Ухвала
від 28.11.2023 по справі 377/934/23
СЛАВУТИЦЬКИЙ МІСЬКИЙ СУД КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

У Х В А Л А

Справа №377/934/23

Провадження №6/377/29/23

28 листопада 2023 року Славутицький міський суд Київської області у складі судді Теремецької Н.Ф., за участю секретаря судового засідання Федорчук Г.В., за відсутності учасників справи та заінтересованих осіб, розглядаючи у відкритому судовому засіданні в залі суду в м. Славутичі заяву Товариства з обмеженою відповідальністю «ДЕБТ ФОРС», заінтересовані особи: Товариство з обмеженою відповідальністю «Вердикт Капітал», ОСОБА_1 , Приватний виконавець виконавчого округу Київської області Канцедал Олександр Олександрович, Товариство з обмеженою відповідальністю «Кампсіс Фінанс», про заміну сторони виконавчого провадження, -

У С Т А Н О В И В:

20 листопада 2023 року до суду засобами поштового зв`язку, надійшла заява, в якій Товариство з обмеженою відповідальністю «ДЕБТ ФОРС» просить:

- замінити вибулого стягувача Товариство з обмеженою відповідальністю «Вердикт Капітал» на правонаступника Товариство з обмеженою відповідальністю «Дебт Форс» (код ЄДРПОУ 43577608, місцезнаходження: 02121, м. Київ, Харківське шосе, будинок 201/203, літера 2-А, офіс 602) у виконавчому провадженні, відкритому на підставі виконавчого напису № 10782, вчиненого 05.10.2021 приватним нотаріусом Київського міського нотаріального округу Сазоновою О.М. про стягнення боргу з боржника, яким є ОСОБА_1 , на користь Товариства з обмеженою відповідальністю «Вердикт Капітал».

Судове засідання з розгляду заяви Товариства зобмеженоювідповідальністю«ДебтФорс» про заміну сторони виконавчого провадження було призначено на 28 листопада 2023 року.

У призначене судове засідання заявник свого представника не направив, про дату, час та місце судового засідання повідомлений належним чином, в поданій заяві заявник просив розгляд заяви про заміну сторони на правонаступника здійснити без участі представника заявника.

Боржник ОСОБА_2 в призначене судове засідання не з`явився, про дату, час та місце судового засідання повідомлявся належним чином в порядку, передбаченому статтями 128-130 ЦПК України, проте у суда відсутні відомості про вручення йому повідомлення про дату, час та місце судового засідання.

Заінтересовані особи: ТОВ «Вердикт Капітал», ТОВ «Кампсіс Фінанс», своїх представників у призначене судове засідання не направили, про дату, час та місце судового засідання повідомлені належним чином.

Приватний виконавець виконавчого округу Київської області Канцедал Олександр Олександрович в призначене судове засідання не з`явився, про дату, час та місце судового засідання повідомлявся належним чином в порядку, передбаченому статтями 128-130 ЦПК України, проте у суда відсутні відомості про вручення йому повідомлення про дату, час та місце судового засідання.

Відповідно до частини третьої статті 442 ЦПК України суд розглядає заяву про заміну сторони її правонаступником у десятиденний строк з дня її надходження до суду у судовому засіданні з повідомленням учасників справи та заінтересованих осіб.

За правилом пункту 1 частини 2 статті 223ЦПКУкраїни суд відкладає розгляд справи в судовому засіданні у разі неявки в судове засідання учасника справи, щодо якого відсутні відомості про вручення йому повідомлення про дату, час і місце судового засідання.

За такихобставин,беручи доуваги,що боржник ОСОБА_1 та Приватний виконавець виконавчого округу Київської області Канцедал Олександр Олександрович не з`явилися в судове засідання, та враховуючи, що у суда відсутні відомості про вручення їм повідомлення про дату, час і місце судового засідання, то необхідно відкласти судовий розгляд заяви про заміну сторони виконавчого провадження.

Керуючись статтями 223, 442 ЦПК України, -

У Х В А Л И В:

Відкласти розгляд заяви Товариства з обмеженою відповідальністю «Дебт Форс», заінтересовані особи: Товариство з обмеженою відповідальністю «Вердикт Капітал», ОСОБА_1 , Приватний виконавець виконавчого округу Київської області Канцедал Олександр Олександрович, Товариство з обмеженою відповідальністю «Кампсіс Фінанс», про замінусторони виконавчогопровадження і призначити нове судове засідання на 12грудня2023рокуо09годині30хвилин у залі суду в м. Славутичі.

Повідомити учасників справи та заінтересованих осіб про дату, час та місце судового засідання.

Учасники справи можуть отримати інформацію по даній справі на офіційному вебпорталі судової влади України за веб-адресою: http://court.gov.ua/fair/sud1023.

Ухвала не може бути оскаржена і набирає законної сили з моменту її підписання.

Ухвала підписана 28 листопада 2023 року.

Суддя Н. Ф. Теремецька

СудСлавутицький міський суд Київської області
Дата ухвалення рішення28.11.2023
Оприлюднено29.11.2023
Номер документу115219977
СудочинствоЦивільне
КатегоріяІнші скарги та заяви в процесі виконання судових рішень та рішень інших органів (посадових осіб)

Судовий реєстр по справі —377/934/23

Ухвала від 12.12.2023

Цивільне

Славутицький міський суд Київської області

Теремецька Н. Ф.

Ухвала від 28.11.2023

Цивільне

Славутицький міський суд Київської області

Теремецька Н. Ф.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні