Ухвала
від 30.11.2023 по справі 336/12377/23
ШЕВЧЕНКІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М. ЗАПОРІЖЖЯ

Справа № 336/12377/23

Провадження №2-н/336/2554/2023

У Х В А Л А

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

30 листопада 2023 року м. Запоріжжя

Суддя Шевченківськогорайонного судум.Запоріжжя СавеленкоО.А., розглянувши матеріализаяви Об`єднання співвласників багатоквартирного будинку «Омельченка, 7» про видачу судового наказу про стягнення з ОСОБА_1 заборгованості по внескам на витрати з управління багатоквартирним будинком, -

ВСТАНОВИВ:

Голова правління ОСББ «Омельченка 7» Токбасіді А.Ю. звернулась до суду із заявою про видачу судового наказу про стягнення з ОСОБА_1 заборгованості по внескам на витрати з управління багатоквартирним будинком.

Розглянувши заяву із доданими документами, суддя дійшов висновку про те, що існують підстави для відмови у видачі судового наказу, з огляду на наступне.

Відповідно до вимог ч. 5 ст. 165 ЦПК України судом було надіслано запит про місце реєстрації боржника.

Згідно з інформацією з Управління державної реєстрації фізичних осіб Департаменту реєстраційних послуг Запорізької міської ради ОСОБА_1 , ІНФОРМАЦІЯ_1 помер ІНФОРМАЦІЯ_2 .

Відповідно до пункту 4 частини 1 статті 165 ЦПК України суддя відмовляє у видачі судового наказу, якщо: наявні обставини, передбачені ч. 1 ст. 186 ЦПК України.

Згідно з п.6 ч.1 ст.186 ЦПК України суддя відмовляє у відкритті провадження у справі, якщо: настала смерть фізичної особи або оголошено її померлою чи припинено юридичну особу, які звернулися із позовною заявою або до яких пред`явлено позов, якщо спірні правовідносини не допускають правонаступництва.

Таким чином, у видачі судового наказу за заявою Об`єднання співвласників багатоквартирного будинку «Омельченка 7» про видачу судового наказу про стягнення з ОСОБА_1 заборгованості по внескам на витрати з управління багатоквартирним будинком необхідно відмовити.

Відповідно до вимог ч. 2 ст. 167 ЦПК України, за результатами розгляду заяви про видачу судового наказу суд видає судовий наказ або постановляє ухвалу про відмову у видачі судового наказу.

Враховуючи викладене, керуючись ст. ст. 165-167 ЦПК України,-

УХВАЛИВ:

Відмовити у видачі судового наказу за заявою Об`єднання співвласників багатоквартирного будинку «Омельченка, 7» про видачу судового наказу про стягнення з ОСОБА_1 заборгованості по внескам на витрати з управління багатоквартирним будинком.

Ухвала може бути оскаржена в апеляційному порядку шляхом подання апеляційної скарги до Запорізького апеляційного суду протягом 15 днів з дня отримання копії ухвали.

Суддя О.А. Савеленко

СудШевченківський районний суд м. Запоріжжя
Дата ухвалення рішення30.11.2023
Оприлюднено04.12.2023
Номер документу115333449
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи наказного провадження Справи щодо стягнення заборгованості за оплату житлово-комунальних послуг, телекомунікаційних послуг, послуг телебачення та радіомовлення з урахуванням індексу інфляції та трьох відсотків річних, нарахованих заявником на суму заборгованості

Судовий реєстр по справі —336/12377/23

Ухвала від 30.11.2023

Цивільне

Шевченківський районний суд м. Запоріжжя

Савеленко О. А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні