Ухвала
від 29.11.2023 по справі 736/2659/23
КОРЮКІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 736/2659/23

Номер провадження 2/736/398/23

У Х В А Л А

про закриття підготовчого засідання та призначення справи до розгляду

29 листопада 2023 року м. Корюківка

Корюківський районний суд Чернігівської області у складі:

головуючого судді Кутового Ю.С.,

при секретарі Крапивній Г.В.,

розглянувши у підготовчому засіданні у залі судових засідань суду у м. Корюківка цивільну справу за позовом Органу опіки та піклування в особі Корюківської міської ради Чернігівської області, в інтересах неповнолітніх дітей ОСОБА_1 , малолітньої ОСОБА_2 , треті особи, які не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору, на стороні позивача Служба у справах дітей Корюківської міської ради Чернігівської області, Відділ соціальних служб для сім`ї, дітей та молоді Центру надання соціальних послуг Корюківської міської ради Чернігівської області до ОСОБА_3 , ОСОБА_4 про відібрання дітей від батьків без позбавлення їх батьківських прав, -

в ст ан ов ив :

До суду з позовною заявою звернувся Органу опіки та піклування в особі Корюківської міської ради Чернігівської області, в інтересах неповнолітніх дітей ОСОБА_1 , малолітньої ОСОБА_2 , треті особи, які не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору, на стороні позивача Служба у справах дітей Корюківської міської ради Чернігівської області, Відділ соціальних служб для сім`ї, дітей та молоді Центру надання соціальних послуг Корюківської міської ради Чернігівської області до ОСОБА_3 , ОСОБА_4 про відібрання дітей від батьків без позбавлення їх батьківських прав.

Представник позивача у підготовче засідання не з`явився, надав заяву про розгляд справи без його участі.

Відповідач ОСОБА_4 належним чином оповіщений про час та місце розгляду справи, у підготовче засідання не з`явився.

Відповідач ОСОБА_3 у підготовче засідання не з`явилася, надала до суду заяву про розгляд справи без її участі.

Представники третіх осіб: Служба у справах дітей Корюківської міської ради Чернігівської області, Відділ соціальних служб для сім`ї, дітей та молоді Центру надання соціальних послуг Корюківської міської ради Чернігівської області, у підготовче засідання не з`явилися, надали заяви про розгляд справи без їх участі.

Суд, ознайомившись з матеріалами позову, вважає, що є підстави для закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті, оскільки до закінчення підготовчого провадження та початку судового розгляду справи по суті процесуальних дій вчиняти не потрібно, справа може бути призначена до судового розгляду по суті.

Відповідно до ч.3ст. 200 ЦПК України, за результатами підготовчого засідання суд постановляє ухвалу про: залишення позовної заяви без розгляду, закриття провадження у справі, закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

Згідно п. 15 ч.2 ст. 197ЦПК України, у підготовчому засіданні суд: призначає справу до розгляду по суті, визначає дату, час і місце проведення судового засідання (декількох судових засідань - у разі складності справи) для розгляду справи по суті.

Зважаючи на вищевикладене, суд приходить до висновку про необхідність закриття підготовчого засідання та призначення справи до судового розгляду по суті.

На підставі викладеного та керуючись ст. ст.189,196-198,200 ЦПК України, суд,-

у х в а л и в:

Закрити підготовчепровадження тапризначити справудо судовогорозгляду на08 січня 2024року на 15 год.00 хв.

В судове засідання викликати осіб, які беруть участь у справі.

Ухвала набирає сили з моменту її підписання суддею і оскарженню не підлягає.

Суддя Ю.С.Кутовий

Дата ухвалення рішення29.11.2023
Оприлюднено01.12.2023
Номер документу115295045
СудочинствоЦивільне
Сутьнеобхідність закриття підготовчого засідання та призначення справи до судового розгляду по суті. На підставі викладеного та керуючись ст. ст.189,196-198,200 ЦПК України, суд

Судовий реєстр по справі —736/2659/23

Рішення від 08.01.2024

Цивільне

Корюківський районний суд Чернігівської області

Кутовий Ю. С.

Ухвала від 29.11.2023

Цивільне

Корюківський районний суд Чернігівської області

Кутовий Ю. С.

Ухвала від 23.11.2023

Цивільне

Корюківський районний суд Чернігівської області

Кутовий Ю. С.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні