Ухвала
від 13.11.2023 по справі 511/3239/23
РОЗДІЛЬНЯНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

РОЗДІЛЬНЯНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

вул. Європейська, 37-а, м. Роздільна, Одеська область, 67400, тел. (+38099)1766349

(+38063)3239381, е-mail: inbox@rz.od.court.gov.ua код ЄДРПОУ 02897862


УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

Справа № 511/3239/23

Номер провадження: 2-н/511/226/23

13 листопада 2023 року суддя Роздільнянського районного суду Одеської області Теренчук Ж В., розглянувши заяву АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА " ОДЕСАГАЗ" про видачу судового наказу про стягнення заборгованості за надання послуг ЖКГ з ОСОБА_1 -

В С Т А Н О В И В:

Представник заявника Коробченко Г.Г. звернулася до суду з заявою і просить видати судовий наказ, яким стягнути з боржника на користь заявника заборгованість за з надання послуг ЖКГ в розмірі 2495,48 грн та витрат на сплату судового збору 268,40 грн.

У видачі судового наказу має бути відмовлено, виходячи з наступного.

Згідно з інформацією, отриманою 13.11.2023 року від відділу обліку та моніторингу інформації про реєстрацію місця проживання ГУДМС України в Одеській області , ОСОБА_1 , ІНФОРМАЦІЯ_1 в реєстрації та знятті з реєстрації місця проживання по м. Одеса та Одеській області не значиться.

Згідно ч. 2 ст. 160 ЦПК України із заявою про видачу судового наказу може звернутися особа, якій належить право вимоги, а також органи та особи, яким законом надано право звертатися до суду в інтересах інших осіб.

Згідно ч. 4, 5, 6 ст. 165 ЦПК України, суддя з метою визначення підсудності, крім випадків подання заяви про видачу судового наказу в електронній формі до боржника, який має офіційну електронну адресу, не пізніше наступного дня з дня отримання заяви про видачу судового наказу перевіряє зазначене у заяві місцезнаходження боржника за відомостями, внесеними до Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань. У разі якщо боржником у заяві про видачу судового наказу вказанафізична особа, яка не має статусу підприємця, суддя не пізніше двох днів з дня надходження такої заяви, крім випадків подання заяви про видачу судового наказу в електронній формі до боржника, який має офіційну електронну адресу, звертається до відповідного органу реєстрації місця перебування та місця проживання особи щодо надання інформації про зареєстроване у встановленому законом порядку місце проживання фізичної особи-боржника. Інформація про місце проживання(перебування)фізичної особи-боржника має бути надана протягом п`яти днів з моменту отримання відповідним органом реєстрації місця проживання (перебування)особи відповідного звернення суду. Суддя з метою визначення підсудності може користуватися даними Єдиного державного демографічного реєстру.

Згідно до ч. 9 ст. 165 вказаного вище Кодексу, у разі якщо отримана судом інформація не дає можливості встановити зареєстроване у встановленому законом порядку місце проживання(перебування) фізичної особи - боржника, суд відмовляє у видачі судового наказу.

Відповідно до ч. 2 ст. 165 ЦПК України, про відмову у видачі судового наказу суддя постановляє ухвалу не пізніше десяти днів з дня надходження до суду заяви про видачу судового наказу.

Керуючись ст.ст.165, 260 ЦПК України, суд

П О С Т А Н О В И В:

У видачі судового наказу за заявою АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА " ОДЕСАГАЗ" про видачу судового наказу про стягнення заборгованості з надання послуг ЖКГ з ОСОБА_1 - - відмовити.

Ухвала може бути оскаржена до Одеського апеляційного суду протягом п`ятнадцяти днів з дня її складення шляхом подання апеляційної скарги через Роздільнянський районний суд Одеської області.

Учасник справи, якому ухвалу суду не було вручено у день її проголошення або складення, має право на поновлення пропущеного строку на апеляційне оскарження ухвали суду - якщо апеляційна скарга подана протягом п`ятнадцяти днів з дня вручення йому відповідної ухвали суду.

Ухвала набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги, якщо скаргу не було подано протягом встановленого законом строку на апеляційне оскарження. У разі подання апеляційної скарги ухвала, якщо її не скасовано, набирає законної сили після розгляду справи апеляційним судом.

Суддя : Ж . В . Теренчук

СудРоздільнянський районний суд Одеської області
Дата ухвалення рішення13.11.2023
Оприлюднено29.11.2023
Номер документу115227859
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи наказного провадження Справи щодо стягнення заборгованості за оплату житлово-комунальних послуг, телекомунікаційних послуг, послуг телебачення та радіомовлення з урахуванням індексу інфляції та трьох відсотків річних, нарахованих заявником на суму заборгованості

Судовий реєстр по справі —511/3239/23

Ухвала від 13.11.2023

Цивільне

Роздільнянський районний суд Одеської області

Теренчук Ж. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні