Ухвала
від 25.10.2023 по справі 638/5758/22
ДЗЕРЖИНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ХАРКОВА

Справа № 638/5758/22

Провадження № 2/638/1768/23

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

про призначення справи до судового розгляду

25 жовтня 2023 року м. Харків

Дзержинський районний суд м. Харкова в складі:

головуючого Аркатової К.В.,

за участі секретарясудового засідання Шевченко Т.В.,

розглянувши у відкритому підготовчому судовому засіданні в залі суду в місті Харкові цивільну справу за позовомХарківської міської ради до ОСОБА_1 , ОСОБА_2 , ТОВ «ГОФОД», третя особа: Державний реєстратор КП «Постачальник послуг» Солоницівської селищної ради Луценко Павло Геннадійович, про скасування рішення про державну реєстрацію речового права,

ВСТАНОВИВ:

У провадженні Дзержинського районного суду м. Харкова перебуває ціивільна справа за позовною заявою Харківської міської ради до ОСОБА_1 , ОСОБА_2 , ТОВ «Гофод», третя особа: Державний реєстратор КП «Постачальник послуг» Солоницівської селищної ради Луценко Павло Геннадійович, про скасування рішення про державну реєстрацію речового права.

В підготовче судове засідання сторони не з`явились, причини неявки суду не повідомили, про дату, час та місце підготовчого засідання повідомлялися своєчасно та належним чином.

Представник позивача ОСОБА_3 через канцелярію суду подала клопотання про призначення справи до судового розгляду, розгляд клопотання просила провести без її участі та без застосування засобів технічної фіксації.

Представник ОСОБА_2 адвокат Лінник І.М. через канцелярію суду подала заяву про призначення справи до судового розгляду, розгляд заяви просила провести без її участі та без застосування засобів технічної фіксації.

Представник ТОВ «ГОФОД» адвокат Бородіна Є.А. через канцелярію суду подала заяву про призначення справи до судового розгляду, розгляд заяви просила провести без її участі та без застосування засобів технічної фіксації.

Відповідач ОСОБА_1 до суду не прибула, повідомлялась своєчасно та належним чином, причини неявки суду не повідомила.

Представник третьої особи КП «Постачальник послуг» Солоницівської селищної ради до суду не прибув, причини неявки не повідомив, про дату, час та місце розгляду повідомлявся своєчасно та належним чином.

Технічна фіксація підготовчого засідання не відбувалася з підстав, передбачених ч. 2 ст. 247 ЦПК України.

Відповідно до ст. 196 ЦПК України, для виконання завдання підготовчого провадження в кожній судовій справі, яка розглядається за правилами загального позовного провадження, проводиться підготовче засідання. Дата і час підготовчого засідання призначаються суддею з урахуванням обставин справи і необхідності вчинення відповідних процесуальних дій. Підготовче засідання має бути розпочате не пізніше ніж через тридцять днів з дня відкриття провадження у справі.

Згідно з ч. 1 ст. 197 ЦПК України, підготовче засідання проводиться судом з повідомленням учасників справи. У відповідності до положень п. 15 ч. 2 вказаної статті, у підготовчому засіданні суд призначає справу до розгляду по суті, визначає дату, час і місце проведення судового засідання (декількох судових засідань - у разі складності справи) для розгляду справи по суті.

Відповідно до ч. 1 ст. 200 ЦПК України, у підготовчому засіданні суд постановляє ухвалу (ухвали) про процесуальні дії, що необхідно вчинити до закінчення підготовчого провадження та початку судового розгляду справи по суті.

Згідно з п. 3 ч. 2ст. 200 ЦПК України, за результатами підготовчого засідання суд постановляє ухвалу про закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

В підготовчому судовому засіданні встановлено, що спір між сторонами до судового розгляду не врегульований, підстав для залишення позовної заяви без розгляду або закриття провадження у справі немає, клопотань про залучення до участі у справі відповідачів, третіх осіб до суду не надійшло. Всі раніше подані сторонами клопотання судом вирішені. Підстав для відкладення підготовчого судового засідання немає.

В зв`язку з викладеним суд вважає можливим закрити підготовче провадження та призначити справу до судового розгляду.

Керуючись ст.ст. 196-200, 259, 260 ЦПК України, суд,

ПОСТАНОВИВ:

Закрити підготовче провадження та призначити цивільну справу за позовомХарківської міської ради до ОСОБА_1 , ОСОБА_2 , ТОВ «ГОФОД», третя особа: Державний реєстратор КП «Постачальник послуг» Солоницівської селищної ради Луценко Павло Геннадійович, про скасування рішення про державну реєстрацію речового права до судового розгляду на 10 годину 30 хвилин 11 грудня 2023 року.

В судове засідання викликати учасників справи.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя

Дата ухвалення рішення25.10.2023
Оприлюднено30.11.2023
Номер документу115261878
СудочинствоЦивільне
Сутьдержавну реєстрацію речового права

Судовий реєстр по справі —638/5758/22

Ухвала від 25.10.2023

Цивільне

Дзержинський районний суд м.Харкова

Аркатова К. В.

Ухвала від 20.10.2022

Цивільне

Дзержинський районний суд м.Харкова

Аркатова К. В.

Ухвала від 20.10.2022

Цивільне

Дзержинський районний суд м.Харкова

Аркатова К. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні