Ухвала
від 01.12.2023 по справі 671/2677/23
ВОЛОЧИСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 671/2677/23

У Х В А Л А

про прийняття позовної заяви до розгляду

та відкриття провадження у справі

01 грудня 2023 року м. Волочиськ

Суддя Волочиського районного суду Хмельницької області Ніколова С.В., розглянувши матеріали цивільної справи за позовом ОСОБА_1 до фермерського господарства Золоте поле 2016 про усунення перешкод перешкод в користуванні земельною ділянкою шляхом повернення земельної ділянки,

в с т а н о в и в:

В листопаді 2023 року ОСОБА_1 звернулася в суд з позовом до фермерського господарства Золоте поле 2016 про усунення перешкод перешкод в користуванні земельною ділянкою шляхом повернення земельної ділянки.

Позовна заява подана з додержанням вимог ст.ст. 175, 177 ЦПК України, підстав для повернення позовної заяви чи відмови у відкритті провадження суд не вбачає.

Суд вважає, що дана справа підлягає розгляду за правилами загального позовного провадження.

Керуючись ст. 187 ЦПК України,

п о с т а н о в и в :

Відкрити провадження у цивільній справі за позовом ОСОБА_1 до фермерського господарства Золоте поле 2016 про усунення перешкод перешкод в користуванні земельною ділянкою шляхом повернення земельної ділянки.

Призначити підготовче судове засідання на 14 грудня 2023 року о 15 год. 30 хв. з участю учасників справи.

Про час і місце підготовчого судового засідання повідомити учасників справи.

Надати відповідачу строк протягом п`ятнадцяти днів із дня вручення їм копії даної ухвали для подання відзиву на позов в порядку визначеному ст.ст. 178, 191 ЦПК України. Разом з відзивом необхідно надіслати всі письмові докази, висновки експертів і заяви свідків, що підтверджують заперечення проти позову, та зазначення документів і доказів, які не можуть бути ними подані разом із відзивом, із зазначенням причин їх неподання та подати відповідне письмове клопотання з дотриманням вимог ст. ст. 84, 183 ЦПК України. Копія відзиву та доданих до нього документів іншим учасникам справи повинна бути надіслана (надана) відповідачем одночасно з надісланням (наданням) відзиву до суду. У разі ненадання відповідачем відзиву у встановлений судом строк без поважних причин суд вирішує справу за наявними матеріалами.

Надати відповідачу строк протягом п`яти днів із дня вручення їм відповіді позивача на відзив для подання заперечення на відповідь на відзив. Копія заперечення та доданих до нього документів іншим учасникам справи повинна бути надіслана (надана) одночасно з надісланням (наданням) його до суду.

Копії ухвали про прийняття позовної заяви до розгляду та відкриття провадження у справі надіслати учасникам справи, а відповідачу також - копії позовної заяви та доданих до неї документів.

Інформацію щодо даної справи учасники справи можуть отримати на офіційному вебпорталі судової влади України за вебадресою: http://vl.km.court.gov.ua./sud2203/gromadyanam/csz.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя:

Дата ухвалення рішення01.12.2023
Оприлюднено04.12.2023
Номер документу115321869
СудочинствоЦивільне
Сутьусунення перешкод перешкод в користуванні земельною ділянкою шляхом повернення земельної ділянки

Судовий реєстр по справі —671/2677/23

Ухвала від 31.01.2024

Цивільне

Волочиський районний суд Хмельницької області

Ніколова С. В.

Ухвала від 07.12.2023

Цивільне

Волочиський районний суд Хмельницької області

Ніколова С. В.

Ухвала від 01.12.2023

Цивільне

Волочиський районний суд Хмельницької області

Ніколова С. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні