Ухвала
від 01.12.2023 по справі 344/22117/23
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКИЙ МІСЬКИЙ СУД ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 344/22117/23

Провадження № 2-н/344/2588/23

У Х В А Л А

про відмову у видачі судового наказу

01 грудня 2023 року м. Івано-Франківськ

Суддя Івано-Франківського міського суду Івано-Франківської області Бабій О.М., вивчивши матеріали заяви товариства з обмеженою відповідальністю «Пасічна -ІФ» про видачу судового наказу про стягнення із ОСОБА_1 заборгованості за надання послуг у управління багатоквартирним будинком,-

В С Т А Н О В И В:

ТОВ «Пасічна -ІФ» звернулось з заявою про видачу судового наказу про стягнення заборгованості за надання послуг у управління багатоквартирним будинком з ОСОБА_1 . Ознайомившись з матеріалами заяви про видачу судового наказу, приходжу до висновку про необхідність відмови у видачі судового наказу з огляду на наступне.

Відповідно до п. 8 ч. 1 ст. 165 ЦПК України, суддя відмовляє у видачі судового наказу, якщо із поданої заяви не вбачається виникнення або порушення права грошової вимоги, за якою заявником подано заяву про видачу судового наказу.

Зі змісту судового наказу та додатків до нього, зокрема розрахунку боргу, вбачається що до складу заборгованості включено борг який існував станом на жовтень 2020 року.

Однак договір про надання послуг з управління багатоквартирним будинком укладено між товариством з обмеженою відповідальністю «Пасічна -ІФ» та боржником 24 лютого 2021 року.

Підтвердження грошової вимоги саме із 01.10.2020 року матеріали заяви про видачу судового наказу не містять.

Таким чином із поданої заяви не вбачається порушення права грошової вимоги заявника до боржника ОСОБА_1 .

Відповідно до ч.2 ст.167 ЦПК України за результатами розгляду заяви про видачу судового наказу суд видає судовий наказ, або постановляє ухвалу про відмову у видачі судового наказу.

На підставі викладеного, керуючись ст.165, 166 ЦПК України, суддя,

У Х В А Л И В :

Відмовити у видачі судового наказу за заявою товариства з обмеженою відповідальністю «Пасічна -ІФ» про видачу судового наказу про стягнення із ОСОБА_1 заборгованості за надання послуг у управління багатоквартирним будинком.

Апеляційна скарга на ухвалу суду може бути подана до Івано-Франківського апеляційного суду протягом п`ятнадцяти днів з дня складення повного тексту ухвали.

Учасник справи, якому ухвала суду не була вручена в день її проголошення або складення, має право на поновлення пропущеного строку на апеляційне оскарження, якщо апеляційна скарга подана протягом п`ятнадцяти днів з дня вручення йому відповідної ухвали.

Суддя Бабій О.М.

Дата ухвалення рішення01.12.2023
Оприлюднено04.12.2023
Номер документу115331090
СудочинствоЦивільне
Сутьстягнення із ОСОБА_1 заборгованості за надання послуг у управління багатоквартирним будинком

Судовий реєстр по справі —344/22117/23

Ухвала від 01.12.2023

Цивільне

Івано-Франківський міський суд Івано-Франківської області

Бабій О. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні