Ухвала
від 30.11.2023 по справі 446/1492/20
КАМ'ЯНКА-БУЗЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 446/1492/20

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

30.11.2023 року Кам`янка-Бузький районний суд Львівської області в складі:

головуючого - судді Самсін М. Л.

секретаря Груба Л.М.,

розглянувши увідкритомусудовому засіданні в залі суду м. Кам`янка-Бузька Львівської області справу за поданням головного державного виконавця Радехівського відділу державної виконавчої служби у Червоноградському районі Львівської області Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції про розшук боржника ОСОБА_1 ,-

установив:

До Кам`янка-Бузького районного суду звернувся з поданням Головний державний виконавець Радехівського відділу державної виконавчої служби у Червоноградському районі Львівської області Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції І.Вавричук про розшук боржника ОСОБА_1

Подання мотивує тим, що у Радехівськоиу відділі державної виконавчої служби у Червоноградському районі Львівської області Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції знаходиться на виконанні судовий наказ 446/1492/20 від 26.08.2020, виданий Кам`янка-Бузьким районним судом Львівськоїх області про стягнення з ОСОБА_1 на користь ОСОБА_2 аліментів на утримання неповнолітньої дитини ОСОБА_3 , ІНФОРМАЦІЯ_1 у розмірі частки з усіх видів його заробітку (доходу), але не менше 50 відсотків прожиткового мінімуму для дитини відповідного віку та не більше десяти прожиткових мінімумів на дитину відповідного віку щомісячно, починаючи з 14.08.2020 року і до досягнення дитиною повноліття.

Боржник ОСОБА_1 злісно ухиляється від сплати аліментів, за зазначеною адресою, а саме: АДРЕСА_1 - не проживає.

Державний виконавець в судове засідання не з`явилася, про час та місце розгляду справи повідомлена належним чином, про причини неявки суд не повідомила.

Дослідивши матеріали подання та матеріали виконавчого провадження № 65830221, суд дійшов наступного висновку.

Згідно з ч.1ст.36 Закону України «Про виконавче провадження»у разі відсутності відомостей про місце проживання, перебування боржника - фізичної особи, а також дитини за виконавчими документами про відібрання дитини виконавець звертається до суду з поданням про винесення ухвали про розшук боржника або дитини.

Відповідно до ч.1ст.438 ЦПК Українирозшук боржника або дитини, привід боржника оголошуються за місцем виконання рішення або за останнім відомим місцем проживання (перебування) боржника або дитини чи місцезнаходженням їхнього майна, або за місцем проживання (перебування) стягувача.

У порядкуст.18 Закону України «Про виконавче провадження», державний виконавець зобов`язаний вжити всіх заходів для встановлення місцезнаходження боржника.

Так, відповідно до ч.1ст.28 Закону України «Про виконавче провадження», копії постанов виконавця та інші документи виконавчого провадження доводяться виконавцем до відома сторін та інших учасників виконавчого провадження, надсилаються адресатам простою кореспонденцією або доставляються кур`єром, крім, зокрема, постанов про відкриття виконавчого провадження, які надсилаються рекомендованим листом з повідомленням про вручення. Боржник вважається повідомленим про початок примусового виконання рішень, якщо йому надіслано постанову про відкриття виконавчого провадження за адресою, зазначеною у виконавчому документі.

Ураховуючи вищевикладене,також те, що згідно акту державного виконавця від 31 серпня 2023 року ОСОБА_1 за вказаною адресою зареєстрований, але не проживає, суд вважає можливим задовольнити подання головного державного виконавця Радехівського відділу державної виконавчої служби у Червоноградському районі Львівської області Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції про розшук боржника ОСОБА_1 .

Керуючисьст. 438 ЦПК України, суд

ухвалив :

Поданняголовного державного виконавця Радехівського відділу державної виконавчої служби у Червоноградському районі Львівської області Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції про розшук боржника ОСОБА_1 - задовольнити.

Оголосити розшук ОСОБА_1 , ІНФОРМАЦІЯ_2 , що зареєстрований за адресою: АДРЕСА_1 .

Копію даноїухвали длявиконання направитидо Червоноградськоговідділу поліціїГУНП уЛьвівській області,(юридичнаадреса: вулицяСвятого Володимира,8-А,Червоноград,Львівська область,Україна,80100) для виконання.

Ухвала набирає законної сили з моменту підписання і може бути оскаржена до Львівського апеляційного суду протягом п`ятнадцяти днів з дня її складення.

Суддя М.Л.Самсін

Дата ухвалення рішення30.11.2023
Оприлюднено04.12.2023
Номер документу115321722
СудочинствоЦивільне
Сутьрозшук боржника ОСОБА_1

Судовий реєстр по справі —446/1492/20

Ухвала від 30.11.2023

Цивільне

Кам'янка-Бузький районний суд Львівської області

Самсін М. Л.

Судовий наказ від 26.08.2020

Цивільне

Кам'янка-Бузький районний суд Львівської області

Котормус Т. І.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні