбудеться в приміщенні Жовтневого районного суду м. Запоріжжя 16 січня 2024 року об 11.00годині.

Зобов`язати Бердянську міську військову адміністрацію Бердянського району Запорізької області, як орган опіки та піклування підготувати та надати суду в наступне судове засідання, призначене на 16січня 2024року 11.00годин , письмовийвисновок щодорозв`язання позову ОСОБА_1 в особіпредставника адвоката ТивоненкаДанили Руслановичадо ОСОБА_2 ,третя особа Бердянськаміська військоваадміністрація Бердянськогорайону Запорізькоїобласті,як органопіки тапіклування,про визначення місцяпроживання дитини,, стосовно визначення місця проживання дітей - ОСОБА_3 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , ОСОБА_4 , ІНФОРМАЦІЯ_2 .

Копію ухвали невідкладно направити відповідачці та третій особі для відома та виконання.

В судове засідання викликати сторони, представника третьої особи.

Учасники процесу можуть отримати інформацію щодо даної справи в мережі Інтернет за веб адресою сторінки на офіційному веб порталі судової влади України: http://court. gov. ua/fair/sud0808.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Ухвала набирає законної сили з моменту її проголошення головуючим по справі.

Головуючий суддя : Н.Г.Скользнєва

Дата ухвалення рішення24.11.2023
Оприлюднено29.11.2023
Номер документу115215400
СудочинствоЦивільне
Сутьвизначення місця проживання дитини

Судовий реєстр по справі —331/6501/23

Рішення від 02.04.2024

Цивільне

Жовтневий районний суд м. Запоріжжя

Скользнєва Н. Г.

Рішення від 02.04.2024

Цивільне

Жовтневий районний суд м. Запоріжжя

Скользнєва Н. Г.

Ухвала від 21.02.2024

Цивільне

Жовтневий районний суд м. Запоріжжя

Скользнєва Н. Г.

Ухвала від 16.01.2024

Цивільне

Жовтневий районний суд м. Запоріжжя

Скользнєва Н. Г.

Ухвала від 24.11.2023

Цивільне

Жовтневий районний суд м. Запоріжжя

Скользнєва Н. Г.

Ухвала від 03.10.2023

Цивільне

Жовтневий районний суд м. Запоріжжя

Скользнєва Н. Г.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні