Ухвала
від 29.11.2023 по справі 766/10329/23
ХЕРСОНСЬКИЙ МІСЬКИЙ СУД ХЕРСОНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 766/10329/23

н/п 2-а/766/302/23

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

про залучення співвідповідача

29.11. 2023 року місто Херсон

Херсонський міський суд Херсонської області у складі

Головуючого судді Скрипніка Л.А.,

за участю секретаря Оніщенко О.М.,

в присутності позивача ОСОБА_1 ,

розглянувши матеріали адміністративного позову ОСОБА_1 до Виконавчого комітету Корабельної районної у м. Херсоні ради про визнання протиправною та скасування постанови про адміністративне правопорушення,

в с т а н о в и в:

Позивач звернувся до суду із позовом до Виконавчого комітету Корабельної районної у м. Херсоні ради про визнання протиправною та скасування постанови про адміністративне правопорушення.

У судовому засіданні на розсуд учасників судом поставлено питання про залучення співвідповідача Адміністративну комісію при виконавчому комітеті Корабельної районної у м. Херсоні ради .

Відповідно до ч.3ст.48 КАС України, якщо позов подано не до тієї особи, яка повинна відповідати за позовом, суд до ухвалення рішення у справі за згодою позивача замінює первісного відповідача належним відповідачем, не закриваючи провадження у справі, якщо це не потягне за собою зміни підсудності адміністративної справи. Суд має право за клопотанням позивача до ухвалення рішення у справі залучити до участі у ній співвідповідача.

За приписами ч. 4 ст. 48 КАС України якщо позивач не згоден на заміну відповідача іншою особою, суд може залучити цю особу як другого відповідача.

Відповідно до ч.6ст.48 КАС України, після заміни сторони, залучення другого відповідача розгляд адміністративної справи починається спочатку.

Вивчивши матеріали справи, заслухавши думку позивача, який не заперечував щодо залучення до справи співвідповідача, суд вважає за необхідне залучити співвідповідачем по справі Адміністративну комісію при виконавчому комітеті Корабельної районної у м. Херсоні ради, у зв`язку з чим суд вважає за необхідне відкласти розгляд справи на іншу дату з направленням залученому співвідповідачеві копії позовної заяви з додатками.

Керуючись ст. ст. 48, 80 КАС України, суддя, -

у х в а л и в:

Залучити до участі у справі за позовом ОСОБА_1 до Виконавчого комітету Корабельної районної у м. Херсоні ради про визнання протиправною та скасування постанови про адміністративне правопорушення, в якості співвідповідача Адміністративну комісію при виконавчому комітеті Корабельної районної у м. Херсоні ради.

Розгляд справи призначити на 29.01.2024 року о 09-00 год.

Встановити співвідповідачу строк до вищевказаної дати судового засідання, протягом якого відповідач має право подати відзив на позовну заяву. У разі ненадання відповідачем відзиву у встановлений судом строк без поважних причин суд вирішує справу за наявними матеріалами.

Копію позовної заяви та доданих до неї документів направити співвідповідачу на офіційну електронну адресу.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи за веб-адресою: http://court.gov.ua/.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею та оскарженню не підлягає.

СуддяЛ. А. Скрипнік

СудХерсонський міський суд Херсонської області
Дата ухвалення рішення29.11.2023
Оприлюднено01.12.2023
Номер документу115267777
СудочинствоАдміністративне
КатегоріяСправи щодо забезпечення громадського порядку та безпеки, національної безпеки та оборони України, зокрема щодо

Судовий реєстр по справі —766/10329/23

Рішення від 21.03.2024

Адміністративне

Херсонський міський суд Херсонської області

Скрипнік Л. А.

Рішення від 21.03.2024

Адміністративне

Херсонський міський суд Херсонської області

Скрипнік Л. А.

Ухвала від 29.11.2023

Адміністративне

Херсонський міський суд Херсонської області

Скрипнік Л. А.

Ухвала від 17.11.2023

Адміністративне

Херсонський міський суд Херсонської області

Скрипнік Л. А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні