Ухвала
від 30.11.2023 по справі 336/12384/23
ШЕВЧЕНКІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М. ЗАПОРІЖЖЯ

Справа № 336/12384/23

Провадження № 2-н/336/2560/2023

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

30.11.2023 року м. Запоріжжя

Суддя Шевченківського районного суду м. Запоріжжя Дмитрюк О.В., розглянувши заяву Об`єднання співвласників багатоквартирного будинку «Омельченка 7» про видачу судового наказу про стягнення заборгованості по внескам на витрати з управління багатоквартирними будинком з ОСОБА_1 ,

ВСТАНОВИВ:

23.11.2023 р. до Шевченківського районного суду надійшла заява ОСББ «Омельченка 7» про видачу судового наказу про стягнення з ОСОБА_1 заборгованості по внескам на витрати з управління багатоквартирними будинком за адресою: АДРЕСА_1 за період з 01.07.2022 р. по 31.10.2023 р. у сумі 4136 грн..

За інформацією, отриманою з Департаменту реєстраційних послуг Запорізької міської ради, реєстрація ОСОБА_1 , без дати народження, за адресою: АДРЕСА_2 , - відсутня.

Разом з тим, за адресою: АДРЕСА_3 зареєстрована ОСОБА_1 , ІНФОРМАЦІЯ_1 ..

Оскільки, при зверненні до суду з заявою про видачу судового наказу, заявником не вказано дату народження боржника та ідентифікаційний номер боржника, суд позбавлений можливості однозначно ідентифікувати його особу.

Відповідно до ч. 9 ст. 165 ЦПК України, у разі, якщо отримана судом інформація не дає можливості встановити зареєстроване у встановленому законом порядку місце проживання (перебування) фізичної особи боржника, суд відмовляє у прийнятті заяви про видачу судового наказу.

Вивчивши заяву про видачу судового наказу та документи, що додані до неї, суддя вважає, що у прийнятті заяви слід відмовити.

Таким чином вимога про стягнення заборгованості по внескам на витрати з управління багатоквартирними будинком з ОСОБА_1 не може заявлятися в порядку наказного провадження.

За таких обставин, суддя вважає, що заявнику ОСББ «Омельченка 7» необхідно відмовити в прийнятті заяви про видачу судового наказу.

На підставі ст.165 ЦПК України, суддя -

УХВАЛИВ:

Відмовити Об`єднанню співвласників багатоквартирного будинку «Омельченка 7» у видачі судового наказу про стягнення заборгованості по внескам на витрати з управління багатоквартирними будинком з ОСОБА_1 .

Копію ухвали направити Об`єднанню співвласників багатоквартирного будинку «Омельченка 7»

Роз`яснити Об`єднанню співвласників багатоквартирного будинку «Омельченка 7» право звернутися до суду для вирішення спору в порядку позовного провадження.

Ухвала може бути оскаржена в апеляційному порядку до Запорізького апеляційного суду протягом п`ятнадцяти днів з дня її проголошення. У разі якщо ухвалу було постановлено без участі особи, яка її оскаржує, апеляційна скарга подається протягом п`ятнадцяти днів з дня отримання копії ухвали.

Ухвала суду набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги всіма учасниками справи, якщо апеляційну скаргу не було подано.

У разі подання апеляційної скарги ухвала, якщо її не скасовано, набирає законної сили після повернення апеляційної скарги, відмови у відкритті чи закриття апеляційного провадження або прийняття ухвали суду апеляційної інстанції за наслідками апеляційного перегляду.

Суддя О.В. Дмитрюк

СудШевченківський районний суд м. Запоріжжя
Дата ухвалення рішення30.11.2023
Оприлюднено01.12.2023
Номер документу115285977
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи наказного провадження Справи щодо стягнення заборгованості за оплату житлово-комунальних послуг, телекомунікаційних послуг, послуг телебачення та радіомовлення з урахуванням індексу інфляції та трьох відсотків річних, нарахованих заявником на суму заборгованості

Судовий реєстр по справі —336/12384/23

Ухвала від 30.11.2023

Цивільне

Шевченківський районний суд м. Запоріжжя

Дмитрюк О. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні