Ухвала
від 29.11.2023 по справі 930/1993/23
НЕМИРІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ВІННИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 930/1993/23

Провадження №2/930/592/23

У Х В А Л А

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

про закриття підготовчого провадження та

призначення справи до розгляду

29.11.2023 року м. Немирів

Немирівський районний суд Вінницької області

в складі головуючого судді: Царапори О.П.

при секретарі: Поліщук Р.В.

за участю представника позивача: прокурора Юрченко В.В.

розглянувши у відкритому підготовчому судовому засіданні в м. Немирові цивільну справу, за позовом Керівника Тульчинської окружної прокуратури Вінницької області в інтересах держави в особі Брацлавської селищної ради до ОСОБА_1 , Товариства з обмеженою відповідальністю «Немирівський комбінат хлібопродуктів», треті особи, що не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору на стороні відповідача Головне управління Держгеокадастру у Вінницькій області, ОСОБА_2 про витребування земельної ділянки,

В С Т А Н О В И В:

19.07.2023 Керівник Тульчинськоїокружної прокуратуриВінницької областів інтересахдержави вособі Брацлавськоїселищної радизвернувся до Немирівського районного суду Вінницької області із позовною заявою до ОСОБА_1 , Товариства з обмеженою відповідальністю «Немирівський комбінат хлібопродуктів», треті особи, що не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору на стороні відповідача Головне управління Держгеокадастру у Вінницькій області, ОСОБА_2 про витребування земельної ділянки.

Ухвалою Немирівського районного суду Вінницької області від 21.07.2023 року провадження у зазначеній справі відкрито та призначено підготовче судове засідання.

У підготовчому судовому засіданні представник позивача, прокурор Юрченко В.В. позовні вимоги підтримав у повному обсязі, просив закрити підготовче засідання та призначити розгляд справи по суті.

29.11.2023 року від представника відповідача ОСОБА_1 , адвоката Федик Ю.Ю. на адресу суду надійшла заява, у якій остання просить проводити підготовче судове засідання у її відсутність.

Від представника третьої особи, що не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору на стороні відповідача Головного управління Держгеокадастру у Вінницькій області 29.11.2023 року на адресу суду надійшла заява, у якій останній просить проводити підготовче судове засідання у його відсутність.

Представник ТОВ «Немирівський комбінат хлібопродуктів» у підготовче судове засідання не з`явився, хоча про дату та час проведення підготовчого судового засідання повідомлявся завчасно та належним чином, про що свідчить рекомендоване повідомлення про вручення поштового відправлення із відміткою про вручення 04.11.2023 року.

Згідно із вимогами ч. 1 ст. 223 ЦПК України, неявка у судове засідання будь-якого учасника справи за умови, що його належним чином повідомлено про дату, час і місце цього засідання, не перешкоджає розгляду справи.

Відповідно до ч. 3 ст. 200 ЦПК України за результатами підготовчого засідання суд постановляє ухвалу про: залишення позовної заяви без розгляду, закриття провадження у справі, закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

Підстав для залишення заяви без розгляду чи закриття провадження у справі немає.

Згідно з п. 15 ч.2 ст. 197 ЦПК України у підготовчому засіданні суд призначає справу до розгляду по суті, визначає дату, час і місце проведення судового засідання (декількох судових засідань - у разі складності справи) для розгляду справи по суті.

За таких обставин суд приходить до висновку, що підготовче провадження слід закрити та призначити справу до розгляду по суті.

При підготовці справи до розгляду по суті судом згідно ст.197 ЦПК Українибули проведені усі необхідні підготовчі дії, що є достатніми для закінчення підготовчого провадження та початку розгляду справи по суті.

Керуючись ст.ст.196-200 ЦПК України, суд,-

П О С Т А Н О В И В:

Закрити підготовче провадження в цивільній справі за позовом Керівника Тульчинської окружної прокуратури Вінницької області в інтересах держави в особі Брацлавської селищної ради до ОСОБА_1 , Товариства з обмеженою відповідальністю «Немирівський комбінат хлібопродуктів», треті особи, що не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору на стороні відповідача Головне управління Держгеокадастру у Вінницькій області, ОСОБА_2 про витребування земельної ділянки.

Справу призначитидо розглядупо сутіу відкритомусудовому засіданніоб 10 год. 00 хв. на09.01.2024 рокуу приміщенні Немирівського районного суду Вінницької області за адресою: Вінницька область, м. Немирів, вул. Шевченка, 27.

Про дату, час і місце призначення судового засідання повідомити всіх учасників справи.

Ухвала набирає законної сили з моменту її проголошення.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя О.П. Царапора

Дата ухвалення рішення29.11.2023
Оприлюднено30.11.2023
Номер документу115262354
СудочинствоЦивільне
Сутьвитребування земельної ділянки

Судовий реєстр по справі —930/1993/23

Рішення від 20.02.2024

Цивільне

Немирівський районний суд Вінницької області

Царапора О. П.

Рішення від 20.02.2024

Цивільне

Немирівський районний суд Вінницької області

Царапора О. П.

Ухвала від 29.11.2023

Цивільне

Немирівський районний суд Вінницької області

Царапора О. П.

Ухвала від 18.09.2023

Цивільне

Немирівський районний суд Вінницької області

Царапора О. П.

Ухвала від 21.07.2023

Цивільне

Немирівський районний суд Вінницької області

Царапора О. П.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні